Foto bij Page 113 - Jay

Hiiiiii iedereen!
Sorry dat het weer wat langer geduurd heeft! Uk zou best vaker willen schrijven, maar ik wil niet dat mijn stukjes slecht en halfbakken worden, dus dan zorg ik er liever voor dat ik er dan misschien wel wat langer over ode, maar dat ik er in elk geval tevreden genoeg over ben.
En 1D komt weer naar Nederland!!! *springt op en neer en begint in handen te klappen als dolle zeehond* ^^ seriously, ik hoop zo erg dat het me gaat lukken om kaartjes te krijgen, want ik vond het vorige keer echt ontzettend jammer dat ik er niet was ): De Arena is gelukkig een stuk groter dan de Ziggo Dome, dus dat betekent dat er een stik minder teleurgestelde mensen zullen zijn (:
Nou ja, ik ben geloof ik best wel vrolijk op dit moment (: goed, was er nog iets dat ik hier moest bespreken... Hmmmm, misschien nog maar even zeggen dat jullie geweldig zij? (: zelfs nu ik wat minder schrijf blijft het grootste deel van de abo's nog steeds en af en toe zijn er zelfs nieuwe abo's bijgekomen en to be honest, toe ik een tijdje geleden een aantal abo's in één keer kwijtraakte, dacht ik eerlijk gezegd dat DITR zijn hoogtepunt wel voorbij was. Niet dus, jullie weten me steeds weer te verrassen!! (: I seriously love you guys, ik weet niet of ik dit te vaak zeg, of juist misschien niet vaak genoeg, maar ik waardeer écht jullie enthousiasme heel erg en ik moet mezelf er soms meer aan herinneren hoe blij ik wel niet mag zijn met zulke fantastische lezers! Ook dat ik bij zowat elk hoofdstuk 2 of 3 pagina's (of heel soms zelfs 4) met reacties krijg is echt geweldig, thank you a lot!!!
Just wanted to say that (:
En voor de lezers van AWS trouwens: ook sorry dat het zo lang duurt! Ik zal proberen zo snel mogelijk de uitslag van de wedstrijd uit te werken en bekend te maken en daarna zal ik proberen zo snel mogelijk ook weer een nieuw hoofdstuk te posten (:
Dit hoofdstuk is alweer langer uitgevallen dan ik had verwacht en ik begin me serieus af te vragen of ik alles zo lang rek, omdat ik gewoon geen zin heb om afscheid te nemen van New York, ergens in mijn onderbewustzijn, haha ^^
Anyway, I hope you like it!! (:

Het deed me denken aan die ene avond, tweeëneenhalve week geleden, na onze allereerste date, zoals we daar stonden in de lift, onze vingers verstrengeld en de warmte van zijn hand die even door mijn hele lichaam leek te stromen. Ik leunde zachtjes een beetje tegen de wand van de lift en bestudeerde Niall tussen mijn wimpers door. Zijn blonde haar, waar ik de donkerdere plukjes in kon ontdekken die verraadden dat hij niet van nature zo blond was, de kleine glinsterlichtjes die in zijn blauwe ogen te zien waren, het soort van kuiltje in zijn kin, dat naar mijn mening een erg mooie vorm had en de bobbel in hals die zijn adamsappel moest voorstellen. Het waren allemaal details die ik al goed dacht te kennen, maar die me nu deden afvragen of ik ze nu niet even extra goed in me moest opnemen. Het idee dat ik Niall, die de afgelopen negen weken zowat constant ergens in de buurt leek te zijn geweest, vanaf morgen voor ik weet niet hoe lang -het zouden zo weken of misschien zelfs wel maanden kunnen zijn- niet meer zou zien, leek nog niet helemáál tot me door te dringen. Tegelijkertijd leek mijn buik in blubber te veranderen als ik eraan dacht en had ik idee dat ik hem misschien zelfs op dat moment al begon te missen. Ik had geen idee hoe moeilijk dit misschien wel zou gaan worden.
Het viel me op dat we de verdieping waar we normaal gesproken uitgestapt zouden zijn en vervolgens nog één trap zouden moeten beklimmen om bij gang te komen waar de hotelkamer aan grensde (de lift ging nooit precies tot daar) dit keer voorbij gingen. Even verwarde dit me een beetje, maar toen begreep ik wat Niall van plan moest zijn.
'Are we going to the rooftop?'
Niall grijnsde en knikte. 'You are going to love this.'
Ik trok mijn wenkbrauwen omhoog en keek hem vragend aan. We waren toch al vaker op het dak geweest?
Maar Niall lachte alleen maar en schudde zijn hoofd. 'It's a surprise. I'm not going to tell you what it is.'
Ik zuchtte even zachtjes, maar lachte toen ook weer. Niall wist precies hoe hij me nieuwsgierig kon maken. Niet dat dat nou erg moeilijk was.
We leken allebei niet erg spraakzaam op dit moment, maar dat was niet erg. De stilte die tussen ons heerste leek eerder passend dan ongemakkelijk. Misschien kwam dat wel doordat we van elkaar hielden.
De lift minderde vaart en hield stil bij de allerhoogste verdieping van het hotel. De liftdeuren openden zich langzaam, voor mijn gevoel dan tenminste, en even gaf ik Niall onbewust een kneepje in zijn hand. Hij glimlachte naar me, terwijl hij me mee de deur de deur uit trok. We stommelden rommelig de trap op, die ons naar het dak zou leiden en even moest ik denken aan een de eerste keer dat we deze trap samen op liepen, slechts een paar weken geleden. Was het echt pas zo kort geleden?
'Are you ready?' vroeg Niall. Zijn hand lag op de klink van de deur van het dak van het hotel. De pretlichtjes in Nialls ogen zorgden ervoor dat ik de verrassing nú al leuk vond, ook al had ik geen idee wat me achter die deur te wachten stond. Ik knikte en Niall zwaaide de deur open, die ons de toegang naar er dak vrijgaf.
Mijn gezicht werd ingenomen door een glimlach die zich van oor tot oor uitstrekte, terwijl ik verwonderd staarde naar de manier waarop het dak omgetoverd was sinds de laatste keer dat ik hier geweest was. Met lichtelijk ongeloof keek ik Niall aan, op wiens gezicht nu een zelfingenomen grijns was verschenen.
'I told you you were going to love it.'
Ik schudde voorzichtig lachend mijn hoofd en ik trok Niall dichter naar me toe, om zijn lippen te kunnen kussen.
'You are amazing,' murmelde ik.
Over het gehele dak waren namelijk overal snoeren met kleine lichtjes gespannen, maar omdat je de snoeren waaraan de lampjes hingen moeilijk kon onderscheiden in de nacht, leek het net alsof er een soort zee van glimmende lichtjes boven het dat zweven. Het was werkelijk prachtig; zoals ik me voorstelde dat vuurvliegjes er misschien uit zouden moeten zien.
Niall kuste me gewillig terug en lachte vervolgens alleen maar. 'You know, this time I even asked permission to the hotel for us to use the rooftop. Aren't you proud of me?'
'I'm incredibly proud of you,' lachte ik en vol fascinatie staarde ik naar de lach die in zijn prachtige blauwe ogen te zien was. 'How can you even be so incredibly romantic?' vroeg ik mezelf af.
Het leek even alsof er een soort verlegen blos op Nialls wangen verscheen, die hem nóg schattiger maakte dan hij al was van zichzelf. 'I guess it just takes the right girl for guys to do things like this,' mompelde hij bescheiden. 'I mean, for you I wánt to make an effort.'
Ik voelde hoe mijn wangen ook lichtrood kleurden. Niall trok me mee, verder het dak op, en liet me trots de radio/cd-speler zien, die hij had geregeld om hier mee te nemen naar het dak, samen met het picknickkleed, dat hij zelf op de harde ondergrond uitgespreid had. Niall was werkelijk geweldig, zo geweldig dat in me afvroeg of iemand als ik hem wel verdiende. Misschien zou ik vrijwilligerswerk moeten gaan doen of zoiets, je weet wel, om mijn karma te verbeteren en ervoor te zorgen dat ik Niall meer verdiende of zo. Op sommige momenten was het raar om te bedenken dat hij net zo voor mij was gevallen als ik voor hem was gevallen, maar het zou waarschijnlijk zinloos zijn als ik daar niet van zou genieten. Vanavond wilde ik Niall alleen maar dichtbij me hebben.
'Why did you actually ask me to put on my dress?' vroeg ik me plotseling hardop af en Niall haalde nonchalant zijn schouders op. Ik herkende dat gebaar, dat op een bepaalde manier wel bij hem leek te passen, bij zijn relaxte uitstraling en zorgeloze manier van leven. Op een bepaalde manier leken al dat sport kleine dingen die Niall Niall maakten mooi te zijn.
'I don't know. I just thought it would fit the ambiance of tonight and to be honest, I really wanted to see you in it again, because you haven't worn it that often. So this was probably my last chance. Maybe it's part of the "making an effort" thing.' Hij grijnsde en ik glimlachte. Om eerlijk te zijn vond ik zelfs de manier waarop hij naar woorden zocht om dit soort dingen uit te drukken mooi.
Niall liep naar de radio/cd-speler, waar op dit moment een iPod op aangesloten was, eb hij drukte op het play-knopje. Muziek begon uit het apparaat te klinken en al gelijk herkende ik de eerste tonen van Ed Sheeran's Give Me Love. Niall stapte lachend weer naar me toe, maakte een kleine buiging en stak toen zijn hand naar me uit. 'May I have this dance?' vroeg hij met een bekakt accent.
Ik grinnikte: 'Well, of course', maakte een klein kniebuiginkje en legde mijn hand in de zijne. Lachend draaide ik een rondje onder zijn arm door, waarna Niall me vervolgens dichter naar zich toe trok en mijn hand los liet, om zijn beide handen op mijn onderrug te kunnen leggen. Ik legde mijn armen in zijn nek en begroef mijn gezicht in zijn hals, terwijl ik genietend zijn Niall-geur opsnoof - aftershave en iets van pepermunt, geloof ik.
'Tonight I want to hold you closer than close,' fluisterde Niall zachtjes in mijn oor, met een stem die bijna kippenvel op mijn rug deed ontstaan.
'Fine by me,' antwoordde ik.
Het klinkt misschien raar, maarop dat moment leken we even eindeloos. De lampjes boven ons, de nacht daarachter, alle lichten die nog brandden in de hoge flatgebouwenvan New York, de zachte muziek en de warmte van Niall die zo dichtbij was. Ik wist aan de manier waarop ik dit moment in me opnam, dat ik hier bewust bezig was een herinnering te bouwen, zo een die me jaren later nog zou kunnen oproepen, waarvan ik je nog elk detail zou kunnen vertellen - eindeloos.
Aandachtig luisterde ik naar Nialls stem bij mijn oor, die meezong met de muziek van Ed Sheeran. Hij wist dat ik ervan hield om hem te horen zingen. Waarschijnlijk was dat precies waarom hij het deed.
'Give a little time to me, we'll burn this out. We'll pay hide and seek, to turn this around. All I want is the taste that your lips allow...'
Ik drukte een kus op het begin van zijn kaak, zo'n beetje ergens onder zijn oor en vervolgens voorzichtig langs zijn kaak op zoek naar zijn lippen. Nialls stem verstomde op het moment dat ik een kus op zijn wang drukte. Glimlachend keek hij me diep in de ogen en als zowat automatisch kwamen zijn lippen dichterbij. De vorm en de smaak en het gevoel, ik herkende het inmiddels allemaal al zo goed, maar ik wist zeker dat he me nooit zou gaan vervelen.
'I'm not sure if I've ever told you this,' mompelde Niall, die even zijn lippen van de mijne haalde en me bedenkelijk aanstaarde, 'but I've always had the feeling that your lips taste like strawberries.'
Ik kon er niks aan doen dat ik op dat moment in lachen uitbarstte. Ik zorgde dat ik Niall weer dicht tegen me aandrukte, gewoon om hem stevig te kunnen knuffelen en ik sloot even mijn ogen om van het moment, en Nialls zachtheid, te genieten - want soms was dat misschien wel het beste dat er was.

Reacties (18)

 • Summerday

  Gewoonweg super, zoals altijd... <3
  No words need;)

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  zou best vaker willen schrijven, maar ik wil niet dat mijn stukjes slecht en halfbakken worden, dus dan zorg ik er liever voor dat ik er dan misschien wel wat langer over ode, maar dat ik er in elk geval tevreden genoeg over ben.

  Goed zo, je moet schrijven wanneer je wilt schrijven, niet omdat je druk voelt. En het is idd beter om goede stukjes te hebben dan een paar minder goede. Al denk ik dat het niet snel slecht zal zijn bij jou. Ik bedoel, je hebt gigantisch veel abo's, krijgt constant complimentjes, je staat echt vaak bij laatsgelezen(nu ook) en ik weet het niet meer...je bent gewoon super!
  En 1D komt weer naar Nederland!!! *springt op en neer en begint in handen te klappen als dolle zeehond* ^^

  Gelukzak! Ik wou dat ik ook in Nederland woonde. Als je kan gaan, maak dan plezier voor twee omdat ik niet kan gaan. Enneuh, maak je dan ook geluiden als een dolle zeehond? Euhm, je hebt een unieke lach=)
  Nou ja, ik ben geloof ik best wel vrolijk op dit moment (: goed, was er nog iets dat ik hier moest bespreken... Hmmmm, misschien nog maar even zeggen dat jullie geweldig zij? (: zelfs nu ik wat minder schrijf blijft het grootste deel van de abo's nog steeds en af en toe zijn er zelfs nieuwe abo's bijgekomen en to be honest, toe ik een tijdje geleden een aantal abo's in één keer kwijtraakte, dacht ik eerlijk gezegd dat DITR zijn hoogtepunt wel voorbij was. Niet dus, jullie weten me steeds weer te verrassen!! (: I seriously love you guys, ik weet niet of ik dit te vaak zeg, of juist misschien niet vaak genoeg, maar ik waardeer écht jullie enthousiasme heel erg en ik moet mezelf er soms meer aan herinneren hoe blij ik wel niet mag zijn met zulke fantastische lezers! Ook dat ik bij zowat elk hoofdstuk 2 of 3 pagina's (of heel soms zelfs 4) met reacties krijg is echt geweldig, thank you a lot!!!

  Awh, dank je. Mijn ego voelt zijn heel erg blij door jouw superlieve woorden. The DITR party will never stop! Yeah, dances around! Neeh, echt die abo's die weggingen zijn niet goed wijs, wie wil er nu niet lezen over Niall die zo lief is en...en...en...ik wil ook zo een vriendje! Ik heb zelfs dit stukje nog niet gelezen en ik weet nu al dat ik gewoon niets meer ga kunnen uitbrengen van schattigheid. Niall is such a cutiepie! Wel, ik hoor het elke dag al zo vaak dat ik zo fantastisch ben, maar het is altijd leuk om het nog eens te horen^^
  *trekt aan haar kraag omdat haar nek dikker lijkt te worden*
  *denkt na* mm, waarschijnlijk omdat ik zo heet ben, en net zoals bij wasmachines op hoge temperatuur krimpen mijn kleren.
  *is tevreden met haar hypothese*
  Ik denk dat ik nu maar beter ga lezen voordat mijn heetheid de computer aantast. Oké, dat was echt wel raar van me. Vergeet mijn woorden. Het is vrijdag en volgens mij zijn mijn hersenen aan het blokkeren..
  Awwwwh, nu ga ik elke keer ik aarbeien eet, aan dit stukje denken...what are you doing to me?
  Nee serieus, ik hou echt van die verhaal.
  Ik wil meer =)
  ik weet dat dit nogal standaard is en voor één keertje kan het me niks schelen; wil je alsjeblieft me niet te lang in spanning laten en me laten genieten van meer Jay+Niall =D
  PS: ik meen het, na dit stukje te lezen= instant big smile
  PPS: en serieus; ik wist echt bijna niks te zeggen, gewoon te bang om de schoonheid van dit stukje te doorbreken

  6 jaar geleden
 • RandomnessXx

  Strawberries taste how lips do...

  :)

  6 jaar geleden
 • GusWaters

  Awwh dat is echt zo schattig en lief ^^
  Ik heb net heel je verhaal gelezen, echt zo super mega mooi! x

  6 jaar geleden
 • Cannon

  Cutest. Thing. Ever.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen