Foto bij 56. Lauren DeRuyck

Drama is onderweg. Nog enkele stukjes en er gaat iets totaal onverwachts gebeuren. *gemeen lachje*

Merry10002Xx Het zou misschien wel moeten lukken als je met de trein ofzo gaat. Ik weet niet :s
IrishNialler Hahah, leuk om te horen dat je een leuke klas hebt. Omdat ikzelf belg ben snap ik niet echt wat er grappig is aan het woordje 'wablief'. Zijn er nog woorden die jullie (Nederlanders) grappig vinden? Ik vind 'jèèmig' nog grappig. Welke woorden vinden wij/jullie (Belgen) grappig van de Nederlanders?
AnuszkaK Veel geluk met al die jongens. Ik ben er zeker van dat je, je mannetje wel zult kunnen staan;)
Annelisa Veel beterschap. x

Veel geluk aan alle mensen die al naar school gaan of nog naar school moeten.

LUFU

Woo, ik heb gisteren op VTM (Telefacts zomer) een reportage gezien over de die hard Directioners. Ik wist niet dat mensen zo'n fan konden zijn. Ik vond het echt lange tijd mooi om te zien hoe mensen hun idool aanbeden. Maar dat wat ik gisteren gezien heb was echt 'over the top', mijn ouders keken ook en ze zeiden dat ze blij waren dat ik zo niet was en ze vinden mijn gefangirl nu plots veel minder erg. Zijn er nog mensen die het gezien hebben? Wat vonden jullie het gekst /leukst /raarst?

Tijdsprong: 2 september 2013

Holy Grail van Jay Z en Justin Timberlake schalt door mijn kamer. Een rustig liedje om op wakker te worden maar toch word ik nog altijd het liefst vanzelf wakker rond een uur of tien. Maar nu is het zes uur dertig. Ik was dit echt niet meer gewoon. Vermoeid sloeg ik de dekens van mijn bed. Ik deed het licht aan van m'n intussen al helemaal naar mijn smaak ingerichte kamer. Ik slofte naar de badkamer en ging snel even onder de douche. Ik poetste mijn tanden, deed wat make-up op en deed het setje kleren aan die speciaal voor vandaag had samengesteld. Jill zou vandaag ook weer naar school gaan. We hadden afgelopen week veel ge-sms't. Oliver was nog steeds boos op mij, niemand wist waarom. Ik had noch van Niall noch van Jill gehoord wat Niall in haar oor gefluisterd had die dag dat Jill weer naar huis vertrok.

Ik slenterde naar beneden om een ontbijtje te eten. De jongens sliepen nog allemaal. Gelukzakken. Zayn had deze week ook nog aangekondigd dat hij zijn eigen huis zou gaan kopen om daar samen met Perrie te gaan wonen. Louis had toen toegegeven dat hij er ook wel over nadacht. Ik snapte hun wel. Je had hier niet echt privacy. Zuchtend slikte ik de laatste hap van mijn ontbijtje door en zette alles wat ik vuil gemaakt had in de vaatwasser. Ik keek op de klok en zag dat het tijd was om te vertrekken en ik zag ook dat die klok hier nog niet lang hing. Ze hielden blijkbaar erg van henzelf. Ik lachte even in mezelf, ik zou elke dag door een bodyguard naar school gebracht worden.

Ik liep het huis uit en ging meteen in de auto met geblindeerde ramen zitten. Ik zag Charles achter het stuur zitten en begroette hem vriendelijk. We reden langs de poort naar buiten en meteen hoorde ik geroep en geklop de ramen. Het was echt gek hoe die meisjes voor het huis kampeerde om een glimp van hen op te vangen. Ze hoopten nu waarschijnlijk dat ik 1/5 was, maar jammer genoeg voor hen sliepen die nog allemaal. Ik was best wel blij dat ik niet alleen te voet door hen moest. Het moet echt eng zijn om bijna geplet te worden. Ik zag door de ramen enkele meisjes schreeuwen. Er waren er niet heel veel maar toch zeker 10.

Zuchtend stapte ik uit voor de schoolpoort. Ik had niet veel zin in school. Ik zou vast de enige nieuwe zijn in het laatste jaar en ik kende hier niemand. Ik had de boeken die ik nodig had allemaal bij. Je kon eigenlijk zeggen dat ik bijna al mijn boeken bij had, sommige konden gewoon niet meer in mijn tas en daarom heb ik die thuis gelaten. Ik moest nog een grondplan en het lessenrooster halen bij het secretariaat. Ik wurmde me door de massa leerlingen die hier rondliepen. Vrienden liepen naar elkaar toe en begonnen enthousiast te vertellen over hoe hun vakantie geweest was, buitenbeentjes stonden wat rond te kijken, anderen zochten hun vrienden en een grote hoeveelheid -vooral meisjes- keken mij aan en begonnen daarna te fluisteren. Geweldig. Ik had intussen het secretariaat bereikt en klopte op de deur. "Come in" hoorde ik een vrouwenstem zeggen. Verlegen deed ik de deur open en stapte binnen. "Ah, Jij moet Lauren zijn, niet?" ik knikte en ze gebaarde dat ik kon gaan zitten. Ik had de vrouw al ontmoet toen ik mijn boeken kwam halen. "Dit is je lessenrooster,...." ze legde van alles uit. Ik probeerde zoveel mogelijk te onthouden van wat ze zegt. "Je kan altijd bij mij terecht als er iets is en als je teveel aangestaard word mag je altijd even binnenkomen." glimlachte ze. Ik knikte dankbaar en vertrok weer naar buiten. Ik ging op zoek naar de locker die van mij was. Nummer 218. Eenmaal gevonden propte ik al de boeken die ik vandaag niet nodig had erin. De bel rinkelde en ik keek wat m'n eerste les was. Geschiedenis. "Leuk" fluisterde ik sarcastisch tegen mezelf. Ik keek in welk lokaal ik moest zijn en begon mij door de druk heen en weer lopende mensen te persen. Plots kwam ik face-to-face met de grond. Een enorm gewicht lag op me. Degene die op me gevallen was stond meteen op. Ik draaide me op en keek in een bekend gezicht.

Wie is het?

Reacties (13)

 • XXIloveXX

  Of de dansleraar of het lijk? Of Jill die stiekum op school komt bij haar (maar het was een jongen he, jammer)

  5 jaar geleden
 • Chasing1D

  Die documentaire was opgezet spel.. Dat was met een script & die werden daarvoor betaald.. Sommige dingen gebeuren ook in het echt maar écht NIET alles... xo

  5 jaar geleden
 • 1DbeterdanJB

  Het is die enne toen dronken jongen van het feest waartegen niall zij dat hij van dingetje moet Afblijven. Oliver is boos omdat hijop lauren is of hijis op haar vriendin

  5 jaar geleden
 • laauravl

  omg ben benieuwd, snel verder!!!

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Is het niet die gast waar ze het telkens over heeft? Waar ze zo bang voor is? Ik kan niet op zn naam komen;)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen