Foto bij The Fifth Diary.

Niall James Horan

Ik trek Liam nog even in een knuffel om hem dan los te laten en hem en Zayn voor te gaan naar de lift. Ze dachten dat ik het niet door had. Of neen, Liam denkt dat niemand van ons iets door heeft. Maar hij is mis. We hebben het allemaal door. Nou ja we weten niet precies wat er is. En niet iedereen heeft het door. Harry heeft de starende blikken, en de twinkeling in Liam’s ogen wanneer hij naar hem kijkt niet door. Mij hij is de enige. Iedereen kan zien dat Wanneer Harry in Liam’s buurt is. Liam’s depressieve mood omslaat naar blijheid. Want depressief is Liam zeker. Als sinds een 2 tal maand. Het kwam niet plots. Neen totaal niet, we zagen het aan komen. Maar sinds 2 maand is het gewoon heel erg. We dachten in het begin dat het door Danielle kwam. Dat er problemen waren, of dat hij haar gewoon minste. Maar zelf toen Dani bij hem was, was hij niet blij meer.
En dat heeft Harry wel door. Maar hij wil het niet zien. Harry en Liam zijn sinds ‘Larry’ uiteen gevallen is dichter naar elkaar toe gegroeid. Liam is Harry’s beste vriend geworden. We zijn allemaal beste vrienden, natuurlijk. Maar hun bands is het Closed. Dus Harry wil zijn beste vriend niet verdrietig zien. Harry heeft de signalen en twinkelingen ook niet door, of die wil hij ook niet zien. Volgens mij voelt Harry diep van binnen ook iets voor Liam, maar hij wil zijn reputatie houden. Maar ja dat is wat de kleine Ierse jongen denkt.
Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door een pling geluidje, dat aangeeft dat de lift zijn bestemming bereikt heeft. Vreemd had ik niet eens door dat ik al in de lift stond. Samen met Liam en Zayn stap ik uit en lopen we naar Harry en Louis.
Paul komt ons halen en begeleid ons naar het busje dat ons naar het concert gebouw van Italië moet brengen. Mooie stand, leuke fans.
Ik krijg al weer super veel energie als ik denk aan het concert.
“I’m so excited, guys!” zeg ik hysterisch, waardoor de andere beginnen te lachen.

Even een kort stukje, van Nialls oogpunt met totaal geen inhoud. Het leek me wel leuk om dit even te doen. Omdat ik denk dat vanaf nu Niall ook wel een grote rol krijgt..al ben ik daar nog niet helemaal uit. Nouja we zien wel!:)hope you enjou!:)xx

Reacties (5)

 • Breckenridge

  Nialler rules.

  6 jaar geleden
 • Hannane

  awweeeeeeeeeeeee! snel verder x

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Aww! (: x

  6 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  Nialler ziet meer dat je denkt:)x

  6 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Liam's twinkelende ogen wanneer Liam naar hem kijkt.. Hoe krijgt Li dat voor elkaar? Haha oké sorry dat moest ff
  Weer geweldig geschreven

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen