Foto bij Hundred-Forty-Eight

Alvast fijne kerstdagen allemaal !!
x.

Hannah Mae Wilson

De jongens komen luid lachend de kamer in gelopen.
"Jongens doe ff rustig" zegt Lou meteen. Danielle heeft net alles aan Lou verteld, met wat er buiten gebeurd was, dus heb ik Lou ook duidelijk moeten maken dat ik me prima voel en dat de jongens hier niks over hoeven te weten. Louis en Niall zijn de eerste die in de stoelen komen zitten. We doen alles weer snel achter elkaar, het is weer even wennen om snel te werken, maar we lopen wel op schema.
"Ja, zag je die twee meisjes tijdens de soundcheck. Dat zijn nu echte fans, ze zongen alles mee. Gewoon letterlijk alles en ze hebben op hun hele kleren gekladderd, vraag me af wat hun ouders daar van vonden" lacht Louis, die heel enthousiast over enkele meiden praat. Hij houd gewoon van zijn fans. Als alle vijf de jongens omgekleed zijn lopen ze naar de plek waar ze zo het podium op moeten. Lou en ik ruimen eerst de spullen nog een beetje op en lopen dan naar de zaal. Naar de plek waar de fans dan niet mogen komen, zodat wij ook een plek hebben om het concert te zien. We gaan op een stoeltje zitten en wachten net zoals de fans geduldig af tot de jongens komen. Het gegil is luid en het doet een beetje pijn aan mijn hoofd, maar dat zal straks wel weg gaan, dat hoop ik dan. Zo'n tien minuten later wordt het bekende filmpje afgespeeld en na het filmpje komen de jongens het podium op. Achter me hoor ik dat de fans meteen mee zingen. Ze zitten hier achter me nog redelijk dichtbij, dus hebben ze een goed zicht op de jongens. Ik pak mijn mobiel en maak een foto van de jongens op het podium en besluit die op twitter te zetten.


Mae Wilson @Mae_W_Official
And the first show has begun pic.twitter.com/TgTpc7YrB

Ik stop m'n mobiel weer weg en de jongens beginnen met een nieuw nummer. Danielle is ondertussen al opgestaan en ik doe dat nu ook en swing net zoals Dani een beetje op de muziek en zingen we mee. Ook de jongens gaan los op het podium en ik ben blij dat ze eindelijk weer doen wat ze leuk vinden. Ook hebben ze alle vijf een grote glimlach op hun gezicht. Dan zie ik Harry deze kant op komen en zwaait hij met een grote glimlach. De fans achter ons beginnen meteen te gillen, wat me laat lachen. En tijdje later loop ik naar de fans naast ons en ga bij ze staan.
"Hoe vinden jullie het?" vraag ik met een glimlach.
"Geweldig" gillen ze en ik lach even. Een aantal vragen om mijn handtekening en die geef ik ook. Ik voel me weer misselijk worden, maar negeer het en praat verder met de fans, terwijl ook nog van het concert genieten. Maar dan wordt ik opeens zo misselijk dat ik hier gewoon even weg moet.
"Sorry dames" zeg ik terwijl het meisje nog aan het praten was. Ik draai me om en loop in een snelle looppas backstage. Ik duw de klapdeuren open en sprint dan naar de toiletten toe. Net op tijd hang ik boven de wc en komt mijn maaginhoud er weer uit.
"Zie je het gaat helemaal niet goed" hoor ik Danielle zeggen en opnieuw houd zijn mijn haar uit mijn gezicht. Opnieuw komt er een lading omhoog en beland het in de wc-pot. Ik blijf nog even voorover hangen, maar als ik niks meer omhoog voel komen, ga ik overeind staan en leun tegen de zijwand aan.
"Je voelt je duidelijk niet lekker Mae" zegt Danielle bezorgd. Waar komt dit toch opeens allemaal vandaan? Okay, ik voelde me gisteren niet lekker, maar dat betekent toch niet dat ik nu over m'n nek moet gaan?
"Wil je naar de bus?" vraagt Dani en ik schud mijn hoofd.
"Nee, ik wil hier blijven" mompel ik en loop naar de wasbakken en maak een kommetje van mijn hand en drink wat om de vieze smaak weg te spoelen. Ook was ik mijn gezicht even en droog het dan af met een handdoek die er hangt. Ik hang de handdoek terug en trek de deur open om terug te gaan naar de zaal.
"Mae, weet je het zeker" vraagt Danielle terwijl ze me tegenhoud.
"Ja Dani, ik weet het zeker" zeg ik en ze zucht en laat me los.
"Alles okay?" hoor ik Lou vragen, die net de klapdeuren opent en ons ziet.
"Ja" zeg ik en ik hoor Danielle weer zuchten.
"Ze is koppig, ze wilt niet toegeven dat ze zich niet goed voelt" hoor ik Danielle zacht tegen Lou zeggen. Laat mij gewoon koppig zijn, het is weer de eerste show en die ga ik niet missen omdat ik misselijk ben. Ik loop verder de zaal in en loop weer naar de plek waar we net ook stonden. Ik zie Harry weer aan de zijkant van het podium staan en hij ziet mij ook. Hij steekt zijn duim op en hij vraagt waarschijnlijk hoe het gaat. Ik steek mijn duim ook op en hij knikt en kijkt dan weer het publiek in. Ik loop naar een stoel en ga zitten en blijf voorlopig ook zitten.

Het concert is afgelopen en rustig loop ik achter Lou en Danielle aan, richting de jongens.
"Oh, dat voelde weer zo goed" hoor ik Liam zeggen. We lopen naar ze toe en Liam sluit Danielle meteen in zijn armen. Harry pakt mij ook vast en drukt een kus op mijn mond.
"Alles okay?" vraagt hij en ik knik en gun hem een kleine glimlach en leg mijn hoofd tegen zijn borst.
"Laten we naar de bus gaan, mijn benen doen zeer van het lange staan en bewegen" mompelt Zayn en we lachen even. Met z'n allen lopen we richting de uitgang en Harry laat me los voordat we buiten zijn. Hij drukt nog snel een kus op mijn wang en ik lach even zachtjes. We lopen naar de bus toe en binnen loop ik meteen door naar de slaapgedeelte. Ik ben behoorlijk moe van deze eerste dag, dus ik ga lekker naar bed toe. De rest moet zelf weten wanneer ze naar bed toe gaan, maar ik ga nu. Harry komt de kamer ingelopen als ik net het bed in kruip.
"Ga je zonder mij" zegt hij en ik lach en schuif alvast op, in het kleine bed. Harry kleed zich uit tot zijn boxer en komt dan naast me liggen.
"Mae?" zegt Harry zachtjes wanneer ik mezelf tegen hem aan genesteld heb.
"Ja?" zeg ik terug en til mijn hoofd wat op.
"Waarom heb je me niet verteld dat je vier keer overgegeven hebt vandaag" zegt hij en hij kijkt me aan.
"Dat is toch niet belangrijk, ik voel me verder prima. Dani heeft het zeker verteld" zeg ik en leg mijn hoofd weer neer.
"Ja, ze is bezorgd, vertel het de volgende keer aan me Mae, ik wil er voor je zijn als er iets is" zegt hij en ik knik.
"Okay, zal ik doen" zeg ik en druk een kus op zijn borst en ga dan wat lekkerder tegen hem aanliggen.
"Welterusten beautiful"
"Truste handsome" zeg ik terug en sluit mijn ogen, maar toch duurt het nog een tijdje voordat ik in slaap val. Ik had nog zo gezegd tegen Dani, dat Harry het niet hoefde te weten en toch verteld ze het. Okay, ik snap dat ze bezorgd is, maar dat is nergens voor nodig. Van spugen ga je niet dood, misschien had ik gewoon wat verkeerds gegeten.

Reacties (4)

 • batbucks

  ZWANGER:D

  6 jaar geleden
 • LarryNiam

  zwangeeeeeeeeeeeeer ze moet een zwangerschapstest doen:)

  6 jaar geleden
 • Mustee

  Of ze is gewoon zwanger, klaar, punt.

  6 jaar geleden
 • MarcelStyles

  Hoe zit het nu eigenlijk tussen Mae en Niall?
  Snel verder <3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen