Foto bij Chapter 33

Ik liet mijn koffer los en rende op Harry af, die me met gespreide armen opwachtte. Ik sprong in zijn armen en lachend draaide hij me rondje.
'Hey Dancingqueen van mij,' begroette hij me, waarna hij me weer met twee voeten op de grond zette.
'Hey,' zei ik met een stralende glimlach op mijn gezicht.
Harry legde zijn handen in mijn zij, trok me naar hem toe en zoende me zachtjes. Ik zoende hem maar al te graag terug.
'Je mag gewoon naar New York! Ik ben zo trots op je,' zei Harry nadat hij onze zoen had beëindigd. Ik kreeg opnieuw die ontiegelijk grote grijns op mijn gezicht.
'Ik besef het nog niet helemaal,' zei ik.
'Dat komt wel,' beloofde Harry me. Ik knikte.
'Kom, dan gaan we naar huis om dit geweldige nieuws te vieren,' zei Harry voordat hij een stukje terug liep op mijn koffer en tas te pakken, die ik had laten vallen zodra ik Harry had gezien. Hij overhandigde mij de tas, maar hield de koffer zelf vast. Met zijn vrije hand pakte hij die van mij vast en samen liepen we naar Harry's auto.
Harry legde mijn spullen achterin terwijl ik op de bijrijdersstoel ging zitten. Vol ongeloof staarde ik naar het gebouw voor me, waar ik gisteren nog had staan dansen.
Harry kroop achter het stuur en wierp even een blik op mij.
'Wil je wel weer naar huis?' vroeg hij me met een grijns.
'Natuurlijk,' antwoordde ik meteen.
Dus startte Harry de auto en reed de parkeerplaats af. Onderweg praatte ik over wat ik allemaal had meegemaakt het afgelopen weekend. Harry luisterde met een glimlach op zijn gezicht naar al mijn verhalen.
Voor ik het wist parkeerde hij zijn auto voor zijn huis.
'We zijn er,' zei hij totaal overbodig. Ik duwde de deur open en stapte uit. Harry had mijn spullen al uit de kofferbak gepakt en samen liepen we naar de deur. Geduldig keek ik toe hoe Harry de sleutel uit zijn zak haalde en de deur openmaakte. Ik liep achter hem aan naar binnen en zette mijn tas onder de kapstok. Ik liep achter Harry aan de woonkamer in, waar ik me kapot schrok.
'GEFELICITEERD!' gilden Liam, Niall, Zayn en Louis tegelijk.
'Verrassing,' grinnikte Harry onschuldig naast me.
'Jullie sporen niet,' mompelde ik hoofdschuddend, maar toch liep ik op ze af om ze een voor een te knuffelen.
Nadat ik ze alle vier een knuffel had gegeven, viel de taart op tafel me pas op. Grijnzend keek ik erna.
'Ik ben nu al benieuwd wat ik krijg al ik daadwerkelijk win,' lachte ik. Niall opende zijn mond, maar kreeg meteen een stomp van Louis.
'Dat is nog geheim,' zei hij, en Niall lachte schaapachtig toen hij doorhad dat hij het bijna had gezegd.
'Jullie hebben serieus toch niet nu al iets gekocht voor als ik win?' vroeg ik vol ongeloof.
'Natuurlijk niet, schat,' zei Harry snel. 'Zullen we de taart maar aansnijden,' praatte hij er nu snel overheen. Ik knikte wat verbaasd. Niall overhandigde me het mes en ik zette een stap naar de tafel toe en sneed de taart is zes even grote stukken. Niall hielp me snel en legde elk stuk op een gebaksbordje.
'Welk stuk wil je?' vroeg hij.
'Pak jij het grootste maar,' lachte ik. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen, en hij griste het desbetreffende stuk weg. Ik pakte het bordje dat het dichts bij me stond en pakte een vorkje om het mee op te eten.
'Waar is Danielle?' vroeg ik toen aan Liam. Ik miste haar stiekem wel.
'Die had een opdracht, dus ze kon tot haar grote teleurstelling niet komen, want ze wilde er echt graag bij zijn,' vertelde Liam. Ik knikte.
'Ik denk dat ze je vanavond wel even opbelt,' voegde Liam er aan toe, wat me liet glimlachen. Aan Danielle had ik echt een oprechte vriendin.
Terwijl we van onze taart genoten, moest ik de jongens alles vertellen over bootcamp, dus dat deed ik dan ook.
Nadat ik was uitverteld en de taart ook op was, begaven we ons naar de woonkamer, waar we het ons comfortabel maakten.
'Ik zeg film,' meldde Liam met een tevreden glimlach.
'Zolang het geen horror is, doe ik mee,' stemde ik in. Ook de andere waren wel in voor een filmavond.
'Zullen we een Pirates of the Caribbean marathon houden,' riep Louis opeens enthousiast.
'Jaaa!' enthousiast klapte ik in mijn handen, terwijl Harry ons hoofdschuddend aankeek omdat we weer een té enthousiast bezig waren in zijn ogen. Maar daarom was Louis ook mijn beste vriend. Met hem kon ik gek doen.
'Popcorn!' gilde Niall nu, dus Harry verdween richting de keuken om ons van voldoende voedsel te voorzien, terwijl Louis de eerste film in de blue-ray speler deed.
Harry was al snel terug met popcorn, chips, bier en fris en nadat hij zich tussen mij en Liam had ingepropt drukte Louis op start en kon de film beginnen.
Ik hield het twee en halve film vol, maar toen nam de slaap het toch echt van me over en dommelde ik in. Ik schrok nog een paar keer wakker door het enthousiasme van de andere jongens, maar na een paar keer sliep ik daar zelfs doorheen.
'Sophie?' Harry stem was zacht en dichtbij. Ik kreunde zachtjes en opende mijn ogen.
'Zullen we gaan slapen? De andere jongens zijn ook al weg,' zei Harry. Nu ik eenmaal aan het licht was gewend zag ik dat ik onder een dekentje op de bank lag.
'Waarom heb je me niet gewoon wakker gemaakt?' vroeg ik hem.
'Je bent zo mooi als je slaapt,' was zijn zwakke antwoord.
'Dat is geen argument!' mompelde ik, terwijl ik de deken van me af duwde en van de bank opstond. Ik liep naar Harry's slaapkamer, op de voet gevold door Harry.
Daar opende ik mijn koffer en pakte mijn pyjama (een voetbalbroekje en een te groot t-shirt van Harry) en kleedde me snel om. Ik had geen zin om mijn tanden te poetsen, dus kroop ik meteen onder de warme dekens. Al snel kroop Harry naast me en sloeg zijn armen om mijn lichaam heen. Ik nestelde me tegen hem aan.
'Welterusten.'
'Welterusten.'


Guys! Morgen gaat het studentenleven voor mij echt beginnen en ik heb er echt facking veel zin in. Mijn laptop gaat natuurlijk mee, maar we hebben op dit moment nog geen internet (work in progress), dus ik vrees dat jullie volgende stukje pas weer in het weekend komt. Het spijt me daarvoor, maar ik hoop dat jullie tot dan kunnen wachten! X


Reacties (1)

  • Cliffayne

    aarrggg IK HEB ECHT GEEEN ZIN IN SCHOOOLLL =:(((((((((((b


    LOVE THIS SHITT

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen