Foto bij 003

Het volgende hoofdstuk. Enjoy reading (: Btw that Louis gif, I cant breath. He is per-fect!

Ik kan nog steeds niet geloven dat Emma en ik One Direction en 5 Seconds of Summer gaan ontmoeten, dat we met ze meegaan op tour voor twee weken lang. Het is echt een droom die uitkomt! Wel wat raar dat we al zo snel een bericht binnen kregen dat we gewonnen hebben, ach ja. "Wat moeten we aandoen?" Bedenk ik me ineens, ik kijk hopeloos naar Emma die grote ogen krijgt. "Geen idee. We moeten gaan shoppen!" zegt ze, ik kijk naar buiten waar het stort van de regen. "Ga jij in dat weer shoppen?" vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen, Emma lacht. "Ehm, wel als we een paraplu hebben, en die hebben we!" zegt Emma. "Em, ik ga echt niet in dat weer shoppen." zeg ik met een zucht. "Ah kom op, je bent toch geen mietje? En we moeten er toch goed uitzien voor de jongens? Please?" Ze kijkt me met puppy ogen aan, ze weet dondersgoed dat ik daar nooit tegenkan. Opnieuw zucht ik. "Fine." zeg ik, Emma grijnst sluit haar computer af. "We gaan alle kledingwinkels beroven!" zegt ze hyper. "Heb jij een bivakmuts dan?" Grijns ik, Emma schiet in de lach. "Nee, jij?" Ik lach nu ook en schud ook mijn hoofd van nee.
Een tijdje later lopen we door de plezenden regen in de stad met een hele grote paraplu boven onze hoofden. We hebben al een aantal winkels gehad, maar nog steeds niet echt leuke kleding gevonden. Hopelijk komt dat snel want ik ben nooit echt heel erg van het shoppen, om eerlijk te zijn. Maar met Emma is het altijd wel heel gezellig. "Een nieuwe muziekwinkel!" Roep ik vrolijk uit. "Oh nee, daar staan we dalijk uren in." zegt Emma grinnikend. "We kunnen er toch wel even naar toe? Ik ga ook met jou mee shoppen." zeg ik. "Oke, best. Maar niet te lang!" Ik geef haar snel een knuffel en loop neuriënd de muziekwinkel binnen. Het is er gigantisch. Met open mond kijk ik rond. "Wow." Emma komt nu naast me staan, ook met haar mond open. "Ik had niet verwacht dat ie zo groot zou zijn." zeg ik, en ik kijk door de eerste rekken cd's te kijken.

Reacties (2)

 • evashton

  Schat? Ik heb ook al een stukje geschreven dus je kaan al lezen hoe het veder gaat, haha lisa kan nooit kiezen wie der favo is xd MYxLoubear xx

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  I. Can't. Breathe. Either!
  En oke oke omdat je een vriendin van niallsister bent kan ik Louis met jou vast ook wel delen:)ookal ben ik natuurlijk nog niet 100% zeker of je een Louis-girl bent. R U?
  Well I like it, I mean SHOPPEN! <3 ben benieuwd hoe het verder gaat:)Xx
  (P.S. Yaaay muziekwinkel!:)wel een van mijn vele lame-opmerkingen daarom in de p.s. Alhoewel dit hele stukje er dan in zou moeten... Hmmm...)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen