Foto bij 52. Lauren De Ruyck

Picture by DaisyxLouis

I'm back! Ik wil terug:(. Misschien moet ik nog eens vertellen waar ik geweest ben want ik denk niet dat ik dat al gedaan heb. (Als dit je niet interesseert sla dan alles over tot aan de sterretjes.)
Ik ben dus op vakantie geweest naar een vakantieboerderij in Bocholt (Limburg). Het was er echt heel erg leuk. Mijn broer mocht helpen met het rijden op de verreiker en op de tracktor en ik mocht helpen met de kalfjes voederen en met koeien melken. Ik stond wel niet vroeg op om 's morgens te helpen daarom hielp ik meestal 's avonds. Over de middag gingen we fietsen, zwemmen, vrienden bezoeken, maïsdoolhof en we hebben zelfs een alpaca boerderij bezocht. Grappige beestjes. 's morgens ging ik ook dikwijls lopen langs de Zuid-Willemsvaart.
**************************************************************************************************************************************************************************
So, er is blijkbaar veel gebeurd terwijl ik weg was. Zerrie is verloofd, Liam heeft een nieuw lief(?), hun nieuwe film is in première gegaan. Ik ga zeker eens kijken. Jullie ook? Zijn er nog dingen die ik gemist heb?

Bedankt voor de nieuwe abo's en de vele reacties. Ik ga nu snel verder schrijven want ik moet nog 40 hoofdstukken lezen :s .

LUFU

Toen ik klaar was met zingen schrok ik op door iets onverwachts.
Het geluid van handgeklap vulde mijn kamer. Geschrokken keek ik naar de plek waar het geluid vandaan kwam. "Het was echt geweldig." "Ik wist niet dat je zo goed gitaar kon spelen EN zingen." Ik voelde hoe mijn wangen rood werden van de complimenten. Ik mompelde een kleine dank je. Ik wist niet goed wat ik anders kon doen. Nog niet veel mensen hadden me horen zingen en spelen. Ik denk dat Jill me een twee tal keer heeft gehoord en vroeger toen Jaan nog klein was speelde ik ook voor hem toen mijn ouders weg waren. Ik kon dat lijstje nu uitbreiden met twee personen. "Wat doen jullie eigenlijk hier?" vroeg ik wat verlegen. "Ik kwam m'n andere kleren aantrekken voor het feestje en toen hoorde ik gezang komen uit je kamer en ik wou zien wie het was." vertelde Niall. "Ik kwam net eens naar Theo kijken en ik zag Niall hier staan en ik hoorde je ook zingen dus kwam ik ook kijken." glimlachte Denise. Ik glimlachte verlegen en keek naar mijn handen. "Ik ga dan maar eens mijn andere kleren aantrekken." zei Niall voor hij verdween. "Ik ga naar Theo kijken. Kom je dan dadelijk ook naar het feest?" vroeg Denise. Ik knikte glimlachende en ze verdween uit mijn kamer. Ik zette mijn gitaar weer weg en deed snel het jurkje aan, ik deed wat make-up op en stapte ook uit mijn kamer.
Net op dat moment kwam ook Niall uit zijn kamer. We liepen samen naar beneden waar luidde muziek te horen was. Ik legde het pakje van mij voor Liam bij de rest. Hij zou ze om middernacht allemaal openmaken. Een hele hoop mensen waren aan het dansen, sommigen waren al aardig aangeschoten en Liam die zat bij zijn ouders en grootouders. Ik zag Niall's ouders ook aan de tafel zitten en ik denk dat Anne op de dansvloer staat. Ik zag dat ze Harry in de gaten hield die met een meisje stond te flirten. Ik glimlachte en ging een drankje halen uit de keuken.
Ik kwam terug met een glas limonade. Ik zocht naar een bekend gezicht maar dat vond ik niet, er waren zoveel mensen hier. Ik ging op een stoel zitten en keek naar al de onbekende gezichten. "Veel volk hé." zei een blond meisje die naast me was komen ik meende dat ik haar ergens van kende maar ik kon me niet herinneren waarvan. Ik knikte. "Jij bent Laure toch? De halfzus van Niall?" zei de blondine. "Lauren, dat ben ik." glimlachte ik. "Ik neem aan de je wel weet wie ik ben?" zei ze weer. "Ik ken je wel, maar ik weet niet meteen van waar. Sorry." zei ik. Ze lachte en stelde zichzelf voor als Perrie, de verloofde van Zayn en lid van de girlsband Little Mix. Juist ja, dat was ik vergeten. "Juist. Sorry dat ik je niet herkende" Gelukkig dat het redelijk donker was dat ze niet zag dat ik intussen al helemaal rood was door dit beschamende voorval. Ik vervloekte mezelf dat ik haar niet herkent had. "Het geeft niet hoor." glimlachte ze. "Ik ben blij dat ik je eens leer kennen, en ik heb gehoord van Zayn dat we elkaar wel vaker gaan zien sinds je hier bent komen wonen." "Ja, inderdaad." zei ik. "Hey babe." Zayn gaf Perrie een kus op haar lippen. "Ik zie dat je al kennis gemaakt hebt met Lauren." zei hij terwijl hij ook ging neerzitten. Het viel op dat hun twee één van de weinigen waren hier die nog niet dronken waren. Perrie glimlachte breed en knikte. "Ze is echt een prachtig meisje. Maar ben je echt Niall's zus want je lijkt niet echt op Niall. Misschien het bruine haar." Ik dacht even diep na, eigenlijk had ze wel gelijk ik leek niet echt op Niall. Het haar klopte wel. "Ik heb niet dezelfde blauwe ogen omdat ik de bruine ogen van m'n moeder heb. Niall en Greg hadden geluk dat Maura ook blauwe ogen heeft. Niall heeft helemaal dezelfde ogen als mijn vader." vertelde ik. Perrie knikte begrijpend en Zayn deed dat ook. Ik zag dat ze elkaars hand vast hadden. Ze waren echt lief samen. We schrokken allemaal op door een luide gil. Wat was dat?

Reacties (15)

 • thatonechild_xo

  Ik wil gwn die fck Perrie Edwards vermoorden voor het stelen van mn vriendje grrrr...(6)

  5 jaar geleden
 • dd_hemmo_

  Bocholt ligt toch in Duitsland? Da's namelijk net over degrens bij Winterswijk(NL)

  5 jaar geleden
 • XXIloveXX

  Haha dacht eerst dat je Bocholtz bedoelde oeps

  5 jaar geleden
 • MOTORMUIS

  Omg Bocholt ligt kei dicht bij mij:)

  5 jaar geleden
 • 1DbeterdanJB

  Snel verrrderrr

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen