Foto bij 70.Lauren De Ruyck

Enkelen onder jullie hadden het juist geraden.:DIk wou eerst gemeen doen en dan zeggen dat het Liam was maar dat ik heb niet gedaan.:)
Ik heb dit stuk niet kunnen overlezen dus als er fouten instaan mag je me het altijd laten weten.

LUFU

"Jij?" zei Niall geschrokken. De persoon die tegenover ons stond, naast Jill knikte trots. "Ik wist dat jij, Niall helemaal gek op haar bent en ik wou iets doen om het een beetje goed te maken. En Lauren, ik wist al voor het hele verhaal dat je me vanmiddag verteld hebt dat je Jill heel erg miste dus ik heb haar gecontacteerd en gevraagd of ze het zag zitten om te komen." vertelde hij. "En toen hij het vroeg heb ik natuurlijk meteen ja gezegd." glimlachte Jill. Ik vloog Harry om de nek. "Bedankt." zei ik met een grote glimlach. "Het is enorm graag gedaan." Niall stond er wat ongemakkelijk bij. Ik liet Harry los en wachtte tot Harry of Niall iets zouden zeggen tegen elkaar. Jill trok aan m'n arm en samen liepen we de grote feestzaal in. "We kunnen ze best even alleen laten." zei ze. Bezorgt keek ik nog eens om, "Wat als ze op elkaar beginnen te meppen?" vroeg ik. "Dat doen ze niet, toch?" Zei Jill redelijk overtuigd van haarzelf. "Ik hoop het." Er waren al veel mensen. Veelal onbekende gezichten natuurlijk. "Heeey, Lau." Ik keek in de richting waar de stem vandaan kwam. "Austin, ik wist niet dat je ook kwam." zei ik vrolijk. "Austin meet Jill, Jill meet Austin." stelde ik hen aan elkaar voor.

Nadat ze even kort kennis gemaakt hadden lieten we Austin weer achter en gingen we richting een klein groepje die aan een tafel zit. "Jill ik wil je ook even voorstellen aan. Perrie, Sophia en Eleanor." stelde ik Jill de drie meisjes voor. Ze gaf hen alle drie een hand en we schoven dan bij hun aan. Er waren net genoeg plaatsen. "Hoe bevalt het samenwonen je?" vroeg ik aan Perrie, ik had haar al een tijdje niet mer gezien. "Goed het is heel erg leuk. Vooral het feit dat we niet om de vijf minuten gestoord worden." glimlachte ze. Ik knikte begrijpend. "Jullie zien er echt allemaal geweldig uit." zei Jill wat verlegen. Ze kreeg veel bedankjes terug en allemaal zeiden ze ook dat ze er zelf ook goed uitziet. Ze heeft een blouse aan die open is met een wit topje eronder, ze heeft ook een zwarte skinny eronder.
Ik keek even rond om te zien of ik Niall en Harry nergens zag. Nope, nergens. Ik excuseerde me en stond op. Ik liep richting de ingang en op het moment dat ik er bijna was ging de deur open en kwamen Niall en Harry binnen. Lachend. Ze hadden me niet opgemerkt en liepen de menigte in. Ik kreeg meteen een glimlach op m'n gezicht. Het maakte me echt blij dat ze het weer goed gemaakt hebben. Ik volgde hen nog even en Niall werd van langs alle kanten gefeliciteerd. Je kon aan zijn gezicht zien dat hij weer gelukkig was. Na een tijdje ging ik weer naar de meisjes toe en zag ik dat Zayn erbij was gaan zitten. Er was dus geen plaats mee voor mij. "Boe." zei een lage stem bij m'n oor. Ik schrok even en draaide me om. Harry, hij had een glaasje fruitsap in z'n hand. "Ben je blij met m'n verassing?" vroeg hij nog wat onzeker. Ik knikte. "En ik ben ook enorm blij dat alles nu weer goed is met Niall. Je hebt echt voor de perfecte oplossing gezorgd." Harry glimlachte. "Ik dacht wel dat jullie daar blij zouden om zijn. En toen je me vanmiddag je verhaal vertelde wist ik al zeker dat jij het leuk zou vinden want Jill betekend echt veel voor jou en Niall is helemaal dol op haar." Ik grinnikte. "Had je dat gemerkt?" Harry knikte. "Hoe hij telkens keek toen ze belde of toen hij een berichtje van ze had. Waarom vroeg je dat wel of ik dat gemerkt had?" Ik lachte. "Meestal zijn het enkel meisjes of vrouwen die het doorhebben als er iemand 'in love' is." verduidelijkte ik mezelf. "Ach zo." knikte hij. "Je kunt nooit weten dat er iets vrouwelijks in jou zit hé Harry." lachte ik. "Oh." zei Harry 'beledigd'. Ik lachte en liep snel weer naar de tafel waar Jill nog zat.

Reacties (3)

 • Cliffayne

  Lau en Harry moeten ook een stelletje worden xd

  6 jaar geleden
 • annae

  Goed bezig Harry eindelijk kan ik dit zonder sarcasme zeggen XD

  6 jaar geleden
 • MOTORMUIS

  "Je kunt nooit weten dat er iets vrouwelijks in jou zit hé Harry." lachte ik. "Oh." zei Harry 'beledigd'
  ^^omg hahaahahhh die laatste zin, sorry hahahhh
  Ok wss bedoelde je hem nie zo ma het was ff hilarisch om te lezenxD
  Superverhaal! Snel verder xxx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen