Foto bij 02

Shannon Elisa DeGray

Ik word wakker van het felle zonlicht dat door het raam precies in mijn gezicht schijnt. Ik rek me zover uit dat mijn rug ervan kraakt. Ik ga langzaam rechtop zitten. Als ik zie dat ik mijn kleren nog aan heb, herinner ik me wat er gister gebeurd is. Er gaat van alles door mijn hoofd. Ik zet mijn voeten op het zachte tapijt. Ik heb nog geen zin om op te staan. Ik wil doorslapen tot laat in de middag. Maar vandaag gaan we wat nieuwe kleren uitzoeken voor de jongens. Ik kijk in de spiegel naast het bed. Ik heb het toch best goed getroffen met mezelf. Met veel moeite heb ik de kracht om op te staan. Ik loop naar de badkamer. Langzaam trek ik mijn kleren uit. Ik stap onder de douche en zet hem aan. Als ik ijskoud water over mijn schouders voel glijden, spring ik achteruit.
‘‘Godverdomme’’ fluister ik pissig. Ik zet de warme kraan op zijn hoogst. Met mijn hand voel ik de temperatuur van het water. Als het water lekker heet is, stap ik er weer onder. Na een paar minuten zet ik de douche weer uit. Ik droog mijn haren en wikkel een kleine handdoek om mijn lichaam. Iemand klopt op de deur.
‘‘Shannon?’’ Het klinkt als Liam. Ik loop snel naar de deur toe en draai hem van het slot. Ik maak hem open. Voor me staat Harry in zijn boxer.
‘‘Hoi’’ zegt hij met een grijns. Mijn ogen glijden naar mijn handdoekje en weer terug naar Harry.
‘‘Ik dacht dat je Liam was’’ zeg ik.
‘‘Verkeerd gedacht’’ antwoord Harry.
‘‘Maar wat moet je?’’ vraag ik. Liam gaat naast Harry staan.
‘‘Harry, ga weg’’ zegt Liam. Zonder iets te zeggen, maar met diezelfde grijns op zijn gezicht loopt Harry naar zijn kamer.
‘‘Ik wilde je vertellen dat we met zijn tweeën de stad in gaan’’ zegt Liam.
‘‘Waarom gaat de rest niet mee?’’ vraag ik.
‘‘Omdat ik een verrassing voor je heb’’ antwoord Liam. Hij glimlacht.
‘‘Oké, ik ga nog even snel mijn make-up doen en dan kom ik’’ zeg ik vrolijk.
‘‘Is goed’’ zegt hij en hij loopt naar de woonkamer. Ik doe de deur weer dicht. Met een glimlach loop ik terug naar de badkamer. Ik ben blij dat de rest niet meegaat. Ik heb geen zin om een hele dag weer met Zayn te moeten zijn. Het doet me nog steeds zeer als ik denk aan wat hij me heeft aangedaan. Ik wil het alleen niemand anders meer vertellen. Ik wil niet dat ze allemaal medelijden met me krijgen en dat iedereen Zayn gaat haten. ik ben wel blij dat Liam het weet. Als ik er echt heel erg mee zit, kan ik er toch nog met hem over praten. Ik ga voor de spiegel staan. Ik gebruik maar een klein laag je foundation en wat mascara. Dat moet genoeg zijn. Liam heeft me toch al op mijn slechtste dag gezien dus het maakt niet echt veel uit. Ik borstel mijn haar en laat het wat slordig hangen. Het ziet er niet eens zo slecht uit. Ik laat de handdoek van me af glijden. Ik trek een string aan met een mooie doorschijnende BH. Je weet maar nooit of er iets gaat gebeuren. Ik haal een schattig wit jurkje met bloemetjesprint uit mijn kast. Ik stap er in en trek hem over mijn kont. Ik maak de rits dicht en hij zit perfect om mijn lichaam. Ik doe er gympen onder aan, want ik ga niet de hele dag op hakken lopen. Ik loop mijn kamer uit. Liam loopt gelijk naar me toe als hij me ziet. Hij bekijkt me van top tot teen.
‘‘Je bent prachtig’’ zegt hij. Hij pakt mijn hand en samen lopen we naar buiten. Op de parkeerplaats staat een mooie zwarte motor. Liam geeft me een helm.
‘‘Eh.. Gaan we daar op?’’ vraag ik angstig.
‘‘Yep, ben je bang?’’ grinnikt hij. Ja, ik ben bang. Ik vind motoren eng. Niet om te zien, maar om er zelf op te zitten? Nee dankje.
‘‘Nee..’’ antwoord ik. Waarom kan ik nooit iets toegeven? Nu moet ik wel op de motor. Ik zet de helm op. Hij haalt de motor van zijn standaard en gaat erop zitten. Hij laat me voor hem zitten.
‘‘Is dit niet gevaarlijk? kun je wel iets zien?’’ vraag ik een beetje bezorgd. Hij lacht en zet zijn eigen helm op. Zonder iets te antwoorden start hij de motor.
‘‘Houd je vast’’ zegt hij. Voordat ik wat kan zeggen scheuren we weg. Volgens mij had ik gewoon achterop moeten gaan zitten. Dan was het vast veel veiliger geweest. Ik houd mijn handen voor mijn ogen. Ik kan niet tegen dit soort dingen. Een auto of een bus vind ik best, maar dat is dan ook wel het enige. Hij stopt bij een strand. Hij laat me afstappen. Zelf stapt hij ook af. Er is niemand op het strand behalve wij. We zijn ook in de middle of nowhere. Ik haal de helm van mijn hoofd af en hang hem aan het stuur van de motor. Liam doet hetzelfde. Hij haalt een kleedje uit de bak onder het zadel van de motor.
‘‘Niemand kent het hier’’ zegt hij. Hij pakt mijn hand weer vast en rent met me naar de zee. Hij legt het kleedje netjes neer op het zand. Hij trekt al zijn kleren uit.
‘‘Wat doe je?’’ vraag ik verbaasd.
‘‘Wat denk je? Kom’’ zegt hij met een glimlach. Hij rent de zee in. Ik kijk om me heen.
‘‘Trek je kleren uit en kom erbij!’’ roept hij. Het zou op zich geen kwaad kunnen. Er is toch niemand. Ik trek net als Liam al mijn kleren uit en ren achter hem aan het water in. Nog geen seconde later ren ik weer terug. Het water is veel te koud. Liam komt ook het water uit.
‘‘Wat is er, heb je het koud?’’ lacht hij. Hij tilt me op.
‘‘Liam, zet me onmiddellijk neer!’’ zeg ik met een boze stem. Hij rent de zee weer in. en stopt wanneer ik net boven het water hang.
‘‘Waag het niet om me los te laten, ik vermoord je!’’ schreeuw ik. Hij lacht.
‘‘Ik neem het risico’’ zegt hij terwijl hij me in het water gooit. Wanneer ik weer boven water kom, kijk ik hem woedend aan.
‘‘Ik haat je’’ zeg ik boos. Hij lacht me nog steeds uit.
‘Ik houd van je’’ antwoord hij. Hij slaat zijn armen om me heen en gaat dicht tegen me aan staan. Gepassioneerd zoent hij mijn nek. Ik heb heb weer rillingen over mijn hele lichaam. Hij stopt en kijkt me aan. Hij tilt me weer op en loopt terug naar het zand. Hij legt me zacht neer. Hij hangt nu boven me. Hij begint mijn nek weer te zoenen. Hij pakt mijn hand en trekt hem naar zijn penis toe. Ik vouw mijn hand eromheen. Langzaam beweeg ik hem op en neer. Liam kreunt zacht. Hij pakt mijn hand weer als teken dat hij meer wil. Ik open mijn benen. Ik voel zijn penis langzaam bij me naar binnen glijden. Een harde kreun verlaat mijn keel. Hij is groot geschapen.
‘‘Doe ik je zeer?’’ vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Hij begint langzaam te bewegen. Ik voel hoe zijn penis in en uit me gaat. Het voelt geweldig. Ik kreun hard. Kreunen maakt het altijd lekkerder op een of andere manier. Hij beweegt steeds sneller. Hoe harder hij beweegt, hoe harder ik kreun. Ik druk mijn vingers in het zand. Ik voel hoe zijn penis uit me glijd. Hij staat op en draait zich om. Hij pleziert zichzelf nog even om klaar te komen. Ik zie zijn sperma in het zand vallen. Het maakt me alleen maar meer opgewonden. Ik ga rechtop zitten. Ik hijg nog na van het korte, maar geweldige moment.
‘‘Liam, ik heb me nog nooit zo geweldig gevoeld’’ hijg ik. Hij draait zich weer naar me toe en glimlacht een beetje. Liam kijkt op zijn mobiel.
‘‘We moeten zo weer gaan. De jongens wachten op voedsel. Ik heb beloofd pizza voor ze te halen’’ zegt hij terwijl hij zijn kleren weer aantrekt. Ik volg al zijn bewegingen met mijn ogen. Hij beweegt zo sexy. Hij is ook zo mooi. Ik sta op en trek ook mijn kleren weer aan. Ondanks de geweldige seks die we net hebben gehad, lijkt hij zich een beetje ongemakkelijk te voelen. Hij pakt het kleedje en vouwt het op. Hij loopt zonder iets te zeggen terug naar zijn motor. Hij verwacht blijkbaar dat ik gewoon achter hem aan loop. Ik kijk nog even naar de zee. Heb ik iets fout gedaan? Net was hij nog zo lief en ineens doet hij zo. Ik zucht en ren achter hem aan. hij stopt het kleedje terug in de bak onder het zadel. Ik pak de helm en zet hem op. Ik wil weer voorop de motor gaan zitten, maar hij houdt me tegen.
‘‘Ga maar achterop, dat is veiliger en ik wil geen bekeuring’’ zegt hij. Hij gaat zitten en doet zijn eigen helm op.
‘‘Maar net-’’ hij breekt mijn zin af met geluid van de startende motor. Ik een beetje boos naar hem, maar hij kijkt me niet aan. Ik ga achterop zitten en sla mijn armen om zijn middel. ik snap er helemaal niks meer van. Ik heb niks fout gedaan en als dat wel zo is moet hij me dat gewoon vertellen! Zonder verder nog iets te zeggen rijden we naar een pizzeria in de buurt. Als we de pizza's hebben rijden we weer terug naar het hotel.

omfg pretty awkward haha, ily alll <3

Reacties (4)

 • louisharry

  LIAMSERIEUSNIALLHOORTBIJSHANNONSNELVERDERX

  8 jaar geleden
 • Tweety98

  Huw whut, wat iseer met Liam..?
  snelverderxx

  8 jaar geleden
 • Camouflage

  Uh-ohhhh..

  8 jaar geleden
 • Fuckoffxbands

  Oh Liam, Nieuwe abo!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen