Foto bij 55. Niall Horan

Gelukkige verjaardag aan MKadootjes

Ik zie dat er al veel mensen naar school moeten. Wie onder jullie gaat op het moment al naar school? Ik moet maar 2 september beginnen, en vandaag mijn boeken halen:(. Ik ga 3 Wetenschappen doen. Jullie? Ik weet niet met welke richting/afdeling je dat kunt vergelijken in Nederland. :s Laat gerust weten wat jullie gaan doen:D.

LUFU

Sorry dat het zo laat is :s.

Drie uur in de namiddag. Ik hees mezelf recht en keek verward rond in de kamer waar ik was. Na diep na gedacht te hebben herinnerde ik me weer wat er gisterennacht gebeurd was. Louis was met Eleanor in mijn bed gaan 'slapen'. Ik deed wat van Louis' kleren aan die net niet te groot waren. Ik slofte naar beneden en zag Harry met een hand op z'n hoofd ook net zijn kamer uitkomen. "Ah, Harry. Goed geslapen?" vroeg ik expres luid. "Auw, jonge, doe's stiller." Ik lacht en kreeg nog een vernietigende blik van Harry. "Sorry" fluisterde ik heel erg stil. We gingen naar beneden. Ik verwachtte een smerige boel maar alles was alweer redelijk schoon. We kwamen de woonkamer binnen en daar waren Lauren, Eleanor, Perrie en Zayn aan het schoonmaken. "Goedemiddag!" schreeuwde Perrie. "Goedemiddag." antwoordde ik terug. "Auw." kreunde Harry die weer naar zijn hoofd greep. "Eentje voor Harry D." riep Eleanor naar de keuken. Verward keek ik de meisjes en Zayn aan. Denise kwam uit de keuken met een pilletje en een glas water en gaf dat aan Harry. "Ga maar bij de rest zitten." De rest? Ik volgde Harry en Denise naar de keuken. Daar zaten Louis, Greg en Liam. Op een stoel boven een dampende kop thee. Lauren deed teken dat ik moest opletten en riep heel luid. "Alles goed hier?" meteen kreunden vier jongens van de hoofdpijn. Het was best wel een grappig zicht. Ik grinnikte. "Moeten jullie maar niet zoveel drinken hé." glimlachte ik. Ik nam uit de kast wat cornflakes, melk en een kommetje om alles in te doen. Ik ging tussen de hoofdpijn-club zitten en at alles smakelijk op. Nu en dan kreeg ik van iemand een vernietigende blik omdat ik mijn lepel te luid op tafel legde of omdat ik gewoon teveel lawaai maakte. "Zeg um, Lou." hij keek op. "Goed geslapen in MÍJN bed?" grinnikte ik. "Och, waren jullie dat die zoveel lawaai maakten toen ik gisteren ging slapen?" vroeg Lauren die net de keuken binnenkwam met Eleanor. Eleanor werd meteen rood en ik zag Louis bedenkelijk kijken. "Oo, uhm, sorry." zei hij toen zijn euro gevallen was. We lachten allemaal.

Tegen een uur of vier was alles weer helemaal proper zelfs de badkamer van Louis en mij. De hoofdpijn-club of kater-bende was ook al weer wat aan de betere hand. Denise was met Greg en Theo al weer naar huis en de ouders van Liam, Harry en mij waren ook alweer naar huis vertrokken.Het was nu nog enkel wij met z'n achten. Perrie zou dadelijk weer met Little Mix vertrekken en Eleanor zou nog een nachtje blijven. "Aaaaah" hoorden we een schreeuw van boven komen. "Lou!" riep Eleanor en ze haastte zich naar boven. We liepen allemaal achter haar aan. Louis stond aan zijn kamerdeur. "Niall, wat heb je in mijn kamer gedaan? Er ligt een lijk onder mijn bed." zei hij bang. Ik trok een wenkbrauw op en keek hem verbaasd aan. "Hoe kom je daar nu weer bij?" Ik duwde hem aan de kant en ging zijn kamer binnen. Er kwam inderdaad een hand vanonder het bed. Ik bukte me en zag daar een jongeman liggen. Hij ademde nog dus hij zou waarschijnlijk slapen. Hoe kwam hij in godsnaam onder dat bed? En waarom heb ik dit vanmorgen niet gezien. "Het is maar één van de feestgangers van gisteren." stelde ik de mensen op de gang gerust. "Hey, slaapkop, wakker worden." Ik trok aan zijn arm. "hm, hm. Niet. Zo. Luid." zuchtte hij. Hij kroop met veel moeite onder het bed uit. "Jason. Je liet me schrikken." zei Louis. "Sorry. Ik ga maar eens naar huis." fluisterde -Jason dus,- hij strompelde de kamer uit en ging naar huis toe. "Voila, het lijk is opgeruimd." glimlachte ik naar Louis. "Gelukkig." zuchtte hij. "Laten we een spelletje spelen." zei Liam. Harry was nog steeds stil, hij had nog steeds last van zijn kater.

Niet veel later zaten we allemaal samen rond de tafel Monopoly te spelen. Het werd nog een leuke avond. We keken nog een film en gingen dan naar ons eigen bed. Ook Louis en Eleanor. "Pff," zuchtte Lauren voor ze haar kamer inging. "Wat?" vroeg ik. "Hoe meer keer ik ga slapen des te sneller ik weer naar school moet." Ik lachte en ging mijn kamer in.

Aan Fruittella: Goodnight Babe x

Reacties (10)

 • mreader15

  Ik begin ook 2 septemberrr, kga 2e jaar van havo/vwo doenn
  Snel verder xx

  6 jaar geleden
 • ALISSA1

  Vandaag was mijn eerste dag, alleen ik had ern migraïne aanval dus ben ik thuis gebleven .
  ik doe nu Havo-Vwo 1.

  gaa svp snel verder xoxo

  6 jaar geleden
 • AnuszkaK

  Ik begin ook 2 september en ik doe boekhouden informatica heeeeel saai dus en ik ben het enige meisje in mijn klas 😪

  6 jaar geleden
 • IrishNialler

  Ik ben vorige week al begonnen met intro week. Ik heb vmbo-t gedaan en nu doe ik 1e leerjaar Pedagogische Medewerker (kinderen tot 12)
  Ik heb het echt naar mijn zin, leuke klas, lieve slb'er/mentor en leuke vakken enz.
  Alleen mijn docente voor Drama is en een Belg en 60.
  En mijn probleem is dat ik altijd om Belgen moet lachen als ze wablief enzo zeggen dus tsja het was een ramplesXD
  niks tegen de belgen hoor

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Ohh!! Ik begin ook 2 september (: x
  5 Mode & Creatie! (; xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen