Foto bij 64. Lauren De Ruyck

Het spijt me zo vreselijk erg dat deze heeeeeel erg laat is maar we doen verbouwingen en ze hadden de kabel van internet geraakt ofzoiets en daardoor kon ik dus niet op internet.

Je mag je favoriete gifs/foto's van Niall, Harry, Liam, Austin en/of Lauren naar me opsturen in een pb. Zo kan ik foto's/gifs plaatsten die jullie zelf leuk vinden. Je naam wordt telkens als soort van shout out vermeld bij de foto/gif.

LUFU

"Oké. Ik zeg niets tegen Niall maar vertel nu." drong ik aan.
"Wel dus hij zei dat...... Ik weet niet of ik het wel vertel. Je gaat serieus niets tegen Niall zeggen hé?"
"Goh, nee-hee. ZEG HET NU!!!!" beval ik, ik was echt zenuwachtig
"Okay. Hij zij dus, o my God ik kan het nog steeds niet geloven. Hij zei dat hij van me hield en de volgende keer dat ik zou komen hij me mee zou nemen op date en voor ik echt opstapte heeft hij nog eens gezegd dat hij van me houd." gilde ze opgewekt. Ik gaf een enthousiast gilletje.
"Da's zo lief. Waarom mocht ik dat nog niet weten, ik ben wel je beste vriendin en Niall's zus." Ik was blij dat ik het eindelijk wist. Jill zou misschien een soort van schoonzus van me worden.
"Ik weet niet. Niall had me gevraagd om nog niets te zeggen. Ik weet ook niet waarom, maar telkens als hij belt of sms't is hij zo lief." zwijmelde ze.
"Ik ben echt blij voor je Jill." zei ik gemeend. "Maar ik ga nu wat huiswerk maken. Je moet echt proberen om eens een weekend langs te komen. Ik mis je."
"Ik zal proberen Lau, maar het zal moeilijk worden."
"Het zal ooit nog wel eens lukken en misschien kom ik in de kerstvakantie wel eens terug. Je weet maar nooit. Maar ik moet nu echt gaan. Bye"
"Cya"
Ik legde mijn Iphone weg en ging de oplader zoeken omdat hij bijna plat is. Ik vond hem in een doos met een koptelefoon, oortjes en de oplader van m'n MP4. Ja, ik weet dat een MP4 ouderwets is maar het is soms wel leuk als m'n Iphone plat is. Ik trok aan de stekker en alle draden die in die doos laden kwamen omhoog. Ik zuchtte ik moest nu nog alle draden weer uit elkaar gaan halen.

Na 5 minuutjes heb ik eindelijk de oplader losgekregen en ik koppel mijn Iphone eraan. Ik steek de stekker in het stopcontact en beslis om naar beneden te gaan om iets te eten te nemen. Het was intussen al drie uur in de namiddag. Ik was nog steeds blij met het nieuws dat ik eindelijk te horen gekregen heb van Jill. Vrolijk liep ik richting de keuken. Ik had de schoen die voor de keukeningang lag niet gezien en ik haperde er natuurlijk aan. Ik viel voorover en op het moment dat ik wou gillen werd ik opgevangen door twee sterke armen, die naar mijn zin iets teveel op die van Harry lijken. Bang kijk ik op en zie Harry's gezicht. Snel druk ik mezelf op mijn eigen benen en zet een stapje achteruit waardoor ik weer over die schoen val. Ik val met m'n kont op de grond. Eigenlijk zou ik best om deze situatie kunnen lachen maar tevens zijn verontschuldigingen ben ik nog altijd niet gerust in zijn buurt. "Sorry. Gaat het met je? Louis mag de volgende keer zijn schoenen niet zo laten rondslingeren." ratelde Harry. Hij legde de schoen aan de kant en stak zijn hand naar me uit. Ik stond uit mezelf op en Harry leek teleurgesteld. "Het spijt me echt Lauren. Ik hoop dat je me op een dag gelooft en me weer vertrouwd." mompelde hij en hij liep met gebogen hoofd de keuken weer in. Twijfelend liep ik ook de keuken binnen. Ik nam snel een potje yoghurt uit de koelkast en een lepel. Terwijl ik uit de keuken verdween fluisterde ik iets naar Harry. Ik wist niet of hij het gehoord had of niet. "Ik heb tijd nodig." Ik liep de keuken uit en kwam Niall tegen. "Hey." zei ik toen ik in de zetel plofte. Hij kwam bij me zitten. "Alles goed met je? Heeft Harry je niet meer lastig gevallen anders wil ik he-" Ik onderbrak Niall. "Nee, Harry heeft niets meer gedaan. Hij heeft me beloofd om geen druppel alcohol meer aan te raken en hij vertelde ook dat hij niet meer weet wat hij precies heeft gedaan en dat het hem vreselijk spijt." ratelde ik de dingen die ik onthouden had. Niall keek me argwanend aan. "Je gelooft hem toch niet. Van zodra hij je vertrouwen weer gewonnen heeft doet hij je weer zoiets aan." Heeft Niall gelijk? Zou Harry zoiets doen?

Reacties (5)

 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Niall moet hem gewoon zelf weer vertrouwen ! x

  5 jaar geleden
 • Harryloverxx

  ik hoop het niet voor Hazz dat hij dat nog een keer doet want anders kom even langs met mijn eerste mobiel (Nokia);)
  en awww wat lief van Jill en Niall <3 xx snel verderrr(lol)

  5 jaar geleden
 • MarcelStyles

  Harry zal nooit zoiets doen ..

  5 jaar geleden
 • Snuf

  NIALL!! HARRY DOET ZO IETS NIET!toch? en AWHH CUTE WAT NIALL TEGEN JILL HEEFT GEZEGT EN IK BEN JARLOERS OP JILL!!!!!!!!!!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen