Foto bij 66.Niall Horan

Midnight memories.:DIk kijk er al naar uit.

Als er woorden zijn die je niet snapt mag je me dat altijd laten weten. Want ik weet niet echt welke woorden er dialect zijn. Sommige woorden zijn zo normaal voor me dat ik er niet echt bij stil sta. Je mag het me altijd zeggen.

LUFU

Je mag je favoriete gifs/foto's van Niall, Harry, Liam, Austin en/of Lauren naar me opsturen in een pb. Zo kan ik foto's/gifs plaatsten die jullie zelf leuk vinden. Je naam wordt telkens als soort van shout out vermeld bij de foto/gif.

-Opgepast!! dit hoofdstuk speelt zich ter zelfde tijd af van het vorige. (en loopt nog een beetje verder.)


Zuchtend stapte ik uit m'n bed, ik haatte het als ik midden in de nacht, terwijl ik net zo goed lag te slapen naar het toilet moet. Toen ik mijn kamer uitkwam zag ik de kamerdeur van Liam net dichtgaan. Hij zal ook naar het toilet geweest zijn zeker.
Toen ik terug naar mijn kamer ging hoorde ik stemmen komen uit de kamer van Liam. Ik wist dat het onbeleefd van me is maar ik wou horen wie het was. Ik ging dicht bij de deur staan. "van Dennis?" hoorde ik Liam net zeggen. "Hij zou nog bezorgder zijn om mij." antwoordde een vrouwelijke stem. Het moest die van Lauren wel zijn. Wie zou er nog bezorgder om haar zijn? Dennis? Wie is die Dennis trouwens ik heb haar daar nog nooit over horen vertellen. Ik wou luisteren wat er verder gezegd werd maar toen kwam Harry plots de trap op. Ik snelde naar m'n kamer want niemand mocht zien dat ik hier aan de deur stond te luisteren en al zeker Harry niet. Ik zal het haar morgen wel eens vragen, wie die Dennis is.

Ik zat wat met Liam te praten toen Lauren vrolijk binnen. "Goedemorgen." We mompelden beiden wat terug. Toen Lauren gaan zitten was kwam Harry binnen. Meteen schoot mij de vraag van Dennis weer te boven maar eerst moet ik Harry hier wegkrijgen. Ik wou niet zo boos zijn op hem maar hij had een gevoelige snaar geraakt door aan Lauren te komen. Ik keek hem dus automatisch boos aan. "Niall." zuchtte hij. Ik keek hem nog steeds boos aan, waar hij zich ongemakkelijk door ging voelen. "Ik weet dat je enorm boos op me bent voor wat ik haar aangedaan heb." Hij maakte een nonchalant gebaar naar Lauren. "Maar kunnen we het alsjeblieft uitpraten want zo kan het ook niet meer verder. Het spijt me echt." zei hij gemeend. "Misschien wil ik je wel niet vergeven." kaatste ik meteen terug. Hij kon toch niet zomaar van me verwachten dat ik leuk met hem wat zou gaan praten en hem meteen vergeven. Forget it.
Nadat Harry weggegaan was vond ik dat het tijd was dat ik eindelijk vroeg wie Dennis was. Ik keerde me richting Lauren. "Lauren, Liam,wie is Dennis?" Ik keek hen beiden afwachtend aan. Ik zag Lauren geschrokken naar Liam kijken. Liam haalde zijn schouders op ten teken dat hij niets tegen mij gezegd had. "Liam heeft niets gezegd." zei ik dus maar want dat was waarschijnlijk wat ze nu dacht. "Hoe weet je het dan?" vroeg Lauren fluisterend. "Ik hoorde jullie er gisteren toevallig over praten." Ik zei toevallig omdat ik toch maar moeilijk kon zeggen dat ik aan de deur geluisterd heb. Lauren keek naar haar handen en keek met een moeilijk blik weer op. "Wat heb je gehoord?" vroeg ze. "Niet veel ik heb enkel Liam de naam Dennis horen noemen." mompelde ik. Lauren keek naar Liam die haar een bemoedigend knikje gaf. Lauren haalde diep adem en begon toen te vertellen. Over hoe die gast haar verkracht had tot het feit dat hij in januari weer zou vrijkomen. Er liep een eenzame traan over haar wang toen ze uitverteld was. Ik was echt verbaasd, ze had daar nooit iets over tegen me gezegd. Waarom was Liam de eerste die ervan wist en ik niet? Dit verhaal maakt me nog zoveel bozer op die Dennis en Harry. "Lauren toch, waarom heb je me dit niet eerder verteld?" vroeg ik toen ik de tranen van haar wangen veegde. "Ik wist dat je bezorgt ging reageren en ik wou niet dat je je zorgen om me maakte." mompelde ze. Ik knikte. Was het niet normaal dat ik bezorgt om haar was ze was mijn zusje? "Zijn er zo nog dingen die ik niet weet?" vroeg ik botter dan ik bedoelde. Ze keek me geschrokken aan. "uhm, nee." zei ze en ze keek weer naar beneden. "Sorry. Het was niet zo bot bedoeld." verontschuldigde ik me. "Het is al goed." zei ze met een kleine glimlach. "Het spijt mij dat ik het nog niet eerder had verteld." zei ze. "Het is al goed." kopieerde ik haar. Ze grinnikte. Ik was echt blij dat ze hier bij me was en dat ik nu alles wist.

Reacties (7)

 • XCillessen

  Omygod
  Ik hou echt van je story.
  Snel weer verder gaaaan <3

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden
 • MarcelStyles

  Niall is zo lieeef

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  ik heb zo het gevoel dat die dennis nog een grote rol gaat spelen.. Xx

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Awhhhhhhhh
  So freaking cute!!!!!!!!!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen