Foto bij 41' Breakfast in Milano.

Allison

De volgende morgen zaten we allemaal samen aan de ontbijttafel toen ook David erbij kwam zitten. Het werd even stil, niemand wist hoe te reageren en van zijn gezicht konden we niet echt aflezen of hij nog kwaad was.
“De schade in de tourbus is hersteld”, meldde hij om de korte stilte te doorbreken. Tom kuchte en ik glimlachte kort naar hem, zonder dat David het zou zien. “Vanavond om 20u00 hebben jullie je eerste concert hier in Milaan, de concerthal ligt vlakbij het hotel dus we vertrekken zo’n drie uur op voorhand. Dan is er nog tijd voor de soundcheck en andere voorbereidingen.” Iedereen knikte.
“Bedankt, David”, prevelde Tom en David keek hem streng aan.
“Tom, geen stommiteiten meer of anders zal ik jou voor alles laten opdraaien, goed?” Tom keek hem eerst aan en keek dan maar naar zijn bord, dat nog vol lag met eten.
“Oké”, hoorde ik hem zachtjes zeggen.

“Misschien kunnen we volgende keer Jozef voor alles laten opdraaien?” Het was natuurlijk Georg die Tom een beetje wilde pesten, iedereen barstte daarop in lachen uit. Ook Tom. “Aangezien die jou toch wil zien naaktzwemmen, Tom.”
“Laat Jozef hierbuiten!” gierde Tom en David zat ons maar dom aan te kijken, terwijl de tranen al over mijn gezicht liepen van het lachen.
“Jongens, wie is Jozef?” Bill proestte in lachen uit nadat David volgens hem waarschijnlijk de grappigste vraag ooit gesteld had. We waren allemaal te druk bezig met lachen om te antwoorden, pas na een tijdje toen iedereen uitgelachen was kwam er antwoord op zijn vraag.
“Jozef is ehm, Toms imaginaire vriendje!” Ik keek Georg fake-geïrriteerd aan.
“Tom bedriegt mij met Jozef!” David stond opeens op en keek ons hoofdschuddend aan.
“Ik snap helemaal niets meer van jullie..”, mompelde hij, terwijl hij nog verder mompelend van ons wegliep. Iedereen moest opnieuw lachen en verder was het dus een heel gezellige morgen.

’s Avonds gingen we eerst en vooral de concerthal in Milaan checken, waar de jongens even later hun eerste optreden van deze tour zouden geven. Het was de eerste keer in mijn hele leven dat ik zo’n geweldig grote concertzaal zag, die helemaal leeg was. De jongens waren dolenthousiast, ze wisten dat Milaan geweldig was om in op te treden en dat dit concert sowieso fantastisch ging worden. Hier leefden ze voor, voor de fans en voor de muziek.

Woop, bedankt voor de reacties! <3

Reacties (7)

 • IAmAnAlien

  JOZEF!! Hahaha, snel verder!(A)

  8 jaar geleden
 • Nelinuh

  Snel verder:)

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Haha, leuk deeltje!
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • Kauwgomjunky

  super snel verder Xx

  8 jaar geleden
 • Bjorn_Ironside

  Ik denk dat jozef ook naar het concert komt:D

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen