Foto bij • 102.

• Candice Brittany Melrose.

Een zachte streling door mijn haar laat me wakker worden. Warme lucht blaast tegen mijn voorhoofd en een diepe zucht verlaat mijn mond. Zachte lippen voel ik tegen mijn voorhoofd en als ik langzaam mijn ogen open komt het prachtige gezicht van de jongen waar ik van houd in mijn zichtsveld. 'Hmmm.' Mompel ik. Glimlachend kijkt Harry me aan. 'Lekker geslapen babe?' Vraagt hij. 'Ja, beter als gister in ieder geval.' Lach ik, waarna ik me van Harry weg draai, en even mijn armen uitstrek. 'Zozo.' Lacht hij en ik draai me weer naar hem toe. 'Ik heb heerlijk geslapen dankzij jou.' Zeg ik dan en ik druk een vlinder zacht kusje op zijn lippen.
'En jij?' Vraag ik dan. 'Ik ook wel.' Zegt hij dan. 'Oh.' Stoot ik zachtjes uit. 'Candice.. Ik weet gewoon niet hoe ik het je moet vertellen, zonder dat ik je pijn doe.' Zucht Harry dan.
Ik haal mijn arm onder de dekens vandaan en leg deze over zijn schouder, waarna ik mijn hoofd tegen dat van hem aanleg en mijn vingers in zijn krullen klem. 'Harry, jij zal heel veel moeten doen wil je mij pijn doen.' Zeg ik tegen hem en ik zie en voel hem slikken. 'Ook als het om iemand gaat waar je heel veel van houd?' Vraagt hij dan zacht. 'Ik houd heel veel van jou, dus als het om jezelf gaat zal je me nog geen pijn doen, want ik zal er dan proberen altijd voor je te zijn.' Zeg ik. 'Candice, het gaat niet om mij.' Zegt hij dan. Ik kijk hem even aan. 'Harry, vertel het me gewoon alsjeblieft, ik word hier een beetje gek van.' Zucht ik.
'Ik wil eerst even douchen.' Zegt hij dan. 'Even alles uitzoeken.' Zegt hij. Ik zucht diep en laat hem los. 'Je mag wel mee?' Zegt hij dan met een wenkbrauw-wiebel. Kijk, dat is alweer de Harry die ik ken. 'Vooruit.' Glimlach ik waarna ik toch uit bed klim en meega.

Ik maak een vlecht in mijn haar en loop dan naar de kamer waar ik Harry voor het raam zie staan. Hij staart naar buiten en lijkt wat gespannen. Ik loop naar hem toe en leg handen op zijn schouders. Zachtjes knijp ik er even in en laat ze dan naar beneden zakken tot zijn heupen, waarna ik op mijn tenen ga staan en mijn kin op zijn schouder leg. 'Harry, wil je het me alsjeblieft vertellen?' Vraag ik zachtjes. Harry zucht en draait zich om, waarna hij zijn handen rond mijn nek slaat en zijn voorhoofd tegen de mijne legt. 'Als je beloofd dat je bij me blijft, en niet weggaat.' Zegt hij. Ik knik. 'Dat beloof ik.' Fluister ik.
'Liam en ik hadden ruzie.' Zucht Harry en hij laat me los en gaat op bed zitten. 'Dat weet ik.' Zeg ik dan. 'Weet je ook wat hij gezegd heeft tegen mij?' Vraagt Harry met grote ogen. Ik schud mijn hoofd en ga naast hem zitten, waarna ik zijn hand vastpak. 'Nee.' Zeg ik dan. Harry zucht.
'Ik moest naar Emma omdat ze ziek is, namens de band. Maar ik wilde niet, omdat ik bang was dat jij zou denken dat ik wel iets met haar zou hebben. Liam werd toen boos en ik schreeuwde dat hij zelf kon gaan, waarna hij naar mij schreeuwde dat ik het moest doen, en als jij daar iets van zou gaan denken dan was het nu eenmaal zo.' Zegt hij. Ik zucht diep. 'Is het dat?' Vraag ik een beetje ongelovig, maar Harry schud zijn hoofd.
'Ik schreeuwde dat als jij bij mij weg zou gaan ik hem persoonlijk in elkaar zou rammen, waarna hij zei dat we toch al een kut relatie hadden en dat het niet veel zou uitmaken dat jij weg zou gaan, omdat jij dat toch wel zou doen. Jij zou hoe dan ook niet bij me blijven, en binnenkort wel bij me weggaan.' Zegt Harry. Mijn mond valt open. 'Wat?' Roep ik uit.

Reacties (26)

 • _Khaleesi_

  Liam houd van Candice !

  7 jaar geleden
 • annae

  Liam waar zijn je hersenen uit jou normaal denkende hersenpan geslopen?!

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Oh wat gemeen van Liam:(
  Snelverder<3

  7 jaar geleden
 • StylesNicole

  Liam heeft vgm gewoon nog steeds gevoelens voor Candice ; )

  7 jaar geleden
 • CRIZZY

  you just killed me with that picture tho

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen