Foto bij • 109.

• Candice Brittany Melrose.

'Huh, wat? Maar... Waarom?' Vraag ik verward. 'Ze heeft een auto-ongeluk gehad. Meer weten wij ook niet. Louis werd net in de studio gebeld en is nu naar haar toe gereden, en Harry wilde checken of jij ook oké was en wij moesten zijn spullen pakken.' Zegt Niall. Ik knik begrijpend maar nog steeds verward en help de jongens dan met de tas van Louis.
Als deze gepakt is rennen we zo snel we kunnen de trap af en springen we de auto van Zayn in. Met een behoorlijke snelheid racet hij naar het ziekenhuis.
Zodra we daar zijn springen we de auto uit en rennen we naar de balie. 'We komen voor Eleanor Calder.' Zegt Liam en de vrouw knikt. 'Eerste deur links, tweede deur links, de trap op, tweede deur rechts. Ik neem aan dat het jullie vriend is die in de wachtkamer zal zitten.' Zegt de vrouw. We knikken dankbaar en dan beginnen de jongens al te rennen. Harry pakt mijn hand vast en sleurt me mee door de lange gangen.
'Was het nu links of rechts?' Hoor ik Zayn in paniek roepen. 'Rechts!' Gilt Niall en zodra Zayn deze deur open maakt zien we inderdaad een trap. Harry laat mijn hand los en snel rennen de jongens de trap op, maar zo snel als hun kan ik dat niet.
Ik ren wat langzamer achter ze aan en hijgend kom ik boven aan. 'Candice kom je?' Vraagt Harry bezorgd als hij me achter ziet lopen. 'Ga maar vast, ik kom eraan.' Hijg ik en Harry schud zijn hoofd. 'We komen er aan.' Zegt Harry en Liam, Niall en Zayn draaien zich om en rennen verder.
'Jullie zijn zo snel.' Zeg ik nog wat buiten adem tegen Harry en hij glimlacht even. 'We moeten ook wel conditie hebben met die shows de hele tijd.' Grapt hij en ik schud even mijn hoofd waarna we met een flinke pas verder lopen.

'Louis.' Zeg ik zacht als ik hem zie zitten. Hij ziet er zo gebroken uit. Ik loop naar hem toe en meteen gaat hij staan. Ik sla mijn armen om hem heen en hij klemt zijn armen terug, waarna ik mijn schouder nat voel worden. 'Ssst, het is al goed.' Fluister ik zachtjes en ik ga met mijn vingers door zijn bruine haren. 'Dat is het niet.' Snikt hij zacht.
Even weet ik niet wat ik moet zeggen, want hij heeft wel gelijk. Het is inderdaad niet goed, want Eleanor ligt hier.
Harry komt bij ons staan en slaat zijn armen om ons beide heen. 'Het is goed Louis, we zijn er voor je, we zijn bij je.' Fluistert hij en ik voel hoe Louis mij loslaat. 'Harry.' Hoor ik hem snikken. Ik laat Louis los en wrijf met mijn hand over zijn rug heen. 'Ik wil haar niet kwijt.' Snikt hij. 'Ik kan niet zonder haar Harry.' In mijn ooghoeken zie ik hoe Louis zich steeds strakker vastklampt aan Harry en de tranen schieten mij nu ook in mijn ogen. Waarom moeten wij dat nu weer meemaken?

- -

Tadaaa, eindelijk weer een deeltje (:
haha.
Dank jullie wel voor jullie reactie's op het vorige hoofdstuk.
Ik vond ze echt leuk en lief. <3.
xxx

Reacties (15)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen