Foto bij • 101.

• Candice Brittany Melrose.

Mijn koffer licht nog helemaal verstrooid door de kamer, maar dat maakt me niets uit. Samen staan Harry en ik in de badkamer ons klaar te maken om te gaan slapen. Het was ook wel een lange dag vandaag. Mijn ogen waren net dicht toen mijn telefoon ging, en Louis mij helemaal van streek opbelde dat ik naar huis moest komen, omdat Harry helemaal door het lint ging. Volgens Louis miste hij me en zou hij Liam iets aan gaan doen als ik nu niet naar huis kwam.
Het zit allemaal maar raar in elkaar, en eigenlijk wil ik weten wat er precies aan de hand is, maar ik durf er gewoon niet naar te vragen, bang dat Harry weer boos word. Via de spiegel kijk ik naar Harry en ik zie dat hij naar mij staart. 'Is er iets?' Vraag ik zacht terwijl ik het watje in de prullenbak gooi. 'Candice?' Vraagt hij dan. Ik draai me om en kijk Harry nu recht aan waarna ik knik dat hij moet praten. 'Zou je me verlaten als ik onzin zou geloven?' Zegt hij, ineens uit het niets. 'Licht er al aan.' Zeg ik zacht. Vragend kijkt Harry me aan. 'Wat voor een onzin.' Verduidelijk ik. Harry knikt en pakt zijn tandenborstel.
'Gewoon dingen die iemand anders over onze relatie zegt?' Vraagt Harry dan, voor hij zijn tandenborstel in zijn mond stopt. 'Licht er al aan.' Zeg ik terwijl ik mijn handen achter mijn lichaam zet, en tegen de wasbak aanleun, terwijl ik toekijk hoe Harry zijn tanden poetst.

'Dus je zou me niet snel verlaten?' Vraagt Harry als ik die avond weer in mijn eigen vertrouwde bedje lig. 'Nee tuurlijk niet.' Zeg ik waarna ik me omdraai. Ik zie een twinkeling voor mijn neus waaruit ik opmaak dat het zijn ogen zijn. Een tijdje is het stil en kijken we elkaar alleen maar aan.
'Candice?' Vraagt Harry dan zacht. 'Ja?' Ik snap hem nu even helemaal niet meer. 'Ik dacht echt dat ik je kwijt was vanmorgen.' Fluistert hij zacht. Ik slik even. Eigenlijk was hij dat ook wel een beetje. 'Maar ik ben nu weer terug.' Probeer ik, maar het werkt niet echt volgens mij. Toch voel ik langzaam zijn hand, lichtjes op mijn heup. Ik verschuif mezelf wat waardoor ik dichter tegen Harry aan kom te liggen, maar hij doet zelf niets. Zijn hand blijft op mijn heup terwijl hij van me wegkijkt. 'Beloof je me, dat je bij me zal blijven? Ook als ik anders doe? Zoals de laatste paar dagen?' Vraagt Harry dan. Ik zucht even. 'Ik wil wel Harry, maar ik vind het niet echt leuk als je tegen me snauwt en schreeuwt, terwijl ik helemaal niet weet wat er gaande is. Ik heb vermoedens en een verhaal van Liam gehoord, maar ik wil het ook van jou horen.' Zeg ik dan. Een diepe zucht komt er uit Harry zijn mond en Harry kijkt me aan. 'Ik kan het je nu nog niet vertellen. Morgen oké? Ga maar lekker slapen babe.' Fluistert Harry zacht en zijn hand verplaatst van mijn heup naar mijn kont. Ik knik dan maar, als hij het morgen dan maar vertelt. 'Weltrusten lieverd.' Fluister ik. 'Slaap lekker schatje.' Fluistert Harry terug en hij drukt een kus op mijn voorhoofd.

- -

Oef, ja die sexy gif moest ik even met jullie delen.
Sorry als jullie nu Harry-feelings hebben,
geef die gif er maar de schuld van,
dat heb ik ook gedaan.
xx

Reacties (15)

 • Subdivisions

  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • AlienStar

  *Nicole Scherzinger* He is a cheat, yeah, a cheat lalalal
  Harold wat is er met jou?! Snel verder ajb x

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  N'aahw,.
  Harry, babe what's wrong ?
  snel verder.
  xx.

  7 jaar geleden
 • ChocoHoranx

  Omg, Ik wil weten wat er aan de hand is!!
  SNel verder xoxo

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  BLAME THE GIF! BLME THE GIF! #BLAMETHEGIF <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen