Foto bij 73. Niall Horan

Bedankt voor jullie lieve reacties en jullie steun. Ik ben blij dat jullie begrijpen waarom ik gisteren niet geschreven heb. Ik heb vannacht echt bijna geen oog dichtgedaan. Ik heb de hele dag huiswerk gemaakt, er is veel familie over de vloer gekomen en ook enkele buren. Ik zit hier nu dus serieus als een zombie voor m'n laptop.
Ik hoop dat het stukje goed is want ik heb gewoon maar wat in elkaar geflanst. Als er fouten instaan mag je het altijd laten weten want ik heb niet echt veel zin om het nog eens over te lezen.

LUFU

Met een gelukzalige glimlach val ik in slaap op de schouder van Jill. Harry start de auto en rijd weg. Van de rit zelf weet ik niets meer want ik was helemaal weggezakt in een droom over de dingen die deze avond gebeurd zijn. Mooie, leuke dingen.

"Het spijt me Harry." mompelde ik. "Misschien ben ik iets te hard voor je geweest." zei ik er nog achterna. "Ik snap het wel. Je was gewoon heel erg bezorgt. Ik zou ook enorm boos zijn als jij Gemma zoiets zou aandoen." zei Harry. Wat ongemakkelijk stonden we tegen over elkaar. Beiden wisten we niet wat te zeggen. "Vind je mijn verjaardag cadeau voor jou goed?" Ik wist meteen dat hij Jill bedoelde. Ik kon er niet aan doen maar mijn mondhoeken krulden vanzelf omhoog. "Ik had me er geen beter kunnen wensen." zei ik. Harry glimlachte tevreden. "Zijn we uh, weer goed nu?" vroeg Harry onzeker. Ik knikte en sloeg vriendschappelijk m'n armen om hem heen om hem even later weer los te laten. "Ja, maar je moet me één ding beloven." zei ik streng. Harry keek me geschrokken aan. "Wat dan?" vroeg hij nieuwsgierig. "Dat je goed voor Lauren zorgt, nooit haar hart breekt en je haar nooit meer aandoet wat je toen gedaan hebt." Harry knikte begrijpend. "Natuurlijk zal ik dat doen. Ik wil zelf proberen om haar weer te laten doen waar ze zo van hield. Ik ga haar weer aan het dansen brengen." Ik keek bewonderend naar de bruinharige jongen voor me. "Ga je dat doen?" vroeg ik wat ongelovig. Harry knikte vol overtuiging. "Dat is geweldig. Als je m'n hulp nodig hebt je weet me te vinden. Je bent een echte vriend Haz." Ik sloeg hem op z'n rug en samen liepen we grappend naar binnen.

Na wat mensen begroet te hebben en een hele hoop pakjes opengemaakt te hebben ga ik even bij Lauren en Jill zitten. Ik leg mijn mobiel even op tafel om m'n zakdoek uit m'n broekzak te halen. Ze waren beiden blij dat ik het weer goed gemaakt had met Harry. Na een tijdje gekletst te hebben met Jill en Lauren vraag ik Jill of ze met me wilt dansen. "Ja natuurlijk." zei ze met de mooiste en de grootste glimlach die er bestond. "Vind je het niet erg dat ik je vriendin even leen?" vroeg ik voor de zekerheid nog aan Lauren. Ze schudde haar hoofd. "Ga maar. Geniet van jullie tijd samen." zei ze en ze knipoogde naar me. Ik trok Jill aan haar hand mee de dansvloer en samen begonnen toonden we onze 'beste dans moves' We hadden echt een leuke tijd.
Toen er een traag liedje kwam treuzelde ik even maar legde dan toch mijn handen op Jill's heupen. Ze keek met twinkelende oogjes in mijn blauwe kijkers. Ze legde haar handen rond mijn nek en we schuifelden op de maat van het liedje. "Weet je nog wat ik die keer dat je weer naar België ging je vertelde?" vroeg ik. Ze glimlachte en knikte. "Ik meende alles wat ik zei. Ik hou van je." zei ik en voelde mijn wangen een beetje gloeien. "Ik ook van jou, Niall. Zielsveel." Ik boog voorzichtig naar haar toe en drukte mijn lippen heel even op die van haar. Ze glimlachte en legde haar hoofd tegen mijn borstkas. Waar intussen al twee nieuwe haartje bijgekomen waren. Stoer hé?
Op het einde van het liedje keek Jill weer naar me en voorzichtig drukte ze haar lippen op de mijne. Een bom vlinders ontplofte in m'n buik. Dit meisje wist serieus niet wat ze met me deed. Ergens diep vanbinnen hoopte ik dat ik voor hetzelfde gevoel bij haar zorgde.


Ik schrok wakker door mijn kussen die verdween. Ik keek met kleine oogjes rond en zag dat ik op de achterbank van mijn auto lag. Ik zag Jill naar me glimlachen. "We zijn thuis. Je kunt in je bed weer verder gaan slapen." Ik knikt en met een hese stem zei ik: "Kom mee." Ik nam haar hand vast en trok haar mee naar mijn kamer. Mijn bed was toch groot genoeg voor twee personen dus als Jill er geen probleem mee had dan mocht ze bij mij slapen. "Wil je bij mij slapen of liever bij Lauren?" Ze keek me aan, maar ik kon niet pijlen wat ze zou gaan zeggen. "Vind je het erg als ik bij jou slaap?" vroeg ze voorzichtig. "Nee natuurlijk vind ik dat niet erg, anders zou ik het toch niet voorstellen." glimlachte ik.

Reacties (12)

 • thatonechild_xo

  hahaha die twee haartjes!!! lol!
  awg Niall dat is zo cute!!!

  5 jaar geleden
 • JustMe123

  hahah da zinnetje zeg ik ook altijd tegen jou 'natuurlijk vind ik dat niet erg, anders zou ik het toch niet voorstellen':)

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Hahahaha Ze glimlachte en legde haar hoofd tegen mijn borstkas. Waar intussen al twee nieuwe haartje bijgekomen waren. Stoer hé?
  Schattig <3

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  5 jaar geleden
 • annae

  Hoe lief ook!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen