Foto bij 001.

Ik ben Allison, noem me gerust Allie, ik ben 19 jaar en zit op de Harvard Middle School in Londen. Ik ben van origine afkomstig van Amerika, Hollywood. Om me even te beschrijven; ik ben een normaal meisje. Ik ben niet populair, maar word zeker niet gepest. Ik heb een identieke, om precies te zijn 10 minuten jongere, tweelingzus Sasha. We zijn bijna identiek, alleen is zij iets verlegener en maakt ze moeilijker vrienden. Daarom help ik haar een beetje. Maar eens ze zich goed voelt bij iemand gaat alles vanzelf. Ik hou enorm veel van haar, ze is en blijft mijn 10 minuten jongere zusje, en ik zou echt niet willen dat haar iets overkomt.


Hallo, ik ben Sasha. Waarschijnlijk heeft mijn zus al wat over me vertelt. Ik ben net zoals haar 19 jaar, alleen wel 10 minuten jonger. Ik ga zoals zij naar de Harvard Middle School in Londen. Waarschijnlijk heeft ze ook al vertelt dat we van Hollywood City afkomstig zijn. Ik ben een normaal meisje, niet populair. Wel ben ik heel verlegen en maak ik heel moeilijk contact en daar word wel eens over geroddeld. Gelukkig nog niet zo erg dat het echt naar pesten overgaat.


Ik ben Marcel Styles. Ik ben een 19 jarige jongen afkomstig van een drieling samen met mijn broers Harry en Edward. Op school word ik vreselijk hard gepest om mijn uiterlijk. Soms loop ik gewoon uit de les naar het toilet en toon ik me de hele schooldag niet meer. Het word veel te erg en ik kan het niet meer kroppen. Sommige dwingen me zelfs hun schoolwerk te maken. Uit angst doe ik het dan maar, hoe zou je zelf zijn? Met Harry kom ik het beste overeen, met Edward helemaal niet. Meestal komen de nerd meisjes wel eens naar mij toe, maar de bad girls komen nooit naar hem toe. Omdat hij dat niet kan verdragen zorgt hij ervoor dat die meisjes nooit meer naar mij komen, en het werkt altijd. Het doet me erg pijn als hij zoiets doet, ondertussen is dit al het derde meisje dat ik nooit meer terug zie


Wat moet je? Moet ik me voorstellen? Ik heb wel wat beter te doen hoor, snel dan! Ik ben dus Edward Styles. Ik ben een bad boy zoals je ziet. Mijn ene broer Marcel haat ik vreselijk! Ten eerste heeft hij zelf de keuze om te veranderden en dan blijft die klote idioot gewoon dezelfde nerd dan dat hij al is. Ten tweede heeft hij al meer vriendinnetjes gehad dan ik! Daar kan ik dus niet tegen, ze moeten niet naar Marcel komen maar naar mij! Dan verzin ik gewoon wat ergs over Marcel en dan zijn ze snel weg. Met Harry kom ik wel overeen, met hem kan ik tenminste praten en hij ziet er niet uit als een idiote nerd.


Ik ben dus de laatste broer, Harry Styles. Ik ben zoals de andere 2 dus 19 jaar. Ik ben een heel gewone jongen, niks speciaal. Ik heb wel veel tattoo's maar een echte bad boy zoals Edward ben ik zeker niet. Af en toe neem ik het blad zeker niet voor de mond en komen de woorden wat grof uit mijn mond. Maar anders, als je mij niet tegensteekt, ben een hele lieve en respectvolle jongen. Soms ben ik wel een beetje aan de flirterige kant, dat geef ik toe. Als ik een leuk meisje zie dan ga ik ervoor. Hard to get spelen is niks voor mij, een meisje ziet zo aan mijn gezicht dat ik haar leuk vind.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen