Foto bij • 103.

• Candice Brittany Melrose.

'Hey Candice, is alles weer goed tussen jou en Harry?' Vraagt Anouk bezorgd als ze de deur open maakt. 'Ja alles is weer prima, is Liam thuis?' Probeer ik zo rustig mogelijk te vragen, maar volgens mij gaat dat niet helemaal zo goed. 'Ja, hij is in de woonkamer.' Zegt Anouk en ze stapt opzei zodat ik erdoor kan, wat ik ook meteen doe. Met snelle passen loop ik door naar de woonkamer, waar Liam languit op de bank zit.
'Liam! WHAT THE HELL!' Gil ik naar hem. 'Candice, ook fijn om jou te zien, wat is er aan de hand?' Vraagt hij, oh, schijnheilige. Dat hij mijn beste vriend is? Dat begrijp ik nu helemaal niet!
'Hoe durf jij tegen Harry te zeggen dat ik bij hem wegga? Hoe haal je het in je botte hersens dat te doen? Hij heeft verlatingsangst, ik hou van hem Liam, en dan ga jij naar hem schreeuwen, als hij naar die stomme actrice van jullie gaat, ik hem verlaat? En dan word je vervolgens boos dat hij daardoor helemaal niet meer naar Emma wil? Wat denk jij wel niet! Klootzak!' Gil ik kwaad.
'Wat is hier aan de hand?' Hoor ik Anouk geschrokken vragen. 'Anouk liefje, zou je anders even de boodschappen willen doen zonder mij? Candice en ik moeten even iets uitpraten.' Zegt Liam dan en Anouk knikt al. 'Ik ga helemaal niets met jou uitpraten. Hoe haal je het in je hoofd?' Roep ik uit.
'Candice, ik kan het uitleggen.' Zucht Liam. 'Doe dat maar eens meneer. En haarfijn ook!' Roep ik uit.

'Luister, ik was gewoon pissig dat Harry zich zo aanstelde. Hij zat me zo erg op mijn zenuwen. Hij irriteerde me al de hele dag en als ik moest zeggen dat hij moest stoppen deed hij dat al niet. Hij ging gewoon door. Toen opeens zei hij dat hij blij was dat ik met Anouk samen ben gaan wonen, want als jij nog langer bij mij in de buurt geweest zou zijn zou je gek zijn geworden van mijn chagrijnige gedoe. Ik werd er boos om en toen kwam de manager met dat gedoe van onze actrice, Emma, die voor de nieuwe clip.' Zegt Liam. 'Ja, dat weet ik nu wel.' Zucht ik.
'Dus omdat ik er zo mee zat dat hij dat zei over jou, wat ik wel snap omdat Harry nu eenmaal zorgzaam en jaloers is, en hij nu ook met die angst zit, schreeuwde ik dat naar hem. En dat spijt me ontzettend.' Zucht Liam.
Ik schud mijn hoofd en sta op. 'Heeft Harry dat echt tegen je gezegd? Dat hij blij was dat jij niet meer bij ons woont?' Vraag ik. 'Nee.' Ik draai mijn hoofd en zie Harry in de deuropening staan. 'Dat heb ik helemaal niet zo gezegd.' Zegt Harry en ik bekijk hem. Hij staat in zijn agressieve houding. Zijn ogen spugen vuur en zijn handen zijn gebald tot vuisten. Alsjeblieft Harry, doe dit niet. Doe dit niet. 'Hoe kom je erbij zo tegen Candice te liegen? Ik zei alleen dat ze nu van mij is, dat ik blij ben dat ze niet meer met jou het bed in duikt, omdat ze dan net zo chagrijnig zou zijn als jou.' Zegt Harry en dan stapt hij met grote passen op Liam af. Nee Harry, alsjeblieft, alsjeblieft doe dit nu niet.

--

ik weet het,
misschien een beetje overdreven,
maar ik wilde er gewoon even wat spanning en drama doorheen gooien.
Ik weet ook echt wel, dat Liam dit nooit in werkelijkhied zou doen hoor!
Ik vind Liam echt een schatje, dus..
Hihi.
xx

Reacties (22)

 • Tomlinsbear

  VECHTEN VECHTEN

  4 jaar geleden
 • ImagineDay

  oeehhh, I absolutely LOVEEEEE the drama (: x

  7 jaar geleden
 • LukeHemmings

  Woohooo vechttuhhhh!
  Lol x)
  Xx LxL

  7 jaar geleden
 • annae

  Liam I still wonder where brain is...

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Ohooh...
  Maar wel een leuk en goed geschreven hoofdstukje! <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen