Foto bij 61. Lauren De Ruyck

Eerste schooldag zit erop. Meteen al 3 pagina's huiswerk voor Chemie, 1 leerkracht die geen les wou geven dus studie, en dan nog een leerkracht die er niet was twee uur studie. Als het zo door gaat wordt dit een leuk jaar.:D
Er gaat een klein dingetje veranderen. Ik ga 's morgen niet meer kunnen activeren. Ik eet 's middags thuis dus ga ik proberen rond de middag een nieuw stukje te uploaden. Vandaag is dat niet gelukt omdat het stukje niet afgeraakt is. Normaal vanaf woensdag moet alles weer kloppen. Dus het zou kunnen dat het morgen weer zo laat is. Sorry daarvoor.

LUFU

Het deed goed om alles een aan iedereen ter vertellen. Er liepen nog steeds tranen over mijn wangen. Liam keek me geschrokken aan. "Meisje toch." fluisterde hij en drukte me tegen zich aan. Hij wiegde me heen en weer. Het werkte heel erg slaap verwekkend. "Wil je niets tegen Niall zeggen alsjeblieft. Ik vertel het hem zelf nog wel eens." mompelde ik tegen Liam z'n t-shirt aan waarna ik in slaap viel.

"Dag Dennis." zei ik en spande de handdoek die net tot onder mijn kont kwam wat meer aan. "Dag Lauren." zei hij met een vreemde ondertoon. "Wil je even buitengaan ik moet me nog aankleden?" hij grijnsde gemeen en schudde zijn hoofd. "Doe maar." zei hij met een geamuseerde grijns. "Nee, komaan. Serieus ga even buiten." zei ik. Hij kwam op een drafje naar me toe en pakte mijn pols beet. "Doe eens je handdoek los." beval hij me. Ik schudde mijn hoofd en trok hem met mijn vrije hand nog wat hoger. "Dan doe ik het wel." Ik schudde wild mijn hoofd en nam mijn handdoek goed vast. Hij lachte gemeen en nam mijn andere pols. Hij nam ze in één hand en hield ze boven mijn hoofd. Ik stapte achteruit maar botste tegen de deur. Harry keek me met lustige ogen aan en trok mijn handdoek af. Wacht, Harry? Net was het nog Dennis. Hij liet zijn groene ogen verlekkerd over mijn lichaam glijden. Ik probeerde los te komen maar het lukte niet, ik wilde schreeuwen maar ook dat lukte niet. Zijn gezicht kwam dichter. De ogen van de persoon voor me flikkerden van het groen van Harry naar het bruin van Dennis. Hij kwam dichter. Hij wou me kussen. Ik probeerde weg te komen. Ik probeerde weer te schreeuwen maar het lukte niet. Hij drukte zijn lippen op de mijne.

Gillend werd ik wakker. Ik voelde het plakkerige zweet op m'n voorhoofd rusten. Liam en Niall kwamen net binnen gelopen in mijn kamer. Ik ademde snel in en uit. Geschrokken keek ik rond. Ik was gewoon in mijn eigen kamer. Geen Harry, geen Dennis. Ik schrok van twee armen die me vasthielden. Bang keek ik van wie die armen waren. Ik volgde de arm langs de schouder naar de helderblauwe ogen van Niall. "Het was maar een droom Lauren. Rustig maar." suste Niall me. Ik probeerde weer normaal te ademen wat gelukkig lukte. Voor de tweede keer deze nacht kwam Liam binnen met een kop thee. Niall laat me los en Liam geeft me de kop thee aan. Ik neem hem dankbaar aan en drink kleine slokjes van het warme goedje. "Gaat het weer een beetje?" vroeg Niall. Liam keek me alleen maar medelevend aan. Ik knikte. "Bedankt voor gisterenavond en voor nu." bedankte ik de twee jongens. "Het is graag gedaan. Daar zijn vrienden en broers voor." glimlachte Liam.

De volgende ochtend was het 10 uur toen ik wakker werd. Heerlijk een dagje geen school. Ik liep naar de badkamer deed mijn dagelijkse routine. Douchen, tandenpoetsen en een setje kleren aan. Ik ging voorzichtig naar beneden. Ik wou Harry niet echt tegen komen. Ik was nu wel redelijk bang van hem geworden. Ik deed de deur van de hal naar de woonkamer open en zag Harry slapend in de zetel. Ik keek hem even aan om te zien of hij nog wel echt sliep en liep dan snel naar de keuken. Louis was een versgebakken eitje aan het eten, Liam was in de krant aan het lezen en Niall stond wat te klooien met z'n mobiel. "Goedemorgen Lauren. Alles goed?" vroeg Niall meteen bezorgt. Ik probeerde zo overtuigend mogelijk te knikken en te verstoppen dat ik net doodsbang geweest was om Harry te passeren. Je zou me niet geloven maar ik was echt bang van hem geworden. "Ja hoor. Met jullie?' vroeg ik. "Goed hoor." "Alles okidokie." antwoorden Niall en Louis. "Je bent niet oké, hé? Geef maar toe." zei Liam met een kleine glimlach. Hoofdschuddend liet ik me op een keukenstoel ploffen. "Ik ben echt bang van Harry nu. Dat is raar huh!" mompelde ik. Louis ruimde zijn bord of en leunde tegen het aanrecht. "Heeft Harry nog iets gezegd na wat er gisteren gebeurd is?" Louis schudde zijn hoofd. "Hij bleef enkel brabbelen dat hij je enkel een plezier wou doen." zei Louis schouderophalend. Ik trok mijn wenkbrauwen even op en keek dan naar de tafelrand. Ik keek geschrokken op toen ik gestommel hoorde komen uit de woonkamer. Harry was wakker.

Reacties (6)

 • Merry10002Xx

  OMG OMG OMG snel verderrrr!!

  5 jaar geleden
 • Harryloverxx

  verder pleaseee xx en Harry moet het echt snel goed maken met haar anders zorg ik daar wel voor:D

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Oooowmyyy gosshhhhhhh en. Ik zit nu al twee weken op de middelbaren en in het eerste jaa word soms uitgescholden voor mug(zo noemen ze eerste jaars in Limburg) of brug mug ofzo maarja:)

  5 jaar geleden
 • Hannane

  WE WANT MORE

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen