Foto bij 76. Lauren De Ruyck

Sorry, Sorry, Sorry dat ik twee dagen niets geactiveerd heb. Ik heb echt heel erg weinig tijd. Ik denk dat het niet meer zal lukken om elke dag te activeren. Ik zal nu waarschijnlijk enkel (misschien) maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend kunnen activeren. Dus enkel, (af en toe) maandag, dinsdag en donderdag niet. Het spijt me heel erg dat ik niet elke dag meer kan uploaden maar ik doen mijn best om zo veel mogelijk te proberen.

Heeft iemand van jullie Lauren gezien in Ketnet KingSize vanmorgen? Jullie denken nu waarschijnlijk kijkt die nog naar ketnet? Nee. Dat is het voordeel van een kleine broer hebben. Ik liep toevallig lang en ik zag een bekend gezicht verschijnen op televisie.:D

LUFU

"Austin, Ally, Tom!" ik zwaaide naar hen toen ik ze zag staan aan de andere kant van het plein. Het was alweer maandag. Wat vliegt de tijd toch. Ik had vanmorgen net zoals Jill, Harry, Zayn, Louis, Liam, Eleanor, Perrie en Sophia weer een berichtje gekregen van die onbekende persoon. Het was ons een raadsel hoe hij/zij aan onze nummers kwam. Het was al een even groot raadsel wie die persoon nu eigenlijk was. 1 ding was duidelijk, hij of zij wou heel erg graag Niall hebben.
Intussen was ik aangekomen bij mijn vrienden. Ze begroetten me allemaal en we vertelden allemaal wat over het weekend. Ik vertelde over die vreemde sms'en die wet telkens allemaal krijgen. "Dat is echt wel raar." zei Austin. "Wie doet nu zoiets. Dat is toch super eng? Als je niet weet wie het is." flipte Alice een beetje. Ik knikte. "Ik heb op het feestje van Niall een heel knap meisje ontmoet." veranderde Austin van onderwerp. "Ze was echt prachtig en ..." De rest van zijn verhaal volgde ik niet meer. Tom bleef de hele tijd stil en keek naar zijn handen die met het touwtje van z'n rugzak aan het spelen waren. Nu en dan keek hij met een vreemde gezichtsuitdrukking naar Austin. Jaloezie en verdriet. De anders zo vrolijke Tom leek nu helemaal van slag. Ik zou hem dadelijk als de andere twee weg waren eens vragen wat er scheelde. "Ze was zo lief." hoorde ik Austin eindigen. Alsof het zo gepland was ging de bel. Alice en Austin vertrokken nog wat napratend richting het schoolgebouw. Tom slenterde wat achter hen aan. Ik ging naast hem lopen. "Wat scheelt er?" vroeg ik hopend op een antwoord. Hij haalde zijn schouders op. "Niets." mompelde hij. "Je kan het me echt vertellen. Je kunt me vertrouwen Tom." probeerde ik. Hij zuchtte. "Je zult dit aan niemand vertellen?" vroeg hij nog wat onzeker. "Aan niemand. Dat beloof ik." verzekerde ik hem. "Ik hoop dat je me niet gaat haten hierdoor. Ik zou het natuurlijk wel begrijpen mocht je nadat ik je dit verteld heb niets meer met me te maken wilt hebben." "Dat zal niet gebeuren. Vertel het nou maar." Ik glimlachte bemoedigend . "Ik euhm, ben uh, verliefdopAustin." zei hij snel maar stil, maar toch luid genoeg zodat ik het gehoord had. Ik snapte meteen waarom hij zo neerslachtig keek daarnet. Ik wist niet echt wat zeggen en sloeg een arm om hem heen om te laten weten dat ik er voor hem was en dat ik hem niet haatte. "Het zal gewoon nooit wat worden tussen ons. Hij valt op meisjes en niet op van die losers zoals ik." zei hij en ik dacht dat ik tranen in z'n ogen zag maar hij knipperde ze snel weg. "Je bent geen loser en het komt vast wel goed." Ik sloeg nog eens medelevend op z'n rug en liep toen mijn klas in. Ik liet me op m'n normale plekje naast Austin neerploffen. De leerkracht geschiedenis was er nog niet. "Waar bleef je? Heeft er je weer iemand lastig gevallen." Ik schudde mijn hoofd. "Ik was gewoon nog wat met Tom aan het praten." legde ik uit. "Aah. Met Tom hé?" zei hij en deed een vreemde wenkbrauw wiebel. "Wat zal Harry daarvan zeggen?" vroeg hij er nog na. Ik keek hem ongelovig aan. "1. Ik ben niet verliefd op Tom als het dat is wat je wilde bedoelen en 2. er is niets tussen Harry en mij." maakte ik hem duidelijk. "Je had het anders wel gezellig met hem zaterdag avond." Ik rolde met m'n ogen. "We zijn gewoon goeie vrienden net zoals jij en ik." Zuchtte ik. "Het zal wel." bracht mijn blonde vriend ongelovig uit. De leerkracht geschiedenis kwam binnen en begon meteen met z'n ultra saaie les.
Austin en ik hielden ons tijdens de les meestal bezig met onnozele tekeningetjes maken op onze mappen of op ons werkboek. Dat is een voordeel van achteraan in de klas zitten. Ik zat nog wel een tijdje aan Tom te denken, ik vond het best wel jammer voor hem dat Austin op meisjes viel. Ze zouden waarschijnlijk een heel erg mooi koppeltje vormen.

Reacties (6)

 • annae

  Aah tommie toch kom hier dan krijg je een knuffel!!

  6 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  Ocharme! Keb echt medelijden met tom! Hug!

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  6 jaar geleden
 • XXIloveXX

  Ja stiekuuum wil Austin, Tom jaloers maken!

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  stiekem verzind austin het hewoon en hij ook homo xd.xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen