Foto bij • 99.

• Candice Brittany Melrose.

'Hey Cansy! Wat leuk je weer te zien, ik heb je gemist.' Zegt Liam en hij komt naar me toe en slaat zijn armen om me heen. Ik kan er niets aan doen maar tranen springen in mijn ogen. Ik wil ze weg knipperen, maar het lukt niet. Een voor een stromen ze over mijn wangen.
'Candice, wat is er? Waarom heb je je koffer bij en waarom huil je?' Vraagt Liam bezorgd en hij veegt mijn tranen weg. 'Harry.' Snik ik. 'Ach schat, kom binnen.' Zegt Liam en hij pakt mijn koffer op en helpt me mee naar binnen.
'Ga maar lekker op de bank zitten. Anouk is werken vandaag.' Zegt Liam. Ik knik en ga op de bank in de woonkamer zitten.
'Hier, drink deze maar op, dan maak ik het logeerbed voor je klaar.' Zegt Liam en hij pakt mijn koffer weer op en loopt naar boven. Ik neem een slok van mijn thee en probeer even rustig te worden. Tja, wat ga ik Liam vertellen eigenlijk?
'Nou, lucht je hart want je zit ermee, wat is er allemaal gebeurd?' Vraagt Liam en hij slaat zijn arm om me heen. Ik drink mijn laatste slok thee op, zet deze op de tafel en ga dan weer terug op de bank zitten, waarna ik me dicht tegen Liam aanzet. Ik vertel hem het hele verhaal wat er gebeurd is, van begin tot eind. 'Dus heb ik tegen Zayn, Louis en Niall gezegd dat ik naar jou ging, en dat ze het maar niet tegen Harry moesten zeggen.' Zeg ik dan. Liam knikt en strijkt over mijn haren, waarna hij een kus op mijn voorhoofd drukt. 'Misschien is het maar goed dat je dan hierheen bent gekomen. Ik denk dat Harry even moet afkoelen, maar ik denk niet dat het is omdat hij vreemdgaat, want dat is niet zo. In de krant was het inderdaad het zusje van actrice Emma, maar zei heeft al een vriendje. Emma heeft namelijk griep en dus moest Harry van het management naar haar toe om haar namens ons beterschap te wensen. Hij wilde niet gaan omdat hij bang was dat jij weer van streek zou raken, dus heb ik het eigenlijk gedwongen daarheen te gaan, zo kregen wij ruzie, want hij wilde niet naar Emma maar hij moest van mij. Dat is helemaal uit de hand gelopen en daarom is hij eerder weggegaan in de studio. De volgende dag moest hij echt gaan van het management en is het zusje van Emma hem op komen halen, ze moesten lopen zodat de paparazzi ze zou betrappen, en het management zeker wist dat hij er geweest was. Ik denk dat hij dat ook op een rijtje moest zetten en ik weet eigenlijk niet waarom hij wil dat jij hem met rust laat en dat hij de pagina op de keukentafel heeft gelegd, maar dat is wat er gebeurd is in mijn ogen.' Legt Liam dan uit. Ik veeg de tranen van mijn wang en knik.

'Ik probeer Harry morgenvroeg wel te bellen.' Stel ik dan voor. 'Dat is prima. Ga maar lekker slapen, ik heb je bed opgemaakt en je spullen in de kast gelegd. Ik wacht tot Anouk thuis is, maar je mag zolang hier blijven als je wil.' Zegt Liam terwijl hij nog een keer over mijn arm streelt. 'Dankje Li. Ik hou van je.' Zeg ik en ik druk een kus op zijn wang. 'Ik ook van jou, slaap lekker.' Fluistert hij en hij drukt een kus op mijn voorhoofd en dan loop ik naar boven.

- -

Waarom verlies ik op beide mijn story's abo's? ):
Wat doe ik verkeerd? ):
Schrijf ik niet leuk meer? ):

Jeetje, we zijn alweer bijna bij hoofdstuk 100!
Dat is echt geweldig voor mij doen,
dank jullie wel.
Zonder jullie was ik nooit zo ver gekomen!
Liefs,

Reacties (24)

 • FlyingMinds

  <3

  7 jaar geleden
 • xxBluesky

  Extra dramaaa in hoofdstuk 100!! Ik smul er nu al van xdd

  7 jaar geleden
 • BlinkyMusic

  JE SCHRIJFT SUPPPAAAAAAAAAAAAAA Die dudejes zijn gewoon gestoord

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  Awhhhh <3 Lili is zo lief. Ik vind dit juist geweldig! Waarom hebben wij onze abo's anders nog behouden. En de kudos...;)verder? Xx

  7 jaar geleden
 • Levesque

  Go on girl, i love it
  <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen