Foto bij Zayn Jawaad Malik

Zayn


Het is ongeveer 2 uur 's nachts. Iedereen slaapt al. Zacht loop ik Shannon's kamer binnen. Damn, altijd die sexy lingerie. Ik sluip naar binnen en doe de deur achter me dicht. Zachtjes draai ik het slot om. Ik til de deken op en gooi hem op de grond. Ik grijp haar polsen en leg ze naast haar hoofd. Ik houd ze stevig vast. Ze kijkt me duf, maar verschrikt aan. ‘‘We doen dit snel en makkelijk, of langzaam en pijnlijk’’ fluister ik in haar oor. Ik laat haar los, maar m'n ogen blijven op haar gericht. ‘‘Kleed je uit’’ fluister ik. Ik zie tranen in haar ogen glinsteren. Ze maakt haar BH los en laat hem via haar armen van haar af glijden. Ze kijkt me bang aan. Als ze mijn dreigende blik ziet, gaat ze snel verder en trekt ze ook haar string uit. Ik trek mijn boxer omlaag en ga met mijn knieën op het bed zitten. Langzaam glijd ik naar binnen en begin hard te stoten. Ze kreunt zacht, maar ik kan zien dat ze pijn heeft. Het kan me ook niks schelen. Ze heeft alleen maar een grote bek tegen me. Dit is wat ze verdient. Ze is toch maar een vieze slet.

Ik sta op en trek mijn boxer omhoog. Ik kijk haar aan. ‘‘Als je dit tegen iemand zegt, ben je dood’’ fluister ik met een koude blik. Ze zegt niks. Het enige wat ze doet is huilen. Ze kijkt me niet aan. Ik draai de deur van het slot en open hem zachtjes. Ik loop naar buiten en loop naar mijn eigen kamer. Ik ga op mijn bed liggen. Het ging veel makkelijker dan ik had gedacht. Ze schreeuwde niet, helemaal niks. Ze deed netjes wat ik zei. Nu maar hopen dat ze zich ook stilhoudt. Met een grijns op mijn gezicht val ik in slaap.

Ik word wakker van Louis die op mijn bed springt. Ik kijk hem slaperig aan. ‘‘Oh hey’’ zeg ik met een duffe stem. ‘‘Ik ga met Harry een filmpje pakken en daarna wat eten, dus we moeten een andere keer maar weer uitgaan’’ zegt Louis. ‘‘Wat jij wil’’ zeg ik. ‘‘Ik denk trouwens dat ik ook wat minder moet feesten.. Geen drugs meer. We zijn tenslotte wel aan het touren’’ zegt Louis aarzelend. ‘‘Heeft die klootzak weer allemaal onzin verteld?’’ zeg ik geïrriteerd. Hij kijkt naar beneden. ‘‘Gewoon niet te veel naar hem luisteren, Louis. Hij kan er gewoon niet tegen dat we een goede band hebben’’ zeg ik. ‘‘Ja, weet ik’’ fluistert hij. Hij staat op en loopt mijn kamer uit. Harry is vervelend. Laat Louis lekker doen wat hij wil. Niks is beter dan high op het podium staan. Alles gaat zo makkelijk en je voelt je gewoon goed. Ik doe mijn ogen weer dicht.

Reacties (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen