Foto bij 59.Lauren De Ruyck

DRAMA TIME!!!!!!!!

Vragen nog steeds welkom! Je kan vragen stellen aan alle personages van dit verhaal. Ik upload straks nog een hoofdstuk waar je al je vragen kan sturen. Ik zal ze vanavond me liefde beantwoorden.

LUFU

En dat is hoe ook de rest van de week verliep. Ik heb Mary wel niet meer geslagen. Ze hield zich gedeisd maar maakte nu en dan wel nog eens ene opmerking. Lindsey deed hetzelfde en er waren ook mensen die probeerden vrienden te worden met mij die enkel One Direction wouden ontmoeten. Maar meestal had ik hen wel door. Ik trok nog steeds het meest op met Austin, Tom en Alice. We waren echt goeie vrienden geworden.

De vijf eerste schooldagen zijn gepasseerd. Zayn en Perrie hebben hun eigen huis gekocht. Niall was nog altijd heel erg beschermend. Louis en Liam waren nog steeds hun nuchtere en grappige zelf. En Harry, ja, die kwam de meeste dagen heel erg laat en heel erg dronken thuis. Hij had wel nooit een meisje mee. Dat was weer iets goeds volgens Liam. Ik had de voorbije week veel ge-sms't met Jill. Het zouden echt dure rekeningen worden voor haar en voor mij. Olivier begon weer wat normaal tegen me te doen en ik had ook nog 's gebeld met Jaan. Hij ging intussen ook weer naar school. Mama en papa hadden nog ruzie maar Jaan zei dat er beterschap op komst was. Ik was blij voor hem en mam. Hij zei ook dat Jill veel op bezoek bij hem ging. Dat vond ik wel lief van haar. Ik had Niall deze week ook een paar keer betrapt toen hij met Jill aan het bellen of sms'en was. Steeds had hij zo'n domme glimlach op zijn gezicht. Het was mooi hoe gek hij was op haar. Al wou hij dat niet toegeven en ik wist tot mijn grote spijt nog steeds niet wat hij tegen Jill gezegd had. Beiden deden daar zo geheimzinnig over.

"Waar zijn de anderen?" vroeg ik toen ik naast Niall vrijdagavond in de zetel plof. "Harry is weer eens uit. Liam is al gaan slapen en Louis is naar Eleanor toe." vertelde hij. Ik knikte. "En wat doe jij?" vroeg ik. "Ik wou net een film kijken. Wil je mee kijken?" vroeg hij. Ik knikte. Niall drukte op play en de film begon te spelen. 'What to expect when you're expecting' begon te spelen. Ik had die film al eens gezien met mijn papa in de bioscoop. Ik slikte. Eerlijk gezegd miste ik mijn familie wel.

"Ik ga slapen." zei ik toen de film afgelopen was. Niall knikte. "Ik ga nog deze kijken en ga dan ook naar bed." vertelde hij en zwaaide met nog een ander film. "Okay. Sweet dreams!" zei ik. "Slaap lekker" antwoordde Niall en ik vertrok richting de hal. De deur vloog open en Harry kwam binnen. Weer helemaal bezopen. Ik wou doorlopen maar Harry zijn grote hand omsloot mijn pols. "Wat ga je doen?" vroeg hij met een vreemde blik in zijn ogen. "Ik ga naar bed. Gaan slapen, ik ben moe." zei ik en probeerde weg te komen. "Ach, slapen is sa-haai" zei hij. Ik keek hem even vreemd aan en probeerde weer weg te komen. Hij trok me weer terug. Waardoor ik in zijn armen viel. Ik stond snel weer op. "Ik weet wel leukere dingen om te doen." fluisterde hij in mijn oor. De geur van alcohol verspreidde zich in mijn neus. Het stonk echt. Ik wou hier echt weg. Harry begon echt eng te worden. "Ik denk het niet. Ik zou liever slapen nu." probeerde ik zo rustig mogelijk te zeggen. Harry trok een pruillipje. "Ik wil graag doen wat ik in gedachten heb." grijnsde hij. Hij nam mijn andere pols vast ik zat nu echt vast. "Laat me gaan Harry." probeerde ik nog steeds. Harry schudde zijn hoofd en kwam steeds dichter. Ik stapte achteruit maar voelde de muur. Hij duwde mijn polsen boven mijn hoofd. Ik kon nu echt geen kant meer op en ik gaf een klein gilletje voor hij zijn lippen ruw op de mijne drukte. Hij nam mijn twee polsen in één hand en ging met zijn andere hand vanaf mijn heup onder het topje dat ik aan had. Ik probeerde los te komen maar dat lukte niet, hij was veel te sterk. Ik zag de hele tijd het gezicht van Dennis weer voor me. Tranen begonnen over mijn wangen te lopen. Dit moest stoppen.

Reacties (9)

 • thatonechild_xo

  Harry je bent zo niet dus hou nou eens fck op!!!! Het is het zusje van je vriend dan doe je dat nie!!!!!

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Harrryyy hou fucking op! NIAALLLL HEELPPP!

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden
 • Hannane

  OHNO! snel verder x

  5 jaar geleden
 • Mirakel

  Klootzak!!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen