Foto bij Love O16

omg, FETUS Zayn

Ayla Siva

Zayn en ik hebben niet meer gewerkt aan de opdracht. Ik weet niet waarom, volgens mij, omdat niemand durft te zeggen wanneer,waar en hoe!. Ach laat maar zitten. Ik heb belangrijke dingen. Mijn vader zou naar London komen om me te zien!. Dat wil ik dus heel graag!. Hij zou volgende week komen, alles heeft hij geregeld! Alles. Ik glimlachte bij de gedachten. Zo lang geleden dat ik ze zag. Ook miste ik mijn broertjes. Er klonk luid geklop op mijn deur.
'Er bevind zich brand in de kamers! Er uit!' Hoorde ik een zware stem achter de deur.
Wat brand? gelijk opende ik de deur en wou naar buiten rennen, maar botste tegen een sterke lijf aan, de gene hield me vast. Zayn. Hoe kon hij. Hij lachte.
'Je moest je gezicht zien!' lachte hij.
Dood serieus keek ik hem aan,
'Oke, oke..' zuchtte hij en kwam bij van het lachen.
'Ey Zayn, kom man we gaan naar euh, je weet wel!' Zei Adnan, die langs mijn kamer liep.
'Ja,wacht!'
Waar gaan ze geen? Wat gaan ze doen? ik probeerde mijn deur dicht te doen.
'Ey wacht!' Zei hij en duwde de deur open met al zijn kracht. Wow, hij was sterk.Hij kwam binnen en deed de deur achter zich dicht. Wat was hij van plan, wie weet wat hij in zijn gedachten heeft. O shit, waarom kan ik nou geen gedachten lezen? Ga weg,!.
'Ik moet wat met je bespreken!'
'Nou..'
'Jah, ga zitten!'
Langzaam liep ik naar mijn sofa en ging zitten, Zayn zelf leunde tegen de muur aan die er tegenover stond. Hij zuchtte diep en keek me even kort aan.
'Ken je dat, de aantrekkingskracht wat je voor iemand voeld?, dat gevoel dat gevoel dat je voelt voor iemand die heel speciaal is?, Je bent heel anders Ayla, zelfs heel anders dan alle andere meisjes. Ik wil je de mijne noemen!''
Wat zei hij nou?? ''De mijne noemen?'' is hij nou helemaal gestoord? wat denkt hij wel niet!. Ik stond op. Zayn stond een beetje ongemakkelijk en beet op zijn lip.
'Luister, ik neem geen relatiets! Al helemaal niet met jou? Heb je jezelf gezien? Hoe je bent, kijk naar je personalitijd!. Van mijn vader heb ik doorgekregen dat je later iemand zult vinden waarmee je je hele leven gaat delen! Dus ik neem deze stap niet!, begrepen?!'
'Maar...'
'Je hoorde me!' Zei ik en wees naar de deur.
Zayn keek naar de vloer en weer naar mij, met kleine passen liep hij naar de deur en opende het. Daar verschenen Adnan,Jawaad! Ze keken me verbaasd aan, Zayn liep tussen hun mijn kamer uit.
'He, Ayla!, hoe was het gesprek?' Zei Jawaad en wiebelde met zijn wenkbrouwen!.
'Ik weet niet...'


What i have to doPlease leave a comment!.:))
[/face]

Reacties (4)

 • SMalik1D

  Omg wat doe je je wijst zon leuke jog af. Schaamjje.miss dat een van zayns vrienden haar gragen ofzo en dat ze ja zegt of dat haar vader komt en heel cloos met zayn word waardoor ze met hem om moet gaan en hem uiteindelijk wel leuk vind maar tog zegt van niet

  8 jaar geleden
 • bizzle14

  snel verder xx

  8 jaar geleden
 • s1Dlouisljxx

  OKeeej dit klinkt gemeen, maar ze is zelf mega gemeen !! snel verder xx

  8 jaar geleden
 • Manonxxx

  N'awh.

  Snel weer verder...xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen