Foto bij 53. Lauren De Ruyck

Niet echt spannend op dit moment maar er zit drama aan te komen. Nog niet meteen, maar ik denk nog een stukje of 5 kan ook minder zijn maar zeker niet meer. Hope you still like it? Let me know what you think!

Kudo's zijn nog steeds welkom.

LUFU

We schrokken op door een luide gil. Wat was dat? Ik keek een beetje paniekerig rond en Perrie deed hetzelfde. "No worries girls. Dat was Liam die ziet dat het middernacht is en aan zijn cadeau's kan beginnen." Perrie en ik begonnen luid te lachen. "Echt?" vroeg ik wat ongelovig. " Zayn knikte. We gingen met z'n drieën kijken naar Liam die inderdaad begon met de cadeau's open te maken.
Hij kreeg van cadeaubonnen tot cd's tot knuffelberen en een hele hoop dvd's. Hij was op dit moment mijn cadeau aan het open maken. Ik keek gespannen toe van wat hij er zou van vinden. De eerste t-shirt die hij uithaalde was die met 'LEEROY HMM' erop. Hij begon luid te lachen. "Deze is geweldig maar zou hij niet meer iets zijn voor jou Marcel? Hmm?" zei hij met het stemmetje van Leeroy. De andere t-shirts vond hij ook geweldig en hij beloofde me dat hij ze allemaal zou dragen.
De rest van de nacht was ook nog heel erg leuk. Ik bleef aan de kant zitten en ging af en toe gewoon eens door de mensen. Ik had nog kennis gemaakt met Eleanor, de zussen van Liam en ik had ook een tijdje bij Anne gezeten en bij de familie van Niall. Greg was aardig aangeschoten kon je zo wel zeggen. Ik was op dit moment een conversatie tussen Harry en Greg aan het volgen. Ze waren beiden helemaal dronken en ze brabbelden tegen elkaar. Niemand verstond wat ze zeiden maar ze verstonden elkaar blijkbaar wel. Het was echt hilarisch.
Van het ene op het andere moment lag ik op de grond met een enorm gewicht op mijn. "Soooowwwry" zei de jongeman die met z'n zatte botten op mijn gevallen was. Ik draaide me om, om hem te kunnen zien. Hij zag er best knap uit, blond haar en bruine ogen, hij had een donkerblauw hemd aan met daaronder een simpele witte t-shirt. De jongen stond zo goed en zo kwaad het ging op en stak z'n hand naar me uit. Ik stond zelf op want ik wou niet meemaken dat hij weer op me zou vallen. "Dussss," zei hij met een lange s klank. Zijn adem stonk naar bier. "Wie isss dit mooie meisje? Ik heb je nog niet eerder gezien." brabbelde hij terwijl hij steun zocht bij de tafel zodat hij niet weer zou omvallen. Met zijn andere hand ging hij door mijn bruine krullen. Ik sloeg zijn hand weg. "Ik ben Lauren. Jij?" vroeg ik ongemakkelijk. "Ik, lieve schat, ben Austin." zei hij en hij legde de hand die ik net had weg geslagen op mijn heup. Ik wou zijn hand weer wegslaan maar ik voelde ook zijn andere hand op mijn andere heup. "Mooie naam, Austin. Maar ik moet gaan." zei ik en ik wou weglopen maar zijn grip verstevigde rond mijn heupen. "Nee, toe, blijf nog even. Het is hier nu juist zo gezellig." brabbelde hij met een stinkende stem. "Dat kan wel zijn maar ik moet gaan." "Nee-hee. Blijf." zei hij. en hij liet zijn handen zakken op tot op mijn kont. "Austin. Blijf. Van. Haar. Af." zei Niall boos. "Owkee, Niallerrrr." zei hij en hij verdween weer in de mensenmassa. "Gaat het? Heeft hij je pijn gedaan?" vroeg Niall meteen bezorgt. "Alles is oké Niall, geen zorgen." glimlachte ik. "Echt?" Niall keek me nog bezorgd aan. Ik knikte. "Ik ga proberen te slapen. Slaap lekker Niall." zei ik en ik gaf hem een kus op zijn wang.
Ik zocht door de menigte naar Maura, Chris en Denise. Toen ik ze gevonden had wenste ik hen ook een goede nacht. Nu nog Liam vinden en dan zou ik eindelijk naar mijn bedje kunnen gaan. Ik wurmde me door een paar mensen wat ik best wel benauwd vond. "LIAM" riep ik boven de muziek uit toen ik hem gevonden had. Ik ging naar hem toe en tikte op zijn schouder. "Liam, ik ga slapen. Zodat ik morgen kan helpen opruimen." knipoogde ik. Liam knikte. "Slaap lekker Lau." zei hij en gaf me nog een kus op m'n wang. Ik maakte mijn weg naar boven. Eenmaal boven hoorde ik 'vreemde' geluiden komen uit de kamer van Niall. (Als je weet wat ik bedoel;)) Niall kon het niet zijn maar ik wist dat hij niet in zijn bed zou slapen omdat die nu al vol ligt. Ik hoopte maar dat mijn kamer nog vrij was.

Reacties (9)

 • thatonechild_xo

  Is dat Austin Mahone hoe je hem omschreef

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden
 • Yoola

  Leuk:)snel verder

  5 jaar geleden
 • laauravl

  oeh je schrijft echt leukk, please schrijf verder, ik wil weten wie het iss:)

  5 jaar geleden
 • Hannane

  Hahah snel verder x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen