Foto bij Confused

Harry moest mijn ongemakkelijke bewegingen hebben doorgehad, want hij bleef meteen met zijn gezicht hangen. Toen hij geen andere reactie van me kreeg, lachte hij nerveus en nam gelijk afstand van me. Om me ook gelijk los te laten en zijn rug naar me toe draaien. En daaraan kon ik ook zien hoe gespannen hij was.
Zelf wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik moest denken of voelen. Harry had duidelijk iets willen doen, dat was wel duidelijk, en doordat ik bewoog was hij daar meteen mee gestopt. En het stomme was eigenlijk... ik wist niet precies wat. Nou ja, ik had wel een idee, maar dat kon niet... dat kon gewoon niet. Toch?
‘Harry?’
Bang dat ik hem gekwetst had met wat er net gebeurde, legde ik mijn hand op zijn warme rug. Ik voelde hem bij die aanraking gelijk nog meer aanspannen. Het deed me fronsen.
Het kon niet zijn dat hij aanstalten had gedaan me te kussen, toch? Ik bedoel... we hebben elkaar pas nog maar net gezien en we zijn nu vooral bezig met Charlie, en Tristan... dan kan dit toch niet?
Ik besloot dat, hoe of wat hij ook probeerde, ik me gewoon normaal zou gedragen. En daarmee bedoelde ik niet dat ik zou doen alsof ik niet wist wat er was gebeurd, maar ik zou Harry gewoon laten zien dat het oké was. Dat hij niet boos hoefde te worden of zich hoefde te schamen. Ik wilde het ook niet... niet weer gezeik na al die jaren... voor nu wilde ik gewoon Harry, en alleen Harry.
En hoe verward ikzelf me ook voelde, ik zette deze onbegrijpelijke gevoelens opzij en kroop dichter naar Harry toe, die zelf een meter afstand van me had genomen. Ik drukte mijn lichaam ferm tegen die van hem, en mijn arm stak ik onder die van hem om zijn buik, mijn hand plat op zijn blote borst. Ik kon zijn hart snel voelen kloppen.
Mijn benen liet ik verstrengelen met die van hem, en ik legde mijn wang plat tegen zijn blote, warme rug. Met de hand op zijn borst begon ik zachtjes over zijn huid te strijken.
Harry had nog geen vin verroerd sinds ik mezelf tegen hem aangedrukt had, maar dat was oké. Ik wist dat hij niet boos op me was en dat hij dit stiekem ook wel nodig had, dus ik bleef doorgaan met het strijken van figuurtjes op zijn blote borst.
Minuten gingen voorbij, en opeens draaide Harry zich terug naar mij. Zijn ogen gingen schuil onder een diepe frons en hij keek me heel serieus aan.
‘Abby, heb jij...’ Harry fronste weer en keek omhoog, alsof hij diep nadacht. Zijn mond ging open en weer dicht, voordat hij pas weer sprak.
‘H-had jij enig idee wat er net gebeurde? Of niet?’
Harry had zijn hand om mijn heup gevouwen, en aan de manier waarop hij zijn vingertoppen diep in mijn huid drukte wist ik hoe ongemakkelijk en gespannen hij zich voelde. Geruststellend pakte ik die hand vast en streek ik met mijn duim over de rug van zijn hand.
‘Ik heb zo’n beetje een idee, ja.’ beaamde ik. Ik wilde sowieso eerlijk zijn, en niet liegen tegen Harry. Dat verdiende hij niet.
‘Oh, god...’ Harry zuchtte diep en sloot uit schaamte zijn ogen, voordat hij zijn hoofd wegdraaide. Al voordat hij dat volledig kon doen, pakte ik zijn kin tussen duim en wijsvinger beet en draaide ik zijn gezicht terug naar me toe.
‘En het is oké, zoals ik al zei.’ zei ik ferm. ‘Ik veronderstel dat dat ook hetgene was waarmee je toen zat, en waar je over na moest denken, en dat is oké. Het is nu verdomme nog steeds oké als je nog steeds tijd nodig hebt, want weet je, die tijd heb je genoeg, aangezien ik niet van plan ben je, ongeacht wat er gebeurt tussen ons, weer met Charlie te verlaten. Dus, zeg wat je zeggen wil, nu of later, dat maakt niet uit, want je hebt die verdomde tijd. Oké? Het is oké, het is verdomme...’
Midden in mijn rant werd ik ruw onderbroken. Niet door een wijsvinger gedrukt op mijn beide lippen, of door de slaapkamerdeur die openvloog en Charlie die binnenstormde. Ook niet door een of andere vogel die tegen het raam zou vliegen, of de wekker die van het nachtkastje werd gestoten.
Met wijd opengesperde ogen liet ik die onderbreking over me heengaan. Wat nu gebeurde was... Onbeschrijflijk. Raar. Ongelooflijk. Maar warm... Echt warm.
Mijn ogen sloten zich nu wel toen Harry’s hand in mijn nek gleed en zijn lippen harder tegen die van mij drukte. Verder bewogen we allebei niet. Niet met onze handen, ook niet met onze tenen, of met onze lippen. Ik kon zelfs voelen hoe Harry zijn adem inhield.
Na een paar seconden trok ik me langzaam, en nu honderd procent verward, los van Harry’s warme lippen. Niet omdat ik niet wilde, maar omdat ik dit moest laten bezinken.
Harry’s hand gleed uit mijn nek en verplaatste zich naar mijn bovenarm, waar hij zacht heen en weer over mijn huid wreef. In het weinige licht van de maan kon ik de contouren van zijn gezicht zien. Vooral de glans in zijn ogen vielen op, en ik slikte. Beiden zeiden we niks. Het was ook niet ongemakkelijk, alleen... vreemd?
‘Oké.’ zei Harry toen, als antwoord op wat ik eerder zei. Ik glimlachte even en sloeg mijn blik neer. Harry sloeg zijn arm daarop verder om me heen en trok me dichter tegen zich aan. Mijn wang kwam op zijn blote borst te liggen en mijn hand lag er plat naast.
Zo lagen we een tijdje. Beiden zeiden we nog steeds niks. Niet dat daar ook behoefte aan was...
Zelf voelde ik me behoorlijk vreemd. Ik had net Harry gekust, zijn lippen gevoeld, iets wat van jaren geleden was. Het leek zo ver weg, maar hier, net met Harry, leek zo vertrouwd, en... goed.
‘Eh, sorry als ik je hiermee heb verward... ik bedoel, je, eh, leek niet te protesteren, maar ik ben degene die het met mezelf moet uitzoeken en nu betrek ik jou erbij, dus...’
Ik tilde mijn hoofd op en drukte een wijsvinger op Harry’s lippen. Fronsend keek hij me aan.
‘Nee, het is goed dat je het hebt gedaan. Je hebt hiermee gewoon duidelijk gemaakt waar je mee zat. En ik was sowieso zelf al een beetje verward, dus dat maakt niet uit. We kunnen het hier nu voorlopig bij laten, en ieder voor onszelf uitzoeken hoe of wat. Verder gedragen we ons gewoon normaal, vooral met Charlie erbij.’
Harry glimlachte even en streek toen met zijn vingertoppen over mijn gezicht.
‘Maar we moeten niet gedwongen gevoelens gaan krijgen omdat we bang zijn om de ander pijn te doen, hè? Als we gaan faken zal het helemaal niet goed gaan, en het gaat hier in de eerste instantie om Charlie... en Tristan.’
Harry trok geamuseerd zijn wenkbrauwen op. ‘En jij gaat ervanuit dat ik doe alsof? Silly.’
Ik werd rood en verborg mijn gezicht beschaamd in Harry’s borst. Lachend sloeg hij zijn armen dicht om me heen.



Hola, fuckahs!
Haha <3 <3 <3 HIER HEBBEN JULLIE OP GEWACHT HE HAASLKDJFLKSDF
Ik was net even in de stad (en daarmee bedoel ik het centrum van Den Haag, want zelf woon ik er al), op een klein schattig festival, toevallig bij het hotel waar Harry en Niall toen waren, en waar ik ze had ontmoet... Haha woah ik was even blij vandaag hoor!
Trouwens,
ik zat eraan te denken om de voorpagina weer te veranderen.. Andere tekst en zo..
Doen?

Reacties (10)

 • Pritzzel

  They finally kissed(yeah)!

  Je hebt een fantastische schrijstijl!! Love it!

  Snel verder!(A)

  5 jaar geleden
 • LEVEL

  Ik heb gisteravond alles gelezen, vanaf hoofdstuk 1, en omg wat hou ik van hun. Harry is zo'n sexy cutie hier, en Abby is zo leuk!
  Je schrijft super!

  5 jaar geleden
 • Subdivisions

  Aahw so cute!
  Snel verder x

  5 jaar geleden
 • Lootus

  Ahhhwwe<333

  5 jaar geleden
 • BlackRabbitX

  Waah waah waah, ik ga die kudo knop verkrachten!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen