Foto bij 01

Shannon Elisa deGray

Zayn loopt mijn kamer binnen. Ik kijk hem zonder emotie aan. Ik ben bang. Heel bang. Maar ik moet sterk blijven. Hij mag niet denken dat hij gewoon alles kan doen.
‘‘Zo.. Dat was een wild nachtje hè, Shannon?’’ zegt hij met een grijns. Ik sta op en loop naar hem toe. Ik sta zo dicht mogelijk bij hem. Ik kijk hem dreigend aan.
‘‘Ga nu mijn kamer uit’’ zeg ik. Hij lacht.
‘‘Zo gaat dat niet’’ zegt hij met een grijns. Met mijn platte hand geef ik hem een harde klap op zijn wang. De grijns op zijn gezicht verandert in een woedende blik. Hij duwt me hard tegen de muur aan. Hij grijpt mijn keel vast.
‘‘Daar zal je spijt van krijgen’’ zegt hij. Voor ik het weet voel ik een pijnlijke steek in mijn wang. Hij loopt de kamer uit. Ik kijk naar het zakmes in zijn hand. Ik loop snel naar de spiegel. Zo voorzichtig mogelijk veeg ik met een natte handdoek het bloed van mijn gezicht. Hij heeft me gewoon gesneden. Hoe kan iemand zo emotieloos zijn. Kan het hem dan echt helemaal niks schelen? Ik wil zo graag naar huis. Maar dan zal iedereen merken dat er iets is gebeurd. Ik kan me nog herinneren dat ik hem helemaal geweldig vond toen ik hem net leerde kennen. Hij was zo lief en grappig. Maar op één of andere manier is die Zayn helemaal verdwenen.

Ik ga op mijn bed zitten. Liam loopt mijn kamer binnen. Ik kijk hem aan. Hij gaat naast me zitten.
‘‘Wat is er met je wang gebeurd?’’ vraagt hij bezorgd.
‘‘Hoe was het in de stad?’’ vraag ik om het onderwerp te vermijden.
‘‘Shannon, vertel me wat er met je wang is gebeurd!’’ zegt hij met een wat minder lieve stem.
‘‘Zayn..’’ fluister ik zacht. Hij kijkt me een beetje boos aan.
‘‘Er moet echt iets aan gebeuren’’ zegt hij.
‘‘Liam, het zal alleen maar erger worden. Het kan niet’’ zeg ik. Hij haalt zijn hand door zijn haar.
‘‘Ik kan er niet tegen als ik niks kan doen’’ zucht Liam. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Tegelijkertijd slaat hij zijn arm om me heen. Hij is zo knap. Alles aan hem is leuk. Hij is ook zo lief en betrouwbaar. Ik kijk in zijn ogen. Hij laat zijn hoofd steeds meer zakken, om zo dichter bij mijn lippen te komen. Hij geeft me een tedere zoen en glimlacht. Ik kijk hem verliefd aan. Er gaan rillingen door mijn hele lijf. Hij zoent me opnieuw, maar nu langer. Niall loopt de kamer binnen. Allebei kijken we op. Hij kijkt verbaasd, maar boos. Liam staat op.
‘‘Niall, het spijt me’’ zegt hij een beetje beschaamd. Niall loopt snel weer de kamer uit.
‘‘Ik moet achter hem aan..’’ zegt Liam.
‘‘Oke..’’ zucht ik.
‘‘Hey! Dit betekent niet dat ik je niet wil, Shannon. Ik moet gewoon even met Niall praten’’ zegt hij geruststellend. Ik glimlach. Hij geeft me een snelle kus en loopt de kamer uit, achter Niall aan.

Ik loop naar de woonkamer wanneer Liam roept dat het eten klaar is. Op de salontafel voor de televisie staat een schaal met hotdogs. Harry en Louis zijn nog weg. Zayn zit in de keuken. Liam zit alleen op de bank.
‘‘Waar is Niall?’’ vraag ik. Liam kijkt naar zijn bord.
‘‘Op zijn kamer’’ zegt hij. Ik ga naast hem zitten.
‘‘Heb je al met hem gepraat?’’ vraag ik. Hij kijkt me aan.
‘‘Ja’’ zegt hij en langzaam glijden zijn ogen weer terug naar zijn bord.
‘‘Het spijt me, Liam...’’ zeg ik zacht. Hij zet zijn bord op de tafel en komt dichter bij me zitten.
‘‘Ik wil dat jij mijn vriendin bent. Ik weet dat Niall zich kut voelt, maar het kan nu toch niet veel slechter worden tussen ons’’ zegt hij. Hij glimlacht. Hij drukt een kus op mijn lippen. Op precies hetzelfde moment loopt Niall de kamer binnen. Hij kijkt ons pissig aan.
‘‘Weet je wat je bent, Liam?’’ vraagt hij met verheven stem. Liam kijkt hem niet meer aan. Hij probeert Niall's blik te vermijden.
‘‘Je bent een leugenaar! Je bent een klootzak!’’ schreeuwt Niall. Zayn loopt de keuken uit, de kamer binnen. Zijn ogen gaan van Liam naar Niall en weer terug. Hij grijnst. Zonder verder iets te zeggen loopt hij de kamer weer uit, naar zijn eigen kamer. Hij loopt achter Zayn aan de kamer uit. Liam kijkt me verdrietig aan, maar hij weet dat wat hij gedaan heeft fout was. Ik had het ook niet zo moeten doen, maar het gebeurde gewoon allemaal. Na die zoen wist ik zeker dat ik mijn hart zou toevertrouwen aan Liam Payne. Ik sta op.
‘‘Ik ga even een douche nemen’’ zeg ik. Zonder op antwoord te wachten loop ik de kamer uit. Op hetzelfde moment botst Harry tegen me op. Hij heeft een rood opgezwollen oog en er zit bloed onder zijn neus. ‘‘Wat is er in godsnaam met jou gebeurd?!’’ vraag ik geschrokken. Hij glimlacht. ‘‘Er is niet veel gebeurd. Alleen een klein gevecht’’ zegt hij nonchalant. Louis gaat achter hem staan. Harry kijkt grijnzend over zijn schouder. Louis' shirt zit onder het bloed.
‘‘Louis, ben je gewond?!’’ vraag ik.
‘‘Nee, het is niet van mij’’ zegt hij rustig. Ik neem een stap achteruit. Wat hebben ze gedaan? Mijn benen beginnen te trillen van angst. Ze maken me bang. Waarschijnlijk stel ik me gewoon weer aan, maar waar komt dat bloed vandaan en van wie is dat bloed überhaupt?
‘‘Liam?’’ fluister ik angstig. Ik draai me om en Liam staat vlak achter me.
‘‘Rustig maar, dit gebeurt vaker. Ze hebben gewoon een nogal ruig gevecht gehad met wat kwajongens’’ zegt Liam om me gerust te stellen. Hij vindt dit normaalste zaak van de wereld.
‘‘Ik ga die douche nemen’’ zeg ik met een trillende stem.
‘‘Niet bang zijn, ze zullen je niks doen’’ fluistert Liam in mijn oor. Ik loop snel naar mijn kamer. Zodra ik binnen ben draai ik de deur op slot. Wat deden ze raar. En waarom deden ze allemaal alsof het niks uitmaakte. Doen ze dit dan zo vaak? Ik plof op mijn bed neer. Ik doe mijn ogen dicht. Het is vast niets, Shannon. Je maakt je altijd zo druk om niks. Die twee zijn zo lief, als je ze goed kent in ieder geval. Langzaam voel ik mijn zorgen overgaan in rust. Wat slaap kan ik ook wel gebruiken op dit moment.

Vanaf nu is alles in Shannon's point of view, de eerste zeven hoofdstukken waren een soort intro voor iedereen. Thanks voor alle abo's <3

Reacties (2)

  • TheBlueJay

    owke ik vind dit verhaal een beetje raar eng......(geen haat reactie!!!)

    8 jaar geleden
  • louis32

    I love it!!!! verder pleaseee!!!!!:)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen