Foto bij 58. Lauren De Ruyck

Wat denken jullie, volgende hoofdstuk de beloofde drama en dan een tweede Q&A? Wacht nog tot morgen om jullie vragen in te sturen.
Bedankt voor alle reacties, kudo's en abo's.

LUFU

De hele middagpauze heb ik Tom en Alice wat leren kennen en Austin ook. Het was nog gezellig geweest. Ik was blij dat ik zo snel vrienden gemaakt had, want ik was ergens wel bang dat ik geen vrienden zou hebben. Alice, is een slim en zorgeloos meisje, een beetje zoals Jill. Het zou kunnen dat het aan mij ligt maar ik denk dat Tom nog uit de kast moet komen. Ik wist intussen ook dat Austin Liam en co kende door een stom ongeluk in Starbucks van toen ze nog maar net begonnen waren in X-factor. Het was een leuke school. Voor zover je school leuk kan noemen natuurlijk. Er waren leuke en minder leuke leerkrachten, vriendelijke en minder vriendelijk leerlingen. Ik had van Mary en Lindsey -het meisje van mijn klas- nog enkele verwijten gekregen. Maar Austin, Tom en Alice kwamen telkens voor me op.

Ik was nu op weg naar de inkom van de school omdat Charles mij daar weer zou komen ophalen. Tom, Alice en Austin moesten nog iets halen uit hun kluisje maar ik wou zo snel mogelijk naar buiten voor de grote drukte. Van achter de hoek waar ik moest passeren kwam Mary en haar meelopers. Ik zuchtte geïrriteerd. Ze gingen over de hele breedte van de gang staan waardoor ik niet door kon. "Laat me passeren." zei ik bot. "Ho, ho, ho. Niet zo brutaal." zei Mary. Ik vond het vreemd dat een jonger meisjes mij zo kon domineren. "Dus aandachtzoekertje." "Waarom ben ik een aandachtzoeker?" vroeg ik. Ik wist wel waarom maar ik wou het uit haar eigen mond horen. "Je hoeft niet te doen alsof je van niets weet. Je bent niet echt Niall's halfzus, je wil gewoon beroemd worden. En dat mislukte broertje op wieltjes van jou oo-'' Ze kon haar zin niet afmaken want ik had mijn vlakke hand al laten kennismaken met haar wang. Als mensen kwaad over Jaan praatten reageerde ik meestal wel fel. Dat hadden enkele mensen op mijn oude school ook al ondervonden. "Niemand zegt zoiets over Jaan." siste ik en duwde haar opzij. Ik stapte zo snel mogelijk door naar de uitgang. Buiten zag ik meteen de auto van Charles staan. Ik hopte er meteen in. Charles begroette me vriendelijk en vroeg hoe school geweest was. Ik haalde mijn schouders op. "School is school hé. Ik heb wel al vrienden gemaakt." zei ik. "Dat is een goed begin." glimlachte hij. Ik knikte. De rest van de rit verliep in stilte.

Thuisgekomen wachtten vijf nieuwsgierige jongens op me. "Hoe was het?" "Waren het leuke leerkrachten?" "Zijn de andere lief tegen je?" "Heb je al vrienden gemaakt?" "Ik ben blij dat ik niet meer naar school hoef." riepen ze allemaal door elkaar. "Goed, Liam. Sommigen, Zayn. Niet allemaal, Niall, Ja Louis. En ik ben heel erg jaloers op je Harry." beantwoorde ik hen allemaal. "Wie zijn je vrienden? Zitten ze in je klas?" vroeg Louis. "Ja, Austin, die jullie wel kennen en hij zit ook in mijn klas. Dan heb je nog Alice en Tom die zijn ook heel lief maar die zitten maar enkele lessen bij mij." vertelde ik. "Austin? Je bedoelt die Austin van op het feestje, een vriend van ons?" vroeg Niall meteen met een bezorgde blik in zijn ogen. "Ja, die. Het is echt een lieve jongen." Zayn, Liam en Louis knikten. "Ben je zeker dat hij goed voor je is? Ik wil niet dat je met de verkeerde mensen omgaat." ratelde mijn halfbroer. "ach, komaan Niall. Dat joch doet geen vlieg kwaad." verdedigde Liam hem. Niall knikte moeilijk. "Hoe bedoelde je dat niet iedereen lief tegen je is?" vroeg Harry die zich een tijde stilgehouden had. "Wel, er zijn twee meisjes die me helemaal niet moeten en zeggen dat ik een aandacht zoeker ben en er zijn dan natuurlijk ook fans die vroegen of ze met me mee mochten of die een handtekening wilden. En één van die twee meisjes heeft Jaan ook beledigd en ik heb haar geslagen." Ik keek naar mijn Vans, de vijf jongens zeiden niets en begonnen daarna uit het niets te juichen. "Je hebt gelijk Lau." zei Louis. Ik glimlachte. "Als ze nog zulke dingen doen mag je altijd bellen en je kunt altijd op me rekenen." glimlachte Niall.

En dat is hoe ook de rest van de week verliep. Ik heb Mary wel niet meer geslagen. Ze hield zich gedeisd maar maakte nu en dan wel nog eens ene opmerking.

Reacties (5)

 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Bitch mary.
  Komen mn vragen, enzo:
  Aan mary: Mary je bent een bitch.
  Aan Lauren: Lauren stel je niks van die Mary aan.
  Aan Niall: Pas goed op Lauren!
  Aan Harry: Je mag Lauren alleen hebben als je echt van haar houdt.
  Aan Niall: WAT FLUISTERDE JE IN JILL'S OOR?
  Aan Liam: Wat vond je van laurens tshirt?
  Aan jou: Hoe gaat het?
  Aan jou: wat is je lievelings eten?
  Aan jou: Wat vind je van school?
  Aan jou: Lievelings lied?

  5 jaar geleden
 • laauravl

  Leuk stukjeee =D

  ik ben niet goed in vragen dusja xd

  & jaaaaa ik wil drama =D

  5 jaar geleden
 • Hannane

  To Harry: Wat vind je vn Lauren?
  To Lauren: Wat vind je vn Harry
  Hoe komt dat Jaan in een rolstoel zit?
  To Mary: Wrm doe gij zo tge Lauren?

  OKK ik ben egt nii goe in Vrage stelle:D

  5 jaar geleden
 • MarcelStyles

  Leuk, ik hou van Q&A's ^^
  Questions:
  - Krijgen Harry en Lauren nog wat samen?
  - Aan Niall: Wat heb je in Jill's oor gefluisterd toen ze terugging naar Nederland?
  - Aan Lauren: Wie vind je de leukste/knapste van de band?
  - Aan Lauren: Met wie van de jongens kan je het beste opschieten?
  - Aan Lauren: Wat vind je van Harry?
  - Aan Niall: Altijd goed passen op je lieve halfzusje, he!
  - Aan Niall: VREEETZAKKK !!!
  - Aan Harry: Zorg dat Lauren je leuk gaat vinden (:
  - Aan jou: Wat zijn je hobby's?
  - Aan jou: Van wie ben je allemaal fan?
  - Aan jou: Wie is je rolmodel?
  - Aan jou: Favoriete quote?
  - Aan jou: Lievelings lied op dit moment?

  Dat waren een paar vragen (:
  Snel verder!
  <3

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen