Foto bij 54.Niall Horan & Lauren De RuyckOmdat velen wilden weten wie er in Niall's kamer liggen. (Ik heb er nu zelf nog geen idee van.) Hah

Hebben jullie de VMA's gezien? One Direction heeft gewonnen:D. Ik vond het optreden van Miley Cyrus wel een beetje choquerend. Maaruh de jongens van 1D vonden het blijkbaar nog goed.;) A video of Miley Cyrus' performance and I can't honestly say the first thing I noticed was that Miley couldn't keep her legs closed...

Speech van Taylor Swift :oMaar ik denk niet dat het hier over Harry gaat, of toch wel?:o :o


LUFU

Ik strompelde naar mijn kamer toe. Ik keek even op de grote klok die aan de muur ging en zag dat het al 5 uur in de ochtend was. De meesten waren al weg, een deel was ter plekke in slaap gevallen en sommige stonden nog te feesten. Maar ik vond dat het welletjes geweest was. Ik was intussen voor de deur van mijn kamer en duwde die open. Ik schrok en deed snel de deur weer dicht. Twee naakte mensen lagen op mijn bed. Ik wou niet weten wat hier al gebeurd was. Maar nu ik er zo eens over nadacht. Al dat bruine haar en die tatoeages. Oops, dat waren El en Louis. Ik had hen inderdaad al een tijdje niet gezien op het feestje. Ze waren beiden niet helemaal nuchter meer en zullen waarschijnlijk de eerste beste kamer gepakt hebben. Waar zou ik nu slapen? Ik ging naar de kamer van Louis want aangezien hij in mijn kamer lag zou niemand in zijn kamer zijn. Ik duwde de deur open en hield mijn ogen dicht. Voorzichtig deed ik één oog open en zag dat er niemand was. Ik zuchtte opgelucht er was niemand. Ik nam één van Louis' t-shirts uit zijn kast en vertrok richting de badkamer. Ik opende de deur en zag dat iemand boven de wc hing en iemand tegen die muur die overduidelijk te laat was. Ik trok mijn neus op en liep snel terug naar de kamer van Louis. Hij was samen met mij de enige die geen eigen badkamer had. Ik kleedde me daarom dan maar om in de kamer en kroop in het bed. Dan maar geen tandenpoetsen. Ik legde mijn hoofd op het kussen en na een klein kwartiertje was ik vertrokken naar dromenland.

Lauren De Ruyck POV

Vermoeid deed ik mijn ogen open. Ik lag in mijn eigen bed. Gelukkig sliep er niemand in mijn kamer zoals bij Niall het geval was. Ik had voor het zekerste mijn deur op slot gedaan zodat niemand binnen zou kunnen. Het isoleerde ook een beetje het geluid van de luide muziek. Het had een tijdje geduurd maar ik ben dan toch in slaap gevallen zelfs al speelde de te luide muziek.
Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en gooi mijn benen over de rand van het bed. Ik kijk naar de rode cijfers op mijn digitale klok en zie dat het 12 uur in de middag was. Ik was gisteren rond half drie in mijn bed gekropen dus had ik nog lang geslapen. Ik liep mijn eigen badkamer binnen en deed wat gemakkelijke kleren en mijn sloffen aan om te gaan brunchen. Ik deed mijn haar in een slordige dot en verliet mijn kamer. Het was muisstil in het huis. Ik was waarschijnlijk de eerste wakker. Ik kwam beneden aan. Plastieken bekertjes, lege zakken chips, sigaretten peuken, enz. lagen over de grond verspreid. De woonkamer was nog erger. Er lagen mensen op de zetel, op de grond, op tafel hun roes uit te slapen. In de keuken aangekomen viel de rommel daar nogal mee. Ik trof daar Denise aan die met Theo in haar armen zat te ontbijten. "Goedemorgen." zei ze vrolijk. "Goedemorgen." zei ik terwijl ik wat brood nam en er wat kaas oplegde en ook aan tafel ging zitten. "Er is precies een bom ontploft hier." zei ze. Ik knikte instemmend. "Dat word een hele dag opruimen en aspirines uitdelen." zuchtte ik. Denise grinnikte en knikte. Ze gaf Theo een papfles met melk. Hij was echt schattig. Hij zou later waarschijnlijk veel hartjes sneller doen slaan. "Wil je ook eens?" vroeg ze toen ze mij zag staren. Ik knikte. "Graag." Ze legde Theo in m'n armen en gaf me de papfles aan. Het kleine jongetje kirde vrolijk. Hij dronk de hele fles leeg. Ik gaf Theo terug aan Denise en at de rest van m'n boterham met kaas op. "Ik zal maar al eens beginnen met opruimen." zuchtte ik. Denise legde Theo in zijn maxi-cosi en zei dat ze me zou helpen. We namen twee vuilniszakken en begonnen alle bekertjes en papiertjes te sorteren en in de vuilniszakken gooien. We hoorden iemand de trap afkomen en plots een harde BAM "Aw." hoorden we die iemand zeggen vanaf de hal. Ik ging kijken en zag Greg op de grond liggen. Ik begon heel erg luid te lachen. "Sst, niet zo luid Lau." zuchtte hij.

Reacties (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen