Foto bij • 98.

• Candice Brittany Melrose.

Harry is gister niet meer naar beneden gekomen. Toen ik naar boven ging en in bed kroop deed hij of hij sliep. Ik sloeg mijn arm om hem heen, maar hij bewoog zo dat mijn arm weer van zijn lichaam afgleed.
Toen ik vanmorgen wakker werd was hij natuurlijk al weg, maar de krant lach wel open en bloot op een pagina, waarin stond dat Harry een ander zou hebben.
Ik weet niet wat het te betekenen heeft, en of het een stille hint is omdat hij het mij niet durft te vertellen, maar dat zal ik zo wel vragen, aangezien hij zo thuis komt. En gelijk heb ik, want ik hoor de deur al en de lach van Louis en Niall vult mijn gehoorgang, terwijl ik Zayn hoor praten. De 3 mannen komen vrolijk binnen en zoals altijd krijg ik een knuffel van Niall en lopen ze naar de woonkamer. Ik had de krant daar al op het tafeltje gelegd, precies zoals hij voor mij op het keukenblad lach toen ik vanmorgen wakker werd.
'Shit.' Hoor ik Louis vloeken en ik loop dan de kamer in. 'Waar is Harry?' Vraag ik aan ze. 'Die ging even een rondje in zijn eentje lopen voor hij naar huis kwam. Ik heb nog gevraagd of ik met hem mee moest lopen, maar hij wilde even alleen zijn zei hij, hij moest even dingen op een rijtje zetten.' Zegt Niall. 'Welke dingen?' Vraag ik verward. 'Dat weten wij ook niet. Hij heeft gister alleen knallende ruzie met Liam gehad en is toen boos weggegaan, vandaag was hij ook niet te genieten en hij had een meisje bij zich, dit meisje...' Zegt Zayn dan. Mijn hart stokt in mijn keel. Dit meen je niet. Dit kan niet waar zijn.
Zou Harry dan echt vreemdgaan? Dat zou hij toch nooit doen? Dat heeft hij al een keer beloofd toen we al eens eerder ruzie hadden... Hij zou nooit vreemdgaan toen ik dacht dat hij dat wel gedaan had...
'Maar wacht, dit is wel het zusje van Emma...' Zegt Louis dan. Ik zucht diep en zet mijn thee op tafel. 'Een van jullie mag hem opdrinken, ik ga naar boven.' Zucht ik, en zonder nog op antwoord te wachten loop ik de trap op.

Dof hoor ik een deur dichtslaan en dan hoor ik de stem van Louis. 'Harry, wat is er met jou aan de hand? Kijk, dat je ruzie hebt met Liam, betekend niet dat je dan ook maar vreemd moet gaan?' Zegt Louis, eigenlijk schreeuwt Louis. Ik hoor wel Harry zijn stem, maar niet wat hij verder zegt. 'Harry!' Roept Niall dan en daarna zegt hij nog wat, maar ook dat kan ik niet goed horen.
Dan komt Harry ineens naar boven gestormd. Als hij mij op bed ziet zitten draait hij zonder iets te zeggen om, en loopt weer weg. Ik sta meteen op en loop hem gelijk achterna. Hij loopt de logeerkamer in?
'Harry, wat is er allemaal aan de hand? Ga je echt vreemd, want dan kun je het maar beter nu tegen me zeggen.' Zeg ik. 'Nee.' Is het enige wat ik krijg. Een tijdje sta ik stil te kijken, maar echt antwoord krijg ik verder niet. 'Candice, kun je me alsjeblieft met rust laten voor een avondje?' Zucht Harry dan. Nu borrelt het echt in me op. Nu ben ik het zat. Als hij rust wil, kan hij rust krijgen.
Ik ren naar onze slaapkamer en trek Harry zijn tour-koffer onder het bed uit. Ik gooi de kast open en pak al mijn kleding en de rest van mijn spullen, en prop die er maar gewoon even lukraak in. Ik maak de koffer dicht, zet hem recht en loop nog een keer naar de logeerkamer, waar Harry met zijn rug naar de deur licht. Ik maak de deur weer zachtjes dicht en loop weer naar onze kamer, waarna ik de koffer pak en naar beneden loop. 'Candice, wat ga je doen?' Vraagt Niall verward. 'Harry wilde rust, dan kan hij rust krijgen. Ik ga naar Liam, en zeg dat maar niet tegen Harry.'
En dan loop ik de deur uit naar mijn auto.

- -

PamPamPam....
OMG bijna hoofdstuk 100 sunshine's !!
O EM GEEEE.
hahaha. ^^
xx

Reacties (17)

 • DreamerAxie

  OMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGG SNEL VERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESRRRRRRRRRRRRRRR

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  OMG YEAHHH GEWELDIG STUKJE O.O benieuwd! Verder? <3

  7 jaar geleden
 • Qsdfghjklm

  Harry doet zo vervelend. Go candice! Nu ben ik wel benieuwd wat er gebeurt is!! Snel verder! X

  7 jaar geleden
 • ChocoHoranx

  Go candice!!
  Snel verder
  xoxo

  7 jaar geleden
 • xxBluesky

  Oke dit is leuk maar ik wil eigenlijk wel dat het godd gaat eeh!??? Xd pleaaaseee ga verder ik smeeeek het je!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen