Foto bij Art 15

BABEL BABEL LOOK AT ME NOOWWWW
sorry....
Ik heb t eik mega druk steeds met school en projecten en huiswerk:(.
Vandaar ook dat ik zo laat pas weer update:(Sorry daarvoor.
I do hope u lika;).

Hoe graag ik ook had gewild dat het moment nooit zou komen, moest ik toch echt aan de tijd toegeven en accepteren dat het vliegtuig weer voet zette op Engelse ondergrond. Het grote verschil met Amerika en hier was dat het hier bijna altijd rotweer was en dat we daar in de warme staten zaten, waardoor het dus heerlijk weer was. Wonderbaarlijk genoeg regende het niet in Londen en dus kon ik op het moment niet veel klagen. Al moest ik in plaats van mijn jetlag lekker uitslapen gewoon meteen naar het kantoor komen. Er moesten verslagen gemaakt worden over alles wat ik daar had gedaan, maar ook moesten we iets bespreken over ideeën die ze hier inmiddels hadden gedaan. The This Is Us-Project was helemaal mijn kindje geworden en ik stopte er dan ook graag tijd in. Ten eerste omdat de opdrachtgevers erg aardig en betrokken waren en daarnaast omdat het zo'n groot en leuk project was. Het ging ook allemaal super en ik had het idee dat alles wel op z'n pootjes terecht ging komen als de film eenmaal uit is. En toch hadden Lea, Matthew en Ruby iets bedacht om het toch nog een keer extra in het beeld te zetten. Ze hadden het me niet over de telefoon willen vertellen omdat er blijkbaar wat meer bij kwam kijken en mij nogal wat gevraagd werd en dus zou ik direct vanaf het vliegveld naar het kantoor komen.
De afgelopen dagen waren eigenlijk erg gezellig geweest. Ik had na het gesprek wat ik afgeluisterd had nog maar een vergadering gehad en was de rest van de tijd bezig geweest met lol trappen. De PR medewerkers van de crew waren erg aardig en met de jongste van het stel: Alvie, kon ik het erg goed vinden. Hij was twee jaar terug afgestudeerd aan dezelfde opleiding als ik, maar was in de PR afgestudeerd en ik in de reclame. Allemaal onderdeel van dezelfde opleiding maar dan net een andere tak van het vak. Ik zou ook zo de PR in kunnen als ik het zou willen. Maar ik vermaakte me prima bij BLUR. Het was tenslotte mijn eigen bedrijf. Of nou ja, ik ben mede-eigenaar. Alvie en ik hadden dan ook alle leraren van de opleiding besproken. Het waren allemaal erg aparte gevallen geweest die je niet zomaar in een hokje kon plaatsen. Iets wat wel erg grappig is omdat hun ons toch beïnvloed hebben. Alvie ging al ruim een jaar mee met alles wat de jongens deden en dus kende hij ze aardig goed. Op een subtiele wijze had ik geprobeerd meer over Niall te weten te komen, maar ook alles wat ik van Alvie te horen kreeg was niet genoeg om me tevreden te stellen. De Ier intrigeerde me, net zoals hij toegeven had aan Harry dat ik hem ook intrigeerde. En ondanks dat ik echt wilde weten wat er in zijn hoofd om ging, kon en mocht ik niet te dichtbij komen. Maar stiekem hoopte ik dat hij me pushte, dat hij me voor het blok zou zetten zodat ik niets anders meer kon. Vanuit mezelf zou ik hem niet gaan benaderen, maar toch hoopte ik dat hij mij wel op ging zoeken. Erg naïef en misschien zelfs een beetje hypocriet was dat natuurlijk, maar dat was gewoon de harde waarheid.
'We're here Miss,' haalde de stem van de taxichauffeur me uit mijn gedachten. Ik betaalde en bedankte hem waarna ik snel de straat over liep om het kantoor binnen te lopen met mijn koffer achter me aan zeulend. Dat over dat ik niets te klagen had met het mooie weer, dat neem ik terug. Ik was nog geen twintig seconde buiten geweest en was nu al half doorweekt. Tot zover de zomers in Londen. 'Hey! You're back,' riep Ruby vrolijk uit. Ze kwam naar me toe om me een knuffel te geven maar stopte op het laatste moment. 'You're soaked!' 'Oh come on, don't whine,' protesteerde ik waarna ik de laatste meter overbrugde en haar in een korte knuffel trok. 'How has it been? I wanna hear the big stories.' Ruby was half op en neer gaan springen van opwinding. Exited much? 'Those are for later, it's good to see you Eve,' onderbrak Lea haar. 'I think we should do this real quick so Evelyn can go home and get some sleep,' besloot Lea waarna we samen op een van de banken ploften. 'So not that I'm curious or something, but what was the big idea?' vroeg ik nieuwsgierig. Ook Matt was bij ons op de bank geploft met een hele map op zijn schoot. 'We were thinking how we can reach some people in the best way,' begon hij. Iets wat we eigenlijk constant deden: bedenken hoe we de doelgroep het beste konden bereiken. 'And?' vroeg ik door, omdat het best logisch was dat ze daar mee bezig waren geweest. 'We don't have anything for artistic people, while they woud go to the film as it is a documentary,' vukde Lea aan. 'So?' 'Wait till we finish the story you impatient ass,' riep Ruby uit. Én bedankt.. 'Anyway, you have connections to Casey. Can you ask her to make a This is us, One Direction related piece?' Slik. What? Casey betrekken bij Niall's film? 'The guys are into art and This is us can be a good thing for an art piece. Besides it will be so good for both Casey and This Is Us,' probeerde Matt me over te halen. Godverdomme, hij heeft gelijk. En nog wist ik niet helemaal zeker of dat een goede zet zou zijn voor mezelf. Wacht? Mezelf? Egoïstische trut, het gaat helemaal niet over jou. Al die tijd had ik Casey en mezelf als Eve gewoon goed gescheiden kunnen houden. Maar sinds in Niall leerde kennen leek dat een stuk lastiger. Wat doet die jongen me toch allemaal aan?
'I'll see what I can do.'

Reacties (7)

 • NJHoran

  Jaaa ik wist het! (Ik ben een beetje een late lezer ^^)

  6 jaar geleden
 • LittleDecoyX

  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH

  snel verder
  me gustaaa
  xxx

  6 jaar geleden
 • 15xCupcake

  Zalig:)
  Shipnaam voor Evelyn en Niall is wel moeilijk :p
  Nasey dan maar:Dx

  6 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  Slim! X

  6 jaar geleden
 • Juliuscaesar

  super verhaal snel verder

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen