Foto bij 69. Lauren De Ruyck

Drukke dag gehad. Sorry dat het zo laat is. Morgen probeer ik weer tijdens de middag.

LUFU

"Wat wou je zeggen Harry? Net voor Niall binnenkwam?" vroeg ik aan Harry. Ik was eigenlijk meer nieuwsgierig. "Ik?" vroeg Harry verbaasd. Ik keek hem ongelovig aan. "Nee die andere." Ik rolde met mijn ogen. "Oh, ik uhm, weet niet meer." zei hij en hij verdween door dezelfde deur als Niall net. Ik zuchtte, nu was ik hier weer helemaal alleen. Ik keek op de klok en zag dat het bijna vijf uur was. Ik zou mogen opschieten om klaar te raken. Vanavond zou er een feestje zijn voor Niall. Dit keer gelukkig niet hier in huis maar in een club. Gelukkig want dan zou het huis weer niet helemaal overhoop liggen. Zijn verjaardag was wel gisteren maar vandaag zou het feestje zijn. Mijn taak en die van Liam en Louis zou zijn om Harry en Niall uit elkaar te houden. Of nu ja niet echt uit elkaar houden eerder zorgen dat ze niet beginnen vechten. Zuchtend stond ik op. Ik nam mijn gitaar en hupte de trap op.
Ik maakte me wel wat zorgen om Niall. Waarom haatte hij Harry plots zo. Ik wist wel dat het was om wat hij mij aangedaan had maar hij bleef zo boos zijn. Ik zou later nog wel eens nadenken over hoe ik Niall en Harry het weer kan laten bijleggen. Ik zette mijn gitaar op z'n standaard, nam het jurkje dat ik voor vanavond uitgezocht had en ging mijn badkamer binnen.Ik kleedde me uit en stapte in de douche en liet de warme waterstralen mijn zorgen meenemen.
Ik droog me af en doe m'n ondergoed aan. Ik poets mijn tanden en droog m'n haar. Ik liet het gewoon loshangen en deed de kleren die ik voor vanavond gekozen had aan. Ik bracht nog een dun laagje make-up aan en bekeek het resultaat in de spiegel. Ik was best tevreden en keek op het klokje hoe laat het is. Bijna zes uur. Ik liep snel mijn kamer in en deed de lichtroze ballerina's aan. Ik nam nog een tasje en ging naar beneden waar ik Harry en Niall ontmoette.
Harry stond verveelt wat rond te draaien en Niall tikte ongeduldig met z'n voet op de grond. Hebben ze hier serieus staan wachten tot ik kwam? Ik zuchtte. "Zullen we dan?" vroeg ik. De twee jongens knikten en zonder iets te zeggen. Niall vertrekt naar de garage en ik volg en Harry komt meteen achter me. Niall gaat achter het stuur zitten en voor ik naast hem instap fluistert Harry iets in m'n oor. "Je ziet er geweldig uit." Ik bloosde lichtjes en ging naast Niall zitten. Harry ging op de achterbank zitten en de hele rit naar de club werd er niet gesproken. Louis, Eleanor, Liam, Sophia en Zayn en Perrie zouden er normaal gezien al zijn. Toen we aan de achteringang geparkeerd stonden stapte Harry meteen uit. Ik hield Niall nog even tegen door mijn hand op zijn onderarm te leggen. Hij keek me geschrokken aan. "Gelukkige verjaardag broertje." zei ik en gaf hem een kus op z'n wang. "Gedraag je alsjeblieft en kijk niet teveel naar Harry goed?" Niall mompelde wat dat op een 'Ja goed' geleek en keek toen uit het raam. Zijn ogen lichten plots op en hij kreeg plots een enorme glimlach op z'n gezicht. Ik volgde zijn zicht en keek op een blond harige meisje. Ze zwaaide maar ik kon haar niet echt herkennen. Niall stapte uit en rende op het meisje af. Ze stond aan de ingang van de club. Ik stapte uit en rende naar Niall en het meisje toe. (Ja ik rende want het regende nogal hard) Pas toen ik er bijna was herkende ik wie ze was. "JILL!!" gilde ik blij. Ze had net Niall losgelaten en ik vloog haar om de hals. "Ik heb je zo gemist! Waarom wist ik niet dat je kwam?" zei ik enthousiast. Ze lachte. "Het was een verassing, voor jou en voor jou. Geregeld door een persoon die veel om jullie beiden geeft." zei ze tegen mij en Niall. Ik en Niall keken elkaar verbaasd aan. Ik zag Niall net hetzelfde als mij denken. Wie is dat dan? "Wie dan?" vroeg Niall aan mijn beste vriendin. Op dat moment kwam die persoon uit de deur.

Wie O Wie is die persoon?

Reacties (21)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen