Foto bij 51. Lauren De Ruyck

Ik wil nog niet naar huis.:(Maar ik ga vanmiddag eerst nog zwemmen in Weert en dan naar huis:(
Ik heb de 1D film niet gezien maar ik ga zeker kijken.
Zijn Perrie en Zayn verloofd?
Het stukjevan morgen komt waarschijnlijk na de middag.

LUFU

We zaten gezellig met z'n allen in de woonkamer. Theo lag al in zijn bedje maar wij zaten nog wat bij te praten. "Waarom heb je nu eigenlijk precies besloten om in Londen te blijven? Niall heeft enkel verteld dat je weer problemen had met je vader." zei Greg toen het even stil was. Ik had het gevoel dat die vraag al lang op zijn tong rustte. Een heleboel hoofden draaiden zich in mijn richting. Niall gaf een bemoedigend kneepje in mijn hand en ik begon het hele verhaal weer opnieuw te vertellen. Iedereen luisterde in stilte naar wat ik te vertellen had. Nadat mijn verhaal afgelopen was vocht ik tegen de tranen ik vond het nog steeds zo erg dat ik Jaan achtergelaten had. "Meisje toch." zei Maura die aan de andere kant van mij zat. Ze sloeg een arm om me heen en meteen volgden er heel veel armen. Ik vond het een beetje eng omdat iedereen zo dicht tegen me zat en ik zoals je waarschijnlijk wel weet een beetje claustrofobie had maar ik zou het wel overleven. "Het is oké hoor. Ik heb jullie allemaal nu." zei ik terwijl ik mijn stem een beetje verhief. Ze lieten me allemaal weer los. "Je kunt altijd bij mij terecht als de jongens wat te druk worden of als je je eenzaam voelt als ze op tournee zijn." Vertelde Maura me. Ik glimlachte dankbaar. "Ik zal eraan denken." Zei ik. Ik voelde een paar ogen op me branden en keek rond. Het was Harry. Ik zag in mijn ooghoek Niall ook zijn richting op kijken waardoor Harry snel weer wegkijken. Vreemd.

Tijdsprong: Volgende dag (voor het verjaardagsfeest van Liam begint.)

Liam zuchtte. "Wat scheelt er toch met je? Het is al de zoveelste keer dat je zucht vandaag. Je moet lachen het is je verjaardag." Liam hief zijn schouders op. "Het is echt leuk hoor jongens, maar ik mis gewoon mijn ouders op zo'n moment als vandaag. Jullie zien er zo gelukkig uit dat jullie familie hier is en ik wou dat de mijne hier ook was." Ik sloeg mijn arm om hem heen. Harry, Niall en ik hadden hem meegenomen naar een attractiepark terwijl Zayn en Louis en Anne en de rest van Niall's familie tijd hadden om het huis te versieren. De ouders van Liam zouden normaal gezien daar ook als zijn als we daar aankomen. Ik voelde mijn mobiel trillen in mijn broekzak en nam hem er meteen uit. Harry en Niall deden hetzelfde. Ik keek op m'n schermpje.

Van LOU: Alles is klaar jullie kunnen komen.

Ik keek Niall en Harry aan en we knikten alle drie. "Laten we naar huis gaan." stelde Harry voor. Liam knikte en we liepen richting de parking om naar huis te gaan. We stapten in en reden naar huis. Over een kwartiertje zou het feestje losbarsten. Ik had mijn kleren al klaar gelegd op mijn bed zodat als we thuiskwamen ik meteen zou kunnen veranderen. Ik hoopte dat Liam blij zou zijn met zijn feestje en met mijn cadeau natuurlijk.

We reden de oprit op en we sprongen allemaal uit de auto van Harry. We gingen naar binnen Liam liep als laatste. Ik kwam binnen en zag een hele hoop mensen staan. Ik ging snel bij hen staan en op het moment dat Liam binnenkwam schreeuwden we met z'n allen. "HAPPY BIRTHDAY!" Liam keek verrast. Zijn ogen werden groot toen hij zijn ouders zag staan. "Mam, Pap, Nicola, Ruth" Hij liep op hen af en sloot hen in zijn armen. Ik zag zijn grootouders ook trots staan kijken naar hun kleinzoon. Liam begroette alle mensen en de dj begon muziek te draaien. Ik liep snel naar boven om m'n jurkje aan te trekken en ik zag mijn gitaar staan. Mijn handen begon te kriebelen en ik nam hem op mijn schoot.Toen ik klaar was met zingen schrok ik op door iets onverwachts.

Reacties (8)

 • Chasing1D

  Awn! & Ja, ze zijn verloofd! (: x

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  5 jaar geleden
 • Harryloverxx

  leuk leuk leuk door jou heb ik altijd weer liedjes om te luister haha;)snel verderrrr hahaxD

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Zal wel Harry zijn hahah:)Super verhaal!

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  Snel verderrr! En ja, zerrie is verloofd maar mogen niet trouwen van het magagement:(

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen