Foto bij 72. Harry Styles

Nieuw stukje. Harry POV. Bedankt voor de lieve reacties.
Ik vind Laurry ook wel een goed idee. BlackRabbitX bedankt voor het idee. Wie vind dat nog een goed idee?
Welke POV willen jullie het volgende hoofdstuk?

LUFU

Deze avond / nacht kon niet beter geweest zijn. 1. Niall en ik hadden alles bijgelegd. 2. Mijn plan was dus gelukt. Lauren en Niall waren weer blij. 3. Ik heb de hele avond nog met Lauren gedanst. + Ik heb haar een beetje geholpen om haar angsten te over winnen. 4. Ik heb de hele avond geen druppel alcohol aangeraakt en ik heb vanavond ondervonden dat je niet persé alcohol moet drinken om je te amuseren.
Ik ben momenteel naar huis aan het rijden met Niall's auto want voor een keer ben ik bob. Het is bijna 4 uur. Lauren die in de passagiersstoel zit is in slaap gevallen en Niall die op de achterbank zit is tegen Jill in slaap gevallen. Zijzelf zat wat dromerig uit het raam te kijken. Ik weet het niet heel zeker maar ik denk dat ik ze vanavond heb zien kussen met Niall. Maar ik zeg het je ik ben er niet zeker van. Ik waagde het er toch op om eens te vragen. "Het gaat precies wel goed hé tussen Niall en jou?" zei ik en deed een wenkbrauw wiebel. Ze keek verlegen naar haar handen en naar de slapende Niall. "Ja," ze bloosde, dat kon ik zien in mijn achteruitkijkspiegel. "We hebben gekust." mompelde ze tussen haar tanden. Ik maakte een vertedert geluidje. Ik had het dus toch goed gezien. "Maar het gaat ook goed tussen jou en Lauren hé." zei ze nu met een glimlachje. Ik kon de blosjes die op m'n wangen kwamen niet tegenhouden. "Haha, er heeft hier precies iemand een oogje op Lauren." Ze had me door. Ik kon alleen maar blijven glimlachen. "Je moet wel opletten. Ik weet wat je gedaan hebt en ze moet je echt weer vertrouwen, zelf al had je dat niet gedaan ze zou niet zo snel toegeven." Ik keek haar via de spiegel wat vragend aan. "Hoe bedoel je?" "Wel, je weet van Dennis?" Ik knikte. "Ik denk dat het 1 à 2 maand daarna was toen er een jongen kwam. Hij heette ook Gilles maar dan anders dan mijn naam geschreven. Hij vertelde dat hij echt zoveel van haar hield, Lauren vertrouwde hem echt helemaal want ze waren al vrienden van vroeger. Toen hij zijn gevoelens vertelde voor Lauren aan haar en haar probeerde te kussen flipte Lauren. Ze vertelde dat ze telkens Dennis weer voor haar zag flitsen. Omdat ze Gilles dus zo vertrouwde vertelde ze hem over Dennis. Hij is toen woedend opgestaan en is haar beginnen uitschelden voor 'hoer, slet, etc.' Sindsdien zijn de woorden 'ik hou van je' minder voor haar gaan betekenen. Ze gelooft de mensen die dat zeggen niet meer. Dus daarom moet je opletten, wees niet te vlug, doe alles rustig aan." Voor de tweede keer vandaag, nu ja vandaag. Voor de tweede keer in minder dan 24 uur schrik ik van een verhaal over Lauren. "Die heeft haar gewoon voor het vuil van de straat uitgescholden?" vroeg ik nog eens vol ongeloof. Ik reed voorzichtig de garage in. "Ja, hij heeft zichzelf daarna nooit meer laten zien bij ons maar is daarna naar de 'populaire' van de school gegaan." "Die mensen moeten serieus eens leren wat respect is." zei ik en deed mijn deur open. Ik ging naar de andere kant en deed voorzichtig de deur open waar Lauren tegen lag. Ze schrok wakker toen ik de deur wou openen. Ze was echt schattig zo. Niall was ook net wakker en keek met kleine oogjes rond. Hij vertrok hand in hand met Jill. Waarschijnlijk meteen naar bed. Ik bedoel niets dubbelzinnig. Niall zou waarschijnlijk toch meteen in slaap vallen. Zo zou er geen plezier zijn voor Jill.
Lauren wou uitstappen maar ik hield haar tegen. Ik nam haar onder haar knieholtes vast en onder haar oksels en droeg haar zo richting haar kamer. Ik legde haar op haar bed waar ze vrijwel meteen in slaap viel. Ik drukte een licht kusje op haar haar. "Ik ben trots op je." zei ik nog voor ik haar kamer verliet. Ik wou haar wel nog gemakkelijkere kleren aantrekken om te slapen maar ik denk niet dat ze dat graag zou hebben. Zelf deed ik wel wat makkelijkere kledij aan en ging in mijn bed liggen. Het klinkt misschien raar, maar ik ben echt trots op mezelf.

Reacties (8)

 • thatonechild_xo

  serie ik had het gwn gedaan Harry! het is super aardig als je dat doet. maar ik snap je gevoelens om dat niet te doen.

  5 jaar geleden
 • UrWishhx

  OMG snel voort gaan:D

  5 jaar geleden
 • annae

  Jaah hij mag zeker trots zijn:)
  En Lauren heeft ecjt een best wel xwaar leven gehad hoop dat alles uiteindelijk op zn plekkie valt"!

  5 jaar geleden
 • BlackRabbitX

  Jeej mijn ideee word geshipt!!
  Ik vind dit verhaal exht heel goed, snel verder x
  Een uhmm Niall pov , Jill en Niall zijn zo schattig samen.
  I ship Jial too (ik ben van de shipnamen)

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  ja mag trots zijn Harry. Xx

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen