Foto bij 50. Niall Horan

LUFU

"Chris, Mam, Greg, Denise and my little Theo!" riep ik toen ik van het podium sprong en ze me daar stonden op te wachten. Ik gaf hen elk een omhelzing en gaf een kusje op het harige hoofdje van mijn kleine neefje. "Ik ben zo blij dat jullie hier zijn!" zei ik blij. Ik was echt enorm blij dat ze hier waren, ze hadden het hele concert gevolgd vanaf de zijkant van het podium, Lauren wist niet dat ze hier waren. Het was eigenlijk een kleine verassing voor haar. Ze begroeten elk nog de andere jongens van One Direction en even verderop zag ik Anne staan. "MUM!" schreeuwde Harry. Hij liep op z'n moeder af en knuffelde haar bijna plat. Ik glimlachte bij het zien van het hele schouwspel voor me. Harry zag z'n moeder echt heel graag en omgekeerd natuurlijk ook. Het was blijkbaar een verassing dat ze hier was want anders zouden we haar al wel gezien hebben voor het concert. Liam zijn moeder zou morgen komen voor Liam's verjaardag. Ik vond het wel jammer voor Louis en Zayn. Maar ik ben er vrij zeker van dat ze in de twee weken die we vrij hebben naar Doncaster en Bradford zullen gaan.
We liepen samen met mijn familie en de moeder van Harry naar onze kleedkamer. "Wacht hier." zei ik tegen mijn ouders, mijn broer, zijn vrouw en mijn neefje. Niet dat die laatste ergens naartoe zou gaan. Ik volgde de jongens naar binnen en deed de deur op een kier achter me dicht. "Het was echt geweldig." zei Lauren met een grote glimlach. "Proficiat jongens." Ze liep het rijtje af en gaf ons één voor één een knuffel. Harry stelde haar intussen voor aan zijn moeder. "Ik heb nog een verassing voor je, Lau." zei ik en ik hopte opgewonden van mijn ene been op m'n andere. Lauren keek me met grote ogen aan. "Wat is het?" vroeg ze nieuwsgierige oogjes. Ik legde mijn hand op de klink en trok de deur open. "Suprise." zei iedereen die nog op de gang gebleven was. Ik keek Lauren aan. Ze stond wat perplex te staren naar Greg en toen liep ze op hem af. Ze drukte hem stevig tegen zich aan. Daarna volgde nog mijn moeder, Denise en Chris. Ze ging op haar hurken zitten en keek naar Theo. Hij kirde vrolijk en nam haar vinger vast met zijn kleine handje. Hij is echt al veel gegroeid in de voorbije maand. Ik had hen verteld dat Lauren hier was door problemen thuis maar ik vond dat ze zelf moest vertellen waarom precies. Ze zag er echt blij uit.

Opgefrist en al waren we met z'n allen op weg naar het huis dat de jongens en ik delen. Wij zaten samen in een zwart SUV busje. Lauren reed mee met Greg, Denise en Theo. Anne reed zelf en mam en Chris ook. "Ik ben echt zo blij dat mijn moeder hier is." zei Harry opgewekt. "Ik ook." zei ik blij. "Ben jij ook blij dat mijn moeder hier is?" vroeg Harry verbaasd. "Nee-hee, dat mijn moeder hier is en de anderen natuurlijk ook." Ik had echt een grote glimlach op mijn gezicht. "hee, Niall. Die halfzus van jou ziet er niet mis uit." zei Harry. Ik gaf hem een boze blik. "Durf haar niet aan te raken of je gaat eraan Styles. Geen van jullie trouwens." zei ik streng. Ik zou echt niet willen weten dat één van hen haar hart breekt. Ik zou ze tot moes slaan. "Ik zal proberen." mompelde Harry stil. Ik gaf hem nog een vernietigende blik en stapte uit want waren aangekomen. We waren de eersten aangezien er nog geen auto's stonden. Ik liep als eerste het huis binnen en plofte in de zetel. Ik zat nog niet helemaal goed of het geluidje van de intercom ging al af. Harry sprintte met veel snelheid naar het toestelletje toe. Hij liep bijna tegen de muur maar kon net op tijd stoppen. Hij drukte op het knopje en liep meteen naar de deur. "Ze zijn daar!" riep hij. Ik stond op en ging achter Harry aan de deur staan. Greg en Lauren waren enthousiast met elkaar aan het praten. Ik was echt oprecht blij dat ze ons komen opzoeken is. Maar ik heb zo het gevoel dat ik nog veel dingen over haar niet weet.

Reacties (9)

 • UrWishhx

  Awhh schattig een beschermende broer dat zou ik ook willen xd maar mijn broer beschermd alleen zijn dierbare ps xd

  5 jaar geleden
 • Snuf

  awhhh

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Aaawh lieve beschermende Niall <3 Ga je naar de film?

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  ouhnn <3

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen