Foto bij 65. Lauren De Ruyck

Foto --> met dank aan Merry10002Xx

Echt sorry dat het zo laat is. Ik denk dat je nu best in de week telkens verwacht rond 19-20 uur want met die verbouwingen lukt het niet veel om te schrijven. Dit weekend wel in de namiddag normaal gezien.
Bedankt voor de nieuwe abo's.

Je mag je favoriete gifs/foto's van Niall, Harry, Liam, Austin en/of Lauren naar me opsturen in een pb. Zo kan ik foto's/gifs plaatsten die jullie zelf leuk vinden. Je naam wordt telkens als soort van shout out vermeld bij de foto/gif.

LUFU

's avonds lag ik in mijn bed en ik dacht na over de dingen die vandaag allemaal tegen me gezegd zijn geweest. Bij Harry leek het dat hij de waarheid sprak maar Niall heeft me weer doen twijfelen. Ik wist niet meer wie ik nog kon geloven. Ik wou Harry wel geloven maar Niall kent hem waarschijnlijk al beter want ze zijn natuurlijk al meer dan 3 jaar vrienden. Ik bleef maar nadenken maar ik kon niet tot een besluit komen. Misschien zou Liam weten wie ik moest geloven.
Ik stapte uit mijn bed en liep voorzichtig naar de kamer naast mij. Die van Liam. Zachtjes klopte ik op de deur. Een kleine kreun liet weten dat Liam wakker was of toch half. Ik deed de deur open en sloot hem achter mij weer. Liam keek me met kleine oogjes aan. "Wat is er Lauren?" fluisterde Liam met een krakerige stem. "Ik kan niet slapen omdat ik met iets zit." Liam steunde op z'n ellebogen. "Wat is er dan?" vroeg hij. Ik ging op de rand van z'n bed zitten en begon te vertellen over Harry en Niall vandaag.
Liam keek even bedenkelijk voor zich uit nadat ik uitgesproken was. "Wat denk jij?" vroeg ik nog. Ik beet een beetje zenuwachtig op m'n onderlip.bedacht door JustMe123 "Er zit in beiden wel wat waarheid in. Ik denk ook dat het Harry echt spijt. Hij zag er echt down uit vandaag. Maar dat geen alcohol meer dat weet ik niet. Hij houd gewoon teveel van alcohol daarvoor. Maar wat Niall zegt is geen waar. Ik snap natuurlijk wel dat hij heel erg bezorgt om je is en niet wilt dat er nog eens zoiets je overkomt." uitte Liam zijn mening. Ik knikte. "Het is soms wel een beetje ambetant dat hij zo bezorgt is." mompelde ik. Liam grinnikte. "Dat kan ik wel begrijpen. Mijn moeder is ook zo bezorgt om me." Hij glimlachte bij de herinnering. "Weet Niall eigenlijk van Dennis?" vroeg Liam voorzichtig. Ik schudde mijn hoofd. "Hij zou nog bezorgder zijn om mij." Liam knikte begrijpend. "Wat is er daarna eigenlijk met hem gebeurd?" Ik snapte wel dat Liam dit vroeg. "Ik wou hem eerst niet aangeven. Maar op één of andere manier pushten mijn ouders me altijd om te gaan, maar ik ging ook wel graag. En van de één op de andere dag ging ik niet meer graag. Ik reed telkens naar Jill terwijl m'n ouders dachten dat ik gaan dansen was. Op een dag belde de dansschool naar mijn ouders om te vragen hoe het kwam dat ik steeds maar lessen bleef missen. Ik moest het dan wel vertellen aan hen en zij zijn Dennis dan gaan aangeven. Er waren geen bewijzen dus konden ze hem niet echt vasthouden maar er zijn nog meisjes hem komen aangeven en daarom heeft hij twee jaar celstraf gekregen. Hij komt dus ik denk in januari weer vrij." Dat laatste mompelde ik maar. "Nee, twee jaar maar?" zei Liam geschrokken. Ik knikte. Na een stilte begon ik weer met praten. "Ik ga maar weer eens slapen." Ik gaf Liam nog een kus op z'n wang en stond op. "Slaap lekker Lau." "Goeie nacht LiLi" ik sloot de deur achter me en ging weer mijn eigen kamer binnen. Ik ging in m'n bed liggen en na een klein kwartiertje was ik vertrokken naar dromenland.

"Goedemorgen." groette ik de twee jongens aan de keuken tafel. Niall en Liam. Ze mompelden beiden wat terug. Ik ging zitten en schonk wat warm water in voor de thee die ik wilde drinken. Harry kwam binnen en meteen schoot Niall's hoofd omhoog. Het was me opgevallen dat Liam en Louis hem alweer vergeven hadden wat ik helemaal niet erg vond. Ikzelf zou dat ook wel willen maar ik was nog steeds niet helemaal gemakkelijk in z'n buurt. Ik zag Harry even ongemakkelijk naar Niall kijken. "Niall." zuchtte hij. "Ik weet dat je enorm boos op me bent voor wat ik haar aangedaan heb maar kunnen we het alsjeblieft uitpraten want zo kan het ook niet meer verder. Het spijt me echt." "Misschien wil ik je wel niet vergeven." kaatste Niall terug. Harry zuchtte en liep weg. Niall keerde zich tot en mij en zei: "Lauren, Liam,wie is Dennis?"

Reacties (5)

 • xisalovex

  kan iemand ffe uitleggen wat ambetant is? ;-B

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  OEEEEEHHHHH en niall doe niet zo! :o

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden
 • Harryloverxx

  Niall wees niet zo koppig ook al begrijp ik je punt maar alsnog!! en hoe weet hij van Denis???:O

  5 jaar geleden
 • Niallslovex

  Hoe weet hij van dennis? ;o

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen