Foto bij 077

Het spijt me heel erg wow, ik heb bijna een maand niet meer geschreven ..
Ik had gewoon geen inspiratie en ik heb het ontzettend druk.
Met verhuizen en huiswerk, sorry guys:(

Mila Daniëls

Met een zucht open ik mijn ogen en ik kijk naast me, naast me ligt Niall met gesloten ogen dicht tegen me aan, hij heeft zijn arm om mijn buik heen geslagen en ik lig met mijn rug naar hem toe, ik draai me voorzichtig om en bekijk het gezicht van Niall.
Hij heeft zijn ogen gesloten, zijn haren liggen wild om zijn hoofd wat hem echt schattig maakt, zijn lippen hebben een kleine grijns en ik glimlach even, ik druk mijn lippen kort op zijn neus en kruip weer tegen hem aan.
Ik snuif zijn vertrouwde geur op en glimlach even en sluit mijn ogen, dan hoor ik wat vallen, ik spits mijn oren en hoor dan iemand zachtjes vloeken, ik luister aandachtig en als ik de voetstappen dichterbij hoor komen kruip ik dichter tegen Niall aan, zijn grip vertstrakt en ik open mijn ogen en zie dat Niall zijn ogen ook open heeft, hij drukt zijn lippen tegen die van mij en ik kus hem voorzichtig terug.
"Lekker geslapen?" vraag ik zachtjes en hij knikt "zolang jij hier bent weg" zegt hij met een grijns en ik grinnik even "sjansbal" mompel ik en ik druk een kus op zijn wang.
Hij trekt me weer dicht tegen zich aan en ik leg mijn hoofd op zijn borst en hij vertrengelt zijn vingers met die van mij, langzaam zak ik weer weg in een diepe slaap.

"Zelfs als ze slapen doen ze zo klef" mompelt een stem vlak boven mijn hoofd, ik glimlach tegen de borst van Niall aan en luister naar het gesprek.
"Ik vind het wel schattig" zegt de andere stem, Liam.
"Tuurlijk vind jij dat" zegt de andere stem weer, ik hoor nog wat zachtjes gefluister maar kan het net niet horen en langzaam gaan de voetstappen weer weg.
Voorzichtig duw ik mezelf overeind en kruip onder Nialls arm vandaan.
Ik duw me overeind en ga staan, ik kijk een beetje versuft om me heen en rek me dan uit, ik loop naar de andere jongens toe en plof vermoeid op de bank, ik gaap nog een keer en wrijf in mijn ogen.
"Ook goedemorgen" word er gezegd waardoor ik opkijk en even kort glimlach "hoi" zeg ik schor en meteen schraap ik mijn keel, ik haal een hand door mijn haren en trek het shirt van Niall wat naar beneden.
"Lekker geslapen?" vraagt Harry geïnteresseerd, ik frons even en knik dan "Ja, jij?" vraag ik dan maar, hij glimlacht even en knikt dan.
Ik hoor wat gestommel en kijk even in het rond, ik spring achter een van de banken en ze kijken me allemaal verbaasd aan, ik maak een gebaar dat ze stil moeten zijn en verstop me zo ver mogelijk.
Ik hoor voetstappen dichterbij komen "jongens hebben jullie Mila gezien? Ik werd wakker en ze was weg en aan de andere kant van de bus is ze ook niet, ook niet in de wc" hoor ik de stem van Niall ratelen en ik giechel even.
Ik sla mijn hand voor mijn mond en kruip nog wat dieper weg.
"Nee sorry" liegt Louis en ik grijns even "echt niet? straks is ze weg, straks is ze ontvoert of ze houd niet meer van me en is daarom vertrokken" piept Niall.
"Rustig Niall" sust Harry "nee straks is ze echt weg, ik ga haar bellen" zegt hij en hij loopt weer weg.
Ik duw mezelf overeind en klim over de bank en maak zo min mogelijk geluid.
Zachtjes loop ik Niall achterna, ik kom dichter bij hem en leg mijn handen voor zijn ogen "laat me los" bromt zijn stem geïrriteerd "oke wat jij wilt" zeg ik en ik laat Niall los, meteen draai ik me om en loop weer richting de andere jongens als ik bij mijn heupen word gegrepen.
"Waar denk jij heen te gaan" zegt ze stem van Niall in mijn oor en hij trekt me tegen zich aan, ik giechel even en draai me om en sla mijn armen om zijn nek heen.
"Nergens" mompel ik tegen zijn lippen aan.
"Ik hou ziels veel van je Niall, twijfel daar niet aan" mompel ik en ik druk voorzichtig mijn lippen op die van hem.

Reacties (3)

 • Niallerslove

  Ze zijn zo cute. <3
  Zeker weten het wachten waard (;

  6 jaar geleden
 • Salute

  Sweet!!
  Snel verder <33

  6 jaar geleden
 • HarrysWife

  aaahw, zooo lief! <3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen