Foto bij 63. Harry Styles & Lauren De Ruyck


I hate my French teacher. Serieus die gast is niet normaal!
Ik hoop dat jullie het nog leuk vinden? Je mag gerust commentaar geven als er dingen zijn die je niet goed vind.

Ik gebruik altijd een foto van de personages waarvan ik een POV schrijf maar dat wist je waarschijnlijk al. Ik heb enorm veel gif's en foto's van de gasten van One Direction en van Austin. Maar ik heb bijna geen foto's meer van Lauren. Jullie mogen jullie favoriete foto's/gifs van Harry, Niall, Liam, Lauren, Austin naar me opsturen en dat zou het voor mij makkelijker maken om foto's/gifs te vinden die jullie zelf leuk vinden. Je mag ze allemaal in een privébericht naar me sturen ik ga proberen de meeste ervan te gebruiken.

LUFU

Louis was Niall en Liam gaan zoeken omdat die nogal lang wegbleven. Louis had het me wel afgeraden maar ik wou toch m'n excuses aanbieden aan Lauren. Ik wist wel dat ze me niet meteen zou vergeven maar ik wou wel dat ze wist dat het me spijt. Ik liep de trap op en wou naar de kamer van Lauren gaan. Ik passeerde Louis' kamer en hoorde het gespeel van een piano en een wondermooie stem zingen.Door de kier kon ik Lauren aan de piano zien zitten. Zonder het zelf te beseffen was ik binnengegaan in de kamer om te luisteren. Lauren had me niet opgemerkt. Misschien maar gelukkig anders zou ze vast stoppen. Toen het liedje afgelopen was begon ik te klappen, Lauren schrok zich een bult en keek meteen mijn richting aan. Haar ogen werden groot en ze stond meteen op en deed een stapje naar achter.

Lauren De Ruyck POV

Bang deed ik een stapje naar achter bang dat hij mij weer iets wou aandoen. Hij zette een stap naar mij toe en ik ging er weer eentje achteruit. Hij zuchtte diep en deed dan weer een stap naar achter. Ik keek hem onderzoekend aan bang voor wat hij zou doen. Bij de minste verkeerde beweging zou ik het op een gillen zetten. "Je zong echt heel mooi Lauren." vertelde hij me. Nog steeds vertrouwde ik dit niet, daarnet deed hij nog of dat hij van niets wist. "Ik wil eigenlijk zeggen dat het me ontzettend veel spijt. Het was niet mijn bedoeling om te doen wat ik gedaan heb. Ik was zodanig dronken dat ik me het zelf niet herinner." Hij keek zenuwachtig naar zijn voeten. "Het spijt me Lauren. Ik weet dat je me het niet kunt vergeven maar weet wel dat ik de komende maanden geen druppel alcohol meer drink voordat ik nog meer dingen doe waarvan ik spijt krijg." zei hij en verdween daarna snel uit de kamer. Ik stond verbaasd van wat hij net gezegd had. Ik wist niet of ik hem kon geloven of niet. Maar vertrouwen deed ik hem niet meer. Hij zou wel wat meer mogen doen om dat terug te winnen.

"Wat heeft hij gedaan? Dat meen je toch niet serieus?" riep Jill geschrokken door de telefoon. Ik had haar net verteld wat er gebeurd was met Harry. Ze geloofde me niet maar ik zei dat ze me echt moest geloven.
"Ik kan het echt niet geloven, Harry leek me zo'n lieve jongen. Ik vind het echt jammer dat ik nu niet bij je ben. Je kan me echt altijd bellen als er nog zulke dingen gebeuren."
"Dat weet ik. Bedankt. Maar ander onderwerp hoe verliep de eerste schoolweek?"
"Goed, Er is een nieuw meisje, Justine. Ze is heel lief hoor. We zijn vrienden geworden en nu dus weer met drie, Oliver, ik en Justine. Maar ze vervangt jou echt niet hoor. Niemand kan aan jou tippen. Jaan mist je trouwens ook heel erg."
"Ik ben blij dat je weer nieuwe vrienden hebt. Ik heb ook al vrienden gemaakt. Maar dat had ik je al verteld."
"Ja. Het is echt saai hier zonder jou, Justine woont echt te ver om naar toe te gaan en Oliver is de hele tijd dingen aan het regelen waarvan ik niet mag weten wat. Dat vind ik echt vervelend. Vrienden vertellen elkaar toch alles?"
"Ja, daar heb je gelijk in. Dus vertel wat zei Niall tegen je voor jij vertrok?" Ik kon er echt niet tegen dat ik het niet wist. Jill en ik zijn beiden heel erg nieuwsgierig voor als je dat nog niet gemerkt zou hebben.
Jill zuchtte "Ben je daar nu weer?"
"Ja en ik zal er niet over ophouden tot één van jullie beiden het verteld heeft."
"Dan zal ik het maar vertellen zeker? Maar niet tegen Niall zeggen dat ik het gezegd heb hé!?"

Reacties (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen