Foto bij 77. Jill Van Vooren

Foto gekozen door JustMe123

Wow, hoofdstuk 77 al en er moet nog van alles gebeuren.
Er is weer een liedje van 1D gelekt. Vinden jullie ook niet dat als ze 'Diana' zingen dat het klinkt alsof ze 'Danielle' zingen?

LUFU

Lauren was naar school vertrokken en Niall moest nog iets regelen waardoor hij ook weg moest. Ik zat dus wat verveeld naar tv te kijken. Er was niet echt iets speciaal dus liet ik het maar staan of Friends. Ik haalde mijn mobiel nog eens boven en keek naar de berichtjes die ik elke 2 uur kreeg. De andere kregen er telkens maar ééntje 's morgens maar ik kreeg er meer de anderen en zelfs Niall wist dat niet. Ik wilde hen er niet mee lastigvallen. Ik zou het aan Lauren kunnen vertellen maar ze zou haar misschien toch ooit verspreken tegen Niall en ze zou waarschijnlijk ook heel erg bezorgt om me zijn. Nog een half uur en ik zou er weer eentje krijgen. Ik werd er echt gek van, vooral van het feit dat ik er niets kon tegen doen. Ik kon niet antwoorden want het nummer was privé.
Ik scrolde door de berichtjes.

Onbekend: GA. WEG. BIJ. NIALL.

Onbekend: Was het een leuk feestje? Jullie zagen er echt niet schattig uit toen jullie samen aan het dansen waren. Jammer dat ik geen foto's heb.

Onbekend: Ga weer naar je eigen land. Zo heb ik Niall weer voor mij alleen.

Ik vroeg me af hoe het komt dat, dat mens zoveel weet. Hij of zij moet op het feestje van Niall geweest zijn. Maar er waren zoveel mensen. Het kan iedereen geweest zijn. Zuchtend om de onwetendheid legde ik mijn mobiel naast me op de zetel. Ik keek op m'n horloge en zag dat het nog maar net kwart voor twaalf was. Lauren zou nog lang niet terugkomen en van Niall wist ik het niet. Ik verveelde me echt dood. Wat kan ik jullie nog vertellen? O ja, dat weten jullie waarschijnlijk nog niet. Louis heeft gisterenavond meegedeeld dat hij met Eleanor gaat samenwonen. Ze hebben een mooi huis gekocht en mogen er binnen enkele weken in. Die twee zijn echt gelukkig samen en het zou me niet verwonderen moesten ze snel trouwen en aan kinderen beginnen.
Ik vraag me af als ik me hier nu zo alleen al zo verveel hoe zal Lauren haar wel niet voelen als haar huisgenoten naar Australië en Nieuw-Zeeland vertrekken. Ik ga echt proberen om haar zoveel mogelijk te bellen.
Ik heb ook een plan. Ik zou Jaan eens proberen hiernaartoe mee te brengen. Nu Lauren niet meer in België was ging ik veel bij hem langs. Hij zag er echt van af dat Lauren er niet meer was. Maar er zat hem iets dwars en telkens ik ernaar vroeg zegt hij hetzelfde. 'Alleen Lauren zal het snappen.' Meer zei hij er nooit over.
De vader en moeder van Lauren komen intussen ook weer overeen, het heeft een tijdje geduurd maar ze praten weer gewoon met elkaar maar het onderwerp Lauren en Niall vermijden ze zoveel mogelijk.
Verveeld staarde ik naar het televisiescherm. Er begon een film die al veel gezien had dus verzette ik het kanaal en eindigde uiteindelijk bij de Tweenies. Geamuseerd keek ik naar het programma die ik al een hele tijd niet meer gezien had. Het is best wel grappig om te zien waar ik vroeger allemaal naar keek en in geloofde. Geschrokken keek ik om toen ik de keukendeur hoorde dichtslaan. Niemand. Vreemd. Ik vestigde mijn aandacht weer op de televisie waar intussen de intro van de Teletubbies te zien was. Ik keek naar het rode en gele wezentje die met een oranje bal aan het spelen zijn. Ik grinnikte om het geluid die de bal maakte telkens hij op de grond stuitert.
Terwijl ik geamuseerd verder naar het scherm voor me keek nam ik het flesje water dat op het salontafeltje stond. Ik deed het dopje los en dronk enkele slokken om het daarna weer op het salontafeltje te zetten. Er trilde iets tegen m'n been. Geschrokken keek ik wat het was en haalde opgelucht adem toen ik zag dat het mijn mobiel maar was. Snel wierp ik een blik op de tijd. 12 uur. Ik wist al van wie dit berichtje zou zijn.

Onbekend: Ik krijg je wel ooit. Net als Niall. Die wordt van mij, vroeg of laat. X

Ik drukte het bericht weg en voelde daarna een hand voor mijn ogen en een hand voor mijn mond.

Reacties (8)

 • JasmineLuna

  Jij hebt zeker geen les nodig over cliffhangers, jeeemmiiggg.
  I wanna know!

  5 jaar geleden
 • laauravl

  ik vind het gewoon klinken als Diana, maar ik vind het wel n leuk liedjeee ;D

  EN BLIJF VAN JILL AF WIE JE DAN OOK BENT.
  behalve als je niall bent ;d

  5 jaar geleden
 • Harryloverxx

  Omg ik schok me dood bij de laatste zin er mag niks met Jill gebeuren !

  Snel verder xx

  5 jaar geleden
 • Rijeee

  Ik had een hahahahaha berivht terug gestuurd

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Blijf met je handen VAN JILL AF.!!! Ze mag niet ontvoerd worden

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen