Foto bij • 100

• Harry Edward Styles

Ik zucht diep en draai me om op bed, maar Candice staat er niet meer. Dan zal ze wel naar beneden zijn, hoop ik. Nog een diepe zucht verlaat mijn mond waarna ik me langzaam het bed uit laat zakken. Automatisch loop ik naar mijn eigen slaapkamer in de hoop dat Candice dan misschien daar is, maar nee.
Ik laat mezelf op bed vallen en zucht nog een keer diep. Waarom maak ik het mezelf ook zo moeilijk? Waarom maakt het management het mij zo moeilijk? Waarom maakt het leven het mij zo moeilijk? Waarom heb ik Candice weggestuurd, als ik haar eigenlijk hard nodig heb?
Langzaam gaat de deur open en zie ik Louis staan. 'Harry?' Vraagt hij zacht. Ik mompel wat en draai me om. Als hij weer tegen me gaat schreeuwen hoeft hij hier niet te komen. Het bed zakt langzaam in waaruit ik opmaak dat Louis erop is gaan zitten en ik voel zijn hand op mijn schouder. 'Harry, wat heb je tegen Candice gezegd?' Vraagt hij voorzichtig. 'Dat ik alleen wil zijn.' Antwoord ik. 'Hoe vaak?' Ik denk even na. '3 keer?' Zucht ik en ik draai me om. Bedenkelijk staart Louis voor zich uit, wat me bang maakt. Aan zijn blik is te zien dat hij me iets wil vertellen, maar niet weet hoe.
Een diepe zucht verlaat zijn mond waarna hij hem opent, maar toch weer sluit. 'Wat is er?' Vraag ik nu wel nieuwsgierig. 'Nee, ik kan het niet zeggen.' Zucht Louis.
'Wel, en anders ga je maar naar beneden. Je weet dat ik hier niet tegen kan. En als je dan beneden bent kun je meteen Candice naar boven sturen?' Vraag ik waarna ik rechtop ga zitten. 'Dat kan niet.' Zegt Louis, en ik zie aan zijn blik dat hij dit eigenlijk te snel gezegd heeft. 'Waarom niet?' Het komt er verbaasder uit dan ik eigenlijk ben. 'Ze is weg Harry.' Mijn mond valt open. 'W... Wat? Ze is weg?!' Roep ik uit, terwijl ik Louis zijn schouders vastpak. 'Ja.. jij wilde dat ze jou alleen liet en ze wist niet wat er met je is, dus ik ze gegaan. Ze zag er nog meer gebroken uit als jij.' Zegt Louis dan. Mijn handen glijden van zijn schouders af en ik pak een kussen van het bed, dat ik op de grond gooi. Weg? Candice?
'Waarheen?' Sis ik naar Louis. Een vage mompeling verlaat zijn mond, wat ik niet goed kan verstaan. 'Wat?' Vraag ik voor duidelijkheid. 'Liam.' Fluistert hij dan zacht. 'Wat?! Naar Liam?!' Roep ik uit. Spijt staat in Louis zijn ogen en hij buigt zijn hoofd naar beneden.
'Ik moet naar ze toe, ik moet Candice bij hem weghalen. Wat als hij ook die dingen die hij tegen mij zei ook tegen haar zegt?!' Roep ik uit en ik sta op van het bed. Meteen legt Louis zijn handen op mijn schouders en duwt me terug. 'Niet doen Harry, daar ga je spijt van krijgen.' Zegt hij streng. Ik probeer weer op te staan, maar Louis duwt me weer terug. Sinds wanneer is hij zo sterk geworden?
'Louis, ik moet naar ze toe. Ik wil Candice terug. Ze mag niet bij Liam zijn, ze hoort bij mij.' Zeg ik en ik voel iets vochtig's op mijn wang. Wacht, huil ik nu? Ineens voel ik Louis zijn sterke armen rond mijn middel waarna ik mijn armen om zijn nek leg, en mijn hoofd op zijn schouder.

'Als ze echt van je houd Harry, dan komt ze terug.' Zegt Louis en ik zucht even diep. Mijn handen liggen op mijn schoot en een beetje verslagen staar ik erna. 'Maar wanneer dan? Ik heb haar nu nodig Louis. Ze kan niet langer bij Liam blijven, dat gaat mis.' Woede borrelt alweer in me op. Nee, ze moet weg bij Liam, en ik ga haar persoonlijk daar weghalen.
Zodra ik opsta houd Louis me alweer tegen. 'Harry, blijf nu hier. Je gaat dingen doen waar je spijt van krijgt omdat je nu meerdere emotie's voelt.' Zucht Louis. 'Lou, laat me gaan.' Zucht ik maar ik weet zelf al dat het geen zin heeft.
'Wat als ik haar nu even bel?' Stelt Louis dan voor en meteen kijk ik hem aan. 'En dan?' Vraag ik. 'Dan kunnen we kijken of ze komt.' Zegt Louis. Ik laat me achterover op het bed vallen terwijl Louis zijn telefoon uit zijn zak grist. Er komen piepjes uit zijn telefoon en dan plakt hij deze tegen zijn oor aan. Een tijdje hoor ik niets en dan hoor ik Louis praten. Hij gebaard dat ik moet blijven liggen en dan loopt hij de kamer uit.
Een hele poos hoor ik niets meer. Geen stem meer van Louis, geen voetstappen meer op de gang, doodse stilte, op mijn eigen ademhaling na. Waarom maak ik het mezelf ook altijd zo moeilijk?
Ik schrik op van de deurbel, maar hoor verder geen actie. Met een diepe zucht sta ik op van het bed en loop naar beneden, waar ik de andere op de bank zie zitten. 'Hebben jullie de deurbel niet gehoord?' Zucht ik. 'Jawel.' Zegt Zayn. 'Dus jullie doen maar gewoon niet open?' Zeg ik geïrriteerd. Wat is dit voor een actie? 'Neeeh.' Zegt Niall lamlendig. Een kreun verlaat mijn mond en ik loop naar de deur. Als ik hem open zie ik Candice staan. Ze heeft een koffer in haar hand en een kleine glimlach staat op haar gezicht. 'Harry, het spijt me.' Fluistert ze zacht. Het liefst wil ik mijn armen om haar heen slaan, haar vasthouden en haar nooit meer loslaten, maar ergens sta ik helemaal vast en wil mijn lichaam niet bewegen. 'Nee Candice, het spijt mij.' Zeg ik dan.
Candice haar hoofd gaat omhoog en haar stralende ogen kijken in de mijne. Een twinkeling is erin te zien en dan laat ze haar koffer vallen. Ze zet een stap naar me toe, slaat haar armen om mijn nek en drukt een kus op mijn lippen. In haar ogen kan ik zien dat ze me vergeeft,
maar ik weet niet of dat wel zo'n slim plan is...

- -

Hoofdstuk 100 !!! *feestjeee*

En, heb ik het een beetje spannend gemaakt ?
Eerlijk, zagen jullie dit aankomen of niet?
En ik ga nog even lekker niet verklappen wat Liam heeft gezegd,
en wat er nu écht aan de hand is met Harry (:
Ik houd ervan om jullie in spanning te houden (:
mwhahaha.
Liefs,

Reacties (21)

 • StylesNicole

  Nu wil ik echt weten wat er precies tussen Liam en Harry is gebeurd....

  Whaaa

  7 jaar geleden
 • megafanx

  Nee! Liam niets stout doen/ of gedaan hebben xx

  7 jaar geleden
 • MyStoryy

  jij bent gemeen ,
  haha loveit , snel verder je bent echt supppppper

  7 jaar geleden
 • Qsdfghjklm

  Omg wat verbergt Harry? Ik ben zo zupa benieuwd!! Snel verderrr! X

  7 jaar geleden
 • annae

  Aah wat is er aan de hand??

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen