Foto bij 60. Lauren De Ruyck & Liam PayneHet was een leuke Q&A gisteren. In dit hoofdstuk gaan jullie wat meer uitleg krijgen van wat Dennis nu eigenlijk gedaan had en wie hij was.
Reacties blijven welkom:)

LUFU

"Verdomme Harry." schreeuwde Niall. Ik was zo blij dat hij gekomen was. Hij trok Harry van me af en wat er dan met Harry en Niall gebeurde volgde ik niet echt meer. Ik liet mezelf op de grond zakken en trok mijn knieën op. Snikken verlieten mijn mond. "Niet opnieuw, Niet opnieuw." bleef ik fluisteren. Ik wist wel dat het niet zou gebeuren maar ik was nog zo bang. "Rustig maar. Ik breng je naar boven." fluisterde Liam. Waar hij vandaan kwam was me een raadsel maar ik bleef nog altijd dezelfde twee woorden herhalen. "What the hell is hier aan de hand?" Louis stond in de deuropening met zijn autosleutels in z'n hand. "Ik leg het je later wel uit. Haal jij eerst 's even Niall en Harry uit elkaar? Ik breng Lauren naar haar kamer." regelde Liam snel. "Niet opnieuw." ik bleef het nog steeds herhalen. Louis keek nog even verbaasd maar probeerde dan met alle moeite de twee vechters uit elkaar te halen. Liam pakte me op en droeg me zonder moeite de trap op. Hij legde me op m'n bed en kwam op de rand zitten. "Rustig maar het komt allemaal goed." suste Liam me. Ik stopte met fluisteren en hield mijn mond. "Ik ga even een kopje thee voor je halen. Goed? Daarna kom ik weer terug." Ik knikte goedkeurend en staarde voor me uit. Tranen liepen nog steeds over mijn wangen en ik zag de beelden van nu bijna 2 jaar geleden en vanavond weer voor m'n ogen flitsen. "Moet ik Niall voor je halen?" vroeg Liam nog even onzeker. Ik schudde hevig mijn hoofd. Dat wou ik niet. Hij zou zich vast weer veel te veel zorgen gaan maken ik zal wel voor mezelf zorgen.

Liam Payne POV

Ik liep snel de trap af om thee te maken voor Lauren. Ik kwam beneden en Harry lag al te slapen in de zetel en Niall en Louis zaten in de keuken. Niall had een bloedneus en was Louis aan het vertellen wat er gebeurd was. "Is dat waar?" vroeg Louis ongelovig aan mij. "Ik denk het ik heb het niet gezien. Ik zag enkel hoe Niall, Harry die Lauren aan het 'kussen' was van haar aftrok en een mep verkocht." vertelde ik. Er zat nog wat warm water in de koker en ik deed het snel in een kopje en deed er een zakje in. Ik gooide er snel nog een klontje suiker in en wou weer naar boven vertrekken. "Ik ga wel." zei Niall. "Nee, ze wou niet dat ik je kwam halen." hield ik hem tegen. Ik zag Niall even bedroefd naar zijn blote voeten kijken en hij zuchtte dat het goed was.

Ik zat naast Lauren op haar bed en keek hoe ze langzaam haar thee opdronk. "Mag ik je iets vragen?" vroeg ik onzeker. Lauren knikte. Ze had nog niet veel gezegd sinds wat er net gebeurd was. "Wat bedoelde je met 'niet opnieuw'? Je hoeft het niet te vertellen als je niet wilt natuurlijk." vroeg ik voorzichtig bang dat ze weer zou huilen of boos worden. Ze zweeg. Ze bleef in het lege kopje kijken. Na vijf minuten keek ze me aan. "Ik danste zo graag. Ik danste al van mijn vijf jaar. Na tien jaar dansen, danste ik intussen al bijna 11 uur in de week. Ik wou op top niveau komen. Daarom oefende ik zo vaak. We kregen een nieuwe dansleerkracht. Dennis." ze spuwde zijn naam uit. "Hij was zelf een top danser en ik dacht dat ik veel van hem zou leren. Maar bijna twee jaar geleden ging het mis. Ik was 15 en danste bij hem in de groep. Ballet, Jazz, hip-hop en modern. Ik was met de andere meiden van mijn groep naar de kleedkamers geweest en ik was zoals gewoonlijk de laatste om te douchen. Toen ik uit de douche kwam, waren alle meisjes weg en stond hij daar. Hij heeft me verkracht Liam. Hij heeft me verdomme verkracht. En hij was net op dezelfde manier van Harry begonnen. Ik dacht dat alles opnieuw zou gebeuren." Ik wist dat we nog veel dingen niet van haar wisten maar dit had ik echt niet verwacht. "Gelukkig had ik die dag afgesproken met Jill. We zouden samen naar haar huis fietsen. Omdat het zolang duurde tegen dat ik naar buiten kwam is ze me komen zoeken. Ze heeft me huilend gevonden. Ze heeft me gesteund door moeilijke tijden en daarom zijn we nu zo close." sloot ze het verhaal af.

Reacties (10)

 • anouki2001

  Wanneer ga je verder?

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  OMG, zozielig. ke echt medelijden! Harry, ge zijt ne klootzak!

  5 jaar geleden
 • DaisyxLouis

  zo zielig.
  en wtf wrm komt da toch bij haar voor.
  mijn raad aan jou Lauren: neem hier in Londen dansles verder en misschien komt u droom dan nog uit. of wordt danser bij 1D xxx

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  vet zielig! HAZZZA STOMMERICK! :'(

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen