Foto bij 74. Jill Van Vooren en Lauren De RuyckLUFU

Langzaam werd ik wakker en schrok ik van twee armen om me heen. De kamer waar ik in lag was me ook volledig onbekend. Herinneringen van voorbije nacht komen weer naar boven. Een glimlach komt op m'n lippen. Niall en ik hadden gekust EN hij zei dat HIJ van MIJ houd. Ik moest me inhouden om niet een gilletje van geluk te slaken. Ik was echt het gelukkigste meisje op aarde nu. Ik draaide me voorzichtig om en keek naar de slapende Niall. Hij was echt schattig zo. "Stop met staren." zei z'n hese ochtendstem en hij trok me dichter tegen zich aan. Ik grinnikte. Hij drukte een kusje op m'n kruin en draaide zich op z'n rug waardoor ik nu op z'n blote borstkas lig. Ik heb hier totaal geen probleem me.:)"Heb je Lauren en Harry gezien gisteren?" vroeg ik. Ik was echt blij dat Harry zo lief voor haar is. Ik heb haar zelfs zien dansen gisteren iets wat ze al een tijdje niet meer gedaan had. "Nee wat moet ik gezien hebben dan? Er is toch niets ergs gebeurd?" vroeg hij meteen bezorgt. Ik draaide even met mijn ogen Lauren had me verteld hoe bezorgd hij wel niet was over haar. "Nee, er is niets gebeurd. Ze hebben samen gedanst. Iets wat ik Lauren al een tijde niet zien doen heb. "Harry heeft me dat verteld. Hij gaat proberen om Lauren haar angsten te laten overwinnen door stap voor stap haar weer aan het dansen te krijgen." vertelde Niall. "Echt?" vroeg ik ongelovig en schoot omhoog. Niall glimlachte en knikte. Ik ging weer liggen en Niall streek door m'n haar. Mijn mobiel gaf aan dat ik een berichtje had ontvangen. Zuchtend kroop ik recht en ging ik op de rand van het bed zitten om het berichtje te kunnen lezen. Ik voelde hoe Niall achter me op z'n ellebogen leunde en naar m'n rug staarde.

Onbekend: Als ik Niall niet krijg jij ook niet. Bitch.

Een beetje verbaasd keek ik naar mijn mobiel. "Wat is het?" vroeg Niall nieuwsgierig. Ik toonde hem het berichtje die ik net gekregen had. Geschrokken keek hij naar het schermpje. "Wie doet nu zoiets? Trek het je niet aan, het is waarschijnlijk maar eenmalig." Ik knikte maar was nog niet helemaal gerust. Hoe kwam die persoon aan mijn nummer? "Laten we gaan ontbijten." zei Niall en sprong uit z'n bed. Ik volgde zijn voorbeeld dus maar en ging samen met hem ontbijten.

Lauren De Ruyck POV
Omstreeks dezelfde tijd als Jill wakker wordt.

Ik open voorzichtig mijn ogen. Ik lag half onder mijn dekens en had Pooh dicht tegen me aangedrukt. Ja ik weet het, het is belachelijk dat ik nog met een knuffel slaap maar ik kan gewoon niet slapen zonder hem. Ik sloeg mijn benen over de rand van mijn bed. Ik keek naar de kleren die ik aanheb. Mijn jurkje was helemaal verkreukeld. Waarom had ik het eigenlijk nog aan? Nu ik er zo eens over nadacht herinnerde ik dat Harry me zo in bed moest gelegd hebben. Ik was eerlijk gezegd wel blij dat hij het niet uitgetrokken had. Ik wou mijn mobiel pakken en keek even of ik een bericht had. Nee, niets. Ik legde hem weer op de nachttafel en wou me gaan opfrissen op het moment dat ik opsta gaat hij toch af. Geïrriteerd zucht ik en neem mijn Iphone. Ik druk het berichtje open.

Onbekend: Houd je vriendin bij Niall weg. Ik hoor bij hem en niemand anders.

Verward kijk ik naar het schermpje. What the hell? Wie is dat? Ik kan toch Jill niet bij Niall weghouden omdat een onbekend mens dat zegt tegen mij. Vreemd. Antwoorden kon ik niet omdat het een onbekend iemand is dus liet ik het maar voor wat het was.
Ik stond weer op en ging naar de badkamer om mij op te frissen en om dan te gaan ontbijten. Ik zou Jill eens helemaal uitvragen over gisterenavond want ze heeft het schijnbaar heel erg leuk gehad met Niall. Ik heb ze zien kussen. Ik ben zo blij voor Jill en voor Niall. Ze maken echt een mooi koppeltje samen. Hopelijk zou ik ooit ook iemand vinden die echt bij mij past.

Reacties (10)

 • thatonechild_xo

  georgia bitch ga je gedragen je bent fck niet voor Niall gemaakt. dus go away and fack a anader boy srry als het fout geschreven is ben 11jaar en kan nog niet zo goed engels!

  5 jaar geleden
 • thatonechild_xo

  georgia bitch ga je gedragen je bent fck niet voor Niall gemaakt. dus go away and fack a anader boy srry als het fout geschreven is ben 11jaar en kan nog niet zo goed engels!

  5 jaar geleden
 • Biall

  Nicee

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  Georgia :p

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  ohnee xx

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen