Foto bij • 110.

• Candice Brittany Melrose.

'Wat is er met haar gebeurd?' Hijgend komen Anouk en Perrie binnen. 'Dat weten we allemaal nog niet...' Snikt Louis zacht. Hij ligt tegen Harry aan en al die tijd hebben de tranen over zijn wangen gestroomd. Harry heeft mijn hand strak vastgepakt en ik zie dat ook hij moeite heeft om zijn tranen in te houden. Gewoon puur omdat hij zijn beste vriend kapot ziet gaan volgens mij. Ik leg mijn hoofd even op zijn schouder en druk een kus op de rug van zijn hand.
Perrie en Anouk lopen samen naar binnen en Louis laat Harry los en gaat staan om de meisjes een knuffel te geven. Hij klemt Perrie wat strakker vast als zei hem een knuffel geeft en dan zie ik Harry zijn hand optillen zodra ik naar hem kijk zie ik dat hij een traan wegveegt en met een scheve glimlach kijk ik hem even aan, waardoor Harry ook lichtjes glimlacht en vooroverbuigt, om een kus op mijn lippen te drukken.
Daarna komen ook de ouders van Eleanor binnen vliegen en vliegen meteen op Louis af. 'Ach jongen toch!' Roept haar moeder uit en ze vliegt hem rond zijn nek en barst dan zelf ook in huilen uit.
'Weten jullie wat er gebeurd is?' Vraagt ze na een tijdje zachtjes. Louis schud zijn hoofd. 'Dat is wat mij het meest van streek maakt.' Zegt Louis als hij zijn tranen wegveegt. 'Oké. Nou wij spraken net de politie.' Zegt Eleanor haar vader en meteen gaat Louis op het puntje van zijn stoel zitten. 'Eleanor was onderweg naar jou toen er een vrachtwagen achter tegen haar is aangebotst. Hij drukte omdat hij schrok het gas nog harder in waardoor Eleanor waarschijnlijk in paniek raakte en een stuurfout maakte. Zo is ze tegen de vangrail aangekomen en is de auto dus eigenlijk de hamburger in een broodje geworden. De politie heeft de chauffeur ondervraagd en die gaf eerlijk toe dat hij aan het bellen was en zijn vrouw door de telefoon begon te gillen waardoor hij schrok. Hij drukte het gas wat harder in en knalde zo tegen Eleanor op, waarna Eleanor dus een verkeerde draai maakte.' Zegt de vader van Eleanor. Louis zijn mond staat open. 'En nu?' Vraagt hij. 'De chauffeur zijn rijbewijs word ingenomen vanwege bellen achter het stuur en hij krijgt een boete, naast dat de ziektekosten voor Eleanor op zijn rekening geschreven worden.' Legt de vader van Eleanor verder uit. Louis knikt en zucht diep, waarna hij even met zijn handen door zijn gezicht veegt.

'Zijn jullie de familie van Eleanor?' Ik schrik op en kijk naar een vriendelijke vrouw die een kamer in staat. 'Ja dat zijn wij.' Antwoord de moeder van Eleanor meteen. 'Oké.' Antwoord de verpleegster en ze neemt naast Louis plaats. 'Ik heb goed nieuws en slecht nieuws, dus ik zal eerst het slechte nieuws wel brengen.' Zegt de verpleegster en Louis begint drastisch te knikken. 'Oké....'

- -

Hey moppie's.
Hoe is het met jullie?
Al naar This Is Us geweest?
Ik nog niet, hij draait niet in de buurt ):
Dus ik wacht geduldig af tot ik hem kan downloaden (:
xxxx

Reacties (20)

 • FlyingMinds

  Neeee niet hier stoppen...
  Heeel snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  NOUUU ZEG! Jij ook altijd met je cliffhangers C;
  Snel verder
  x

  7 jaar geleden
 • Levesque

  snel verder xo

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Snel verder!!

  7 jaar geleden
 • yardenaH

  Ik heb de film al 3 keer gezien 👌

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen