Foto bij Proloog • 0

Cover door Skrivbar
Dit is Alana die praat. (:

Btw, in de loop van dit verhaal zul je dingen van de film en het boek door elkaar zien. Ik pak wat ik het leukste vond of wat me het beste leek.

Hallo dreuzels,
Ik ben Alana Malfoy en naast mij zit Draco Malfoy. Ik heb dan toch ingestemd om mijn verhaal te delen met deze onwetende wereld waarin jullie leven. Ik heet eigenlijk niet Malfoy. Ik denk dat dat wel duidelijk was. Maar ik denk dat ik mijn echte naam pas aan jullie vertel op het moment dat ik het aan Potter vertelde. Ik denk dat eigenlijk iedereen er dan pas achter kwam wat voor geheimen in schuil hield na mijn vijfde jaar op Zweinstein. Maar dit kan ik jullie wel vertellen. Ik ben vanaf mijn geboorte al bij Hermelien Griffel gezet. Alhoewel ik haar nooit als een zus heb gezien. En dat nooit zal doen. Ik zou enkel mijn zoon en man als familie zien. Misschien ook Narcissa en Lucius, mijn schoonouders. De enige waar ik totaal geen familie van ben maar toch als familie zie is George Wemel. En natuurlijk Fred... Ik mis hem nog elke dag.
Ik ga jullie pas vertellen vanaf mijn zesde jaar in Zweinstein. Omdat toen alles begon en ik heel mijn geschiedenis het jaar daarvoor juist had geleerd. Maar ik zal jullie even een korte samenvatting geven van mijn andere 5 jaren in Zweinstein.


1e jaar: Ik was nog jong en nou er is bijna niks gebeurd. Ik was niet betrokken bij Harry's ontmaskering van Professor Krinkel. Alhoewel ik wist dat ze iets bezig waren. Ik vond Draco best grappig soms maar praatte amper tot niet met hem.
2de jaar: Ik wist dat ze Draco verdachten als de aanvaller. Alhoewel ik het niet geloofde want ik werd goede maatjes met hem in dit jaar. Hij was best lief... In dit jaar kwam ik erachter dat ik ook sisseltong sprak. Alhoewel ik het nooit heb gezegd tegen iemand.
3de jaar: Het jaar waar ik en Draco iets kregen. Onofficieel want enkel Korzel, Kwast, Benno en waarschijnlijk Patty, ook al verafschuwde ze mij omdat zij Draco al leuk vond vanaf het eerste jaar, wisten het. Ik was maar lichtjes op de hoogte van het Sirius geklaag. Ik hield mij met andere dingen bezig...
4de jaar: Het jaar dat ik en Draco het officieel maakten. Ook tegen Potter en zijn vriendjes mochten het weten. Ze verafschuwde me maar een week. Maar na die week begrepen ze dat ze me daardoor niet klein zouden krijgen en kwamen terug gekropen, zeg maar. Behalve Fred hij bleef altijd de beste vriend van mijn leven. Alhoewel hij Draco ook steeds een 'achterbakse zak' noemde. Ik was kapot van Carlo's dood hij... Hij was een trouwe vriend geweest.
5de jaar: Ik werd toegelaten bij de orde van de feniks. Omdat ik wist wie ik eigenlijk was en niemand over me kon beslissen. Ik was te koppig en te sterk. Dumbledore heeft me daarom mee laten doen. En waarschijnlijk ook omdat ik echte liefde kende. Het was het jaar waarop alles viel en kapot ging. Maar ik ook besefte dat mijn relatie met Draco ongewoon sterk was. Ik haatte Omber. En haatte wat zij de SVP (Strijders van Perkamentus/Dumbledore's army) had aangedaan. En ik was verschrikkelijk kwaad geweest op Draco toen ik had gezien dat hij juist meedeed met haar. Alhoewel Draco nooit had geweten dat ik ook lid was van de SVP, pas op het einde kwam hij erachter. En toen hij het wist probeerde hij altijd zijn excuses aan te bieden. Maar ik ontweek hem... Ik had er alles aan gedaan om te zorgen dat Ron, Ginny, Marcel en Loena weg konden gaan. Ik had zelfs Malfoy bedreigt. Ik ben pas naar het ministerie gegaan toen ik te horen kreeg dat Sirius veilig was. De Orde van de feniks had me nodig. Ik heb geholpen voor zover ik kon, maar dat was niet veel want ik had mijn arm er gebroken. Terug op zweinstein was het Draco die me verzorgde. Maar vergeven had ik nooit echt gedaan.


Ik hoop dat jullie het zullen snappen en genieten van mijn verhaal.

Soms zal ik delen NIET vertellen. Omdat ik het niet wil/kan/meer weet. Heb hier respect voor.


x Alana R.
x Draco M.
Until the very end.

Reacties (1)

  • harryisnietecht

    niet echt wat ik van een proloog verwacht:)
    maar het geeft wel een mooie inleiding, nu vraag ik me af hoe Draco en het Trio tegen elkaar aankijken door Alana? a

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen