Harry Edward Styles

“Top secret.” Zeg ik geheimzinnig en geeft een kneepje in zijn been. Ik geef hem nog een vette knipoog en zie Liam blozend weg kijken.
De andere lads kijken ons nog steeds geheimzinnig aan maar laten het er voor nu bij.
We gaan allemaal aan schuiven voor ontbijt en plaatsen ons daarna terug aan tafel.
Gefascineerd kijk ik toe hoe Liam aan het eten is. De twinkeling in zijn ogen is terug. De glimlach is oprechter dan ooit. En ik…? Ik kan het niet laten om te denken dat ik er voor iets tussen zit.
Hij is zo sinds gisteren, na onze kus. Verder was er niets gebeurd, dus het kan bijna niet anders dan dat het daardoor komt.
“Harry je kwijlt.” Zegt Louis heel droog waarna 3/5 in lachen uitbarst. Ik wend mijn blik naar mijn bord en loop rood aan. Van uit mijn ooghoek zie ik Liam verbaast kijken. Hij had dus niets door. Gelukkig.
Na het ontbijt worden we meteen het busje in geduwd want we moeten naar alweer 1 of ander interview.
Ik zit gedurende de rit naast Liam en zorg er af en toe voor dat mijn hand of been Liam raakt. Hij vind het blijkbaar niet erg, want ik heb het gevoel dat hij het zelfde doet.
Op een gegeven moment kijken we elkaar recht in de ogen aan en schieten in de lach. Een kwartier lachen we tot de auto tot stilstand komt.
We kuchen even en zorgen er voor dat we weer serieus zijn. Voor de studio van het interview heeft zich al weer een groepje fans verzameld. Niet teveel te we kunnen met alle fans op de foto en zo . gezellig dat we dat ook even kunnen doen.
Als we het groepje weer volledig gelukkig hebben we gemaakt, huppelen Liam en ik voor de andere lads naar binnen. Blijkbaar zijn Liam en ik vandaag heel close.
We lachen en maken grapjes zelf tijdens het interview kunnen we niet van elkaar af blijven en blijft geplaag. Wat ik maar al te leuk vind. En veel te snel zitten we weer thuis niets te doen.
“Laten we seven minutes in heaven doen!” Gilt Louis ineens.
“Met 5?” vraag Zayn hem verbaast.
“Ja waarom niet? Kan leuk worden toch?” iedereen stem uiteindelijk toe en Louis haalt een legen fles.
Hij draait de fles en ze stopt bij Niall, geheim zinnig gaan de 2e een kast in en komen er 7 minuten later weer uit. Haren wild door elkaar en kleren scheef om hun lichaam.
We kijken hun even verbaast aan maar gaan dan verder met het spel.
Na een paar rondjes moet ik samen met Liam de kast in.
Een glimlach siert mijn lippen.
En als we beiden de kast in staan en de deur dicht valt neem ik Liam vol op zijn mond.

Sorry dat het zo lang duurde, maar ik ben uit mijn schrijf wereld en ik probeer er terug in te kruipen maar dat proces verloopt traag :p. anyway hoop u like! :p wie leest mijn verhaal eigenlijk nog ? liefs. xx

Reacties (3)

 • Malikx

  Ik heb het net helemaal gelezen en mijn aboo heb je:D<3

  6 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Oke Lirry allemaal even leuk en aardig hoor maar ben ik nou echt de enige die denkt dat er ook iets speelt tussen Nialler en Louis? Ik bedoel , Ja Louis is een wildered soms maar Nialler niet dus er moet wel bijna zo zijn dat ze stiekem verliefd zijn of dat ze stiekem iets hebben... Of ik ben gewoon zo iemand die over dat soort dingen nadenkt.. Wat er wel ooit in die kast is gebeurt.. Ja waarschijnelijk dat 2e

  6 jaar geleden
 • Breckenridge

  Wieoeeee.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen