Foto bij Stay

Het was stil. En nee, niet té stil. Het was heerlijk stil. De stilte die er heerste was ontspannen, vredig en ook helemaal niet ongemakkelijk.
Harry en ik hadden ons nauwelijks verplaatst. Nu lag Harry wel op zijn rug op de bank, zijn lange gestrekte benen bungelend over de zijleuning, en ik daarnaast op mijn zij, mijn hoofd op zijn arm die hij vanonder mijn nek had geslagen. Als ik mijn ogen opsloeg keek ik dus recht tegen zijn kin aan, maar ik had ze voor ontspanning helemaal gesloten.
Ik had mijn ene arm over zijn buik gelegd. Zelfs door zijn shirt heen voelde ik zijn warmte branden, en ik vond het heerlijk. Mijn vingers speelde met de rand van zijn shirt, en af en toe raakte mijn vingertoppen zijn huid zelfs even aan. Ik deed alsof ik het niet merkte, maar toch vroeg ik me af waarom Harry dan steeds elke keer rilde als dat gebeurde.
Opeens pakte Harry mijn hand die op zijn buik lag, en begon juist met mijn vingers te spelen. Door mijn wimpers heen keek ik ernaar. Toen hij uiteindelijk zijn vingers door die van mij stak en met zijn duim zachtjes over de rug van mijn hand streek, glimlachte ik. Hij was zo voorzichtig en zorgzaam dat het me zowaar de warmte gaf die ik de afgelopen jaren miste. Nou ja, inderdaad, ik had het constant koud gehad, verlangend naar dat lange warme lichaam in wiens armen ik me zo nodig kon verstoppen. Zijn grote, ietwat ruwe handen die mijn koude lichaam vastpakten en me tegen zich aantrok, me die warmte geven waarvan ik wist dat het met de meeste liefde gegeven werd. Het was waar ik vaak over droomde, en daar lag ik dan, tegen dat warme lichaam, vastgepakt door zijn grote handen.
Ik slikte de brok in mijn keel weg en keek omhoog naar Harry. Hij had zijn ogen gesloten, maar ik wist dat hij wakker was. Ik bleef naar hem kijken, bestudeerde de gelaatstrekken in zijn gezicht. Hoe zijn neusvleugels zich spreidden als hij inademde, hoe zijn wimpers zijn wangen bij gesloten ogen nog net niet aanraakten, hoe zijn wenkbrauwen waren gefronst zodat het eigenlijk net leek alsof hij boos was, wat hij – hoopte ik – nu juist niet echt was.
Mijn ogen vielen op zijn lippen. Ze waren licht samengeperst, donkerroze en hadden een perfecte vorm.
Ik trok mijn hand voorzichtig uit die van Harry en bracht deze naar zijn gezicht. Mijn vingertoppen streken langs zijn huid, mijn mond ademloos open.
Ik zag Harry’s oogballen onder zijn oogleden bewegen, maar hij deed geen enkele beweging om me te stoppen of om überhaupt zijn ogen open te doen. Ik ging daarop door met het afgaan van zijn gezicht.
Ik streek licht over zijn lippen, en onderdrukte een lach toen ik zag dat hij ze gelijk lichtjes tuitte.
En terwijl ik zo bezig was, leek het wel alsof ik die warmte, die ik zo lang van hem verlangd had, via mijn vingertoppen van zijn huid naar binnen kreeg. Ik fronste toen deze warmte zich leek op te stapelen in mijn onderbuik, hart en hoofd. Wat had dat te betekenen?

‘Hey, baby... het is maar eens tijd om te gaan slapen, denk je ook niet?’
Vaag klonk er de stem van ver weg. Met een schok werd ik uit mijn droomloze slaap gerukt en totaal gedesoriënteerd schoten mijn ogen open, om ze daarna meteen op Harry te laten vallen. Hij hing boven me, en zo zag ik dat ik op de bank geslapen had. Harry stond er echter naast.
‘Huh... hoelang heb ik hier gelegen?’ kreunde ik terwijl ik gaapte. Harry keek me met licht opgetrokken mondhoeken geamuseerd aan.
‘Een halfuurtje, of zo. Ik ging even bij Charlie checken, bleef er even hangen, en toen ik hier weer kwam was je diep in slaap.’
Ik lachte zachtjes en liet me door Harry bij mijn handen pakken, waarna hij mij overeind trok. Ik slofte naar de gang, de trap op naar boven, met Harry achter me aan.
Nadat ik mijn tanden had gepoetst en me had omgekleed, liep ik naar mijn bed. Harry stond er weer bij toen ik mijn bed inkroop. Gelukzalig sloot ik mijn ogen.
Toen ik geen beweging in het bed voelde, opende ik één oog. Harry stond nog steeds naast het bed, zijn lengte wat nu nog opvallender boven me uittorende, en zijn groene ogen gericht op mij.
‘Waarom kom je er niet bij?’
Harry fronste. ‘Eh, nou, eh... Ik weet niet. Is dat wel handig? Ik bedoel...’
‘Waarom niet?’
Even was het stil.
‘Eh, nou, ik... Goed dan.’
Harry schopte zijn schoenen uit, en door mijn wimpers heen staarde ik naar zijn spieren die overduidelijk bewogen onder zijn bewegingen om zijn kleding uit te krijgen.
‘Eh, vind je het erg als ik alleen in mijn boxer slaap? Het is zo warm nu, en...’
‘Da’s helemaal oké.’
Vijf seconden later was Harry knus bij me in bed gekropen en had hij zijn lange lichaam tegen die van mij aangedrukt, zijn armen stevig om me heen in een strakke knuffel. We lagen allebei op onze zij, onze gezichten naar elkaar toe – mijn gezicht eerder in zijn nek in de omhelzing – en zijn adem blies in mijn gezicht.
Ik drukte me maar al te graag – weer – tegen zijn lichaam, zijn torso tegen mijn bovenlichaam, en mijn ene hand streek over zijn blote rug.
Ik had mijn ogen net weer gesloten toen ik zijn lippen op mijn wang gedrukt voelde. Ik trok mijn hoofd ietsje terug om hem aan te kunnen kijken, zijn grote hand die daarbij over mijn haar streek, en zijn groene ogen priemden in de mijne.
Even staarden we elkaar zonder wat te zeggen aan, met maar tien centimeter tussen onze gezichten, voordat Harry slikte. Even keek hij weg, voordat hij me weer in mijn ogen keek. Toen boog hij langzaam, héél langzaam naar me toe, zijn hand die nog altijd geruststellend over mijn haar streek, en de mijne over zijn blote warme huid.Sorry dat 'ie zo kort is haha!
MAAR GELUKKIG IS HET WEEKEND THANK GOD
Ik ben trouwens als aanvoerder benoemd bij mijn team haha oh

Reacties (8)

 • LynnBlack

  Awh prachtig hoofdstukje!
  Snel verder pleasee?

  5 jaar geleden
 • Bitchachos

  KISS KISS KISS KISS:D

  5 jaar geleden
 • Manonxxx

  Please let them kiss,
  Snel verder.
  Yeaaaaaah, finally weekend,

  Xx

  5 jaar geleden
 • Chayn

  <3

  5 jaar geleden
 • Nashton

  KISS?
  Wooo.
  :D

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen