Foto bij 78.Jill Van Vooren

Ik heb jullie wel lang genoeg laten wachten op dit stukje zeker? Ik ben het blijkbaar gisteren vergeten te activeren. Oeps.
Bedankt voor jullie ideetjes.

LUFU

Wild begin ik om me heen te spartelen. Ik probeerde met m'n handen, de handen van de andere persoon van me af te halen. Vragen schoten door mij hoofd. Wie is dit? Is het die persoon van die berichtjes? Ik was echt bang. De handen hadden een stem die geruststellend suste. "Hey, hey. Rustig, ik doe je niets." lachte de stem. Een stem die ik maar al te goed herkende. Meteen werd ik weer rustig. De handen verdwenen en ik moest even wennen aan het ligt. Ik stond meteen op en draaide me in een oogwenk om naar de persoon die achter de zetel stond en me deed schrikken. "Jezus Niall." schreeuwde ik en begon met een kussen op hem te slaan. Niall lachte. "How, kalm, kalm." Hij schermde zijn hoofd af tegen het kussen die ik herhaaldelijk tegen zijn hoofd sloeg.
Toen ik na een tijdje uitgeput stopte begon Niall weer te lachen. "Je reactie was echt goud waard.'' gierde hij van het lachen. Ik kon een klein lachje nu ook niet meer onderdrukken, Niall zijn lach werkte echt aanstekelijk. "Waarom moest dat nu eigenlijk?" vroeg ik. "Aha." zei Niall met twinkelende oogjes. "Mag ik dan nog even mijn hand voor je ogen doen? Ik ga je niets aandoen hoor." lachte Niall. "Ha-Ha." lachte ik sarcastisch. "Mag ik nu?" vroeg Niall met smekende oogjes. "Oké doe maar." zei ik. Niall sprong over de zetel en draaide me om. Hij legde zijn hand weer voor m'n ogen en dit keer spartelde ik niet tegen omdat ik dit keer wel weet wie het is. Hij duwde me zachtjes vooruit. Ik probeerde me te oriënteren ma na een tijdje wist ik niet meer waar ik was.
Na tegen enkele dingen gelopen te hebben stopt Niall me. "Klaar?" vroeg hij. Ik knikte. Ik vroeg me af waar we eigenlijk waren. We zijn nog steeds in huis want ik heb geen buitenlucht gevoelt en ik had ook niet in een auto gezeten of achterop een fiets.
De handen verdwenen voor m'n ogen en meteen toen ik aan het licht gewent geraakt was keek ik rond. Een zaal met een vloer van laminaat, een wand was volledig met spiegels bedekt. In het midden stond een klein tafeltje met een kandelaartje die brandde. "Wow" fluisterde ik. Met grote ogen keek ik rond. Ik wist niet dat deze kamer bestond. Niall nam mijn hand vast en begeleidde me naar het tafeltje. Hij trok een stoel naar achter en schoof hem onder mij. Ik ging zitten en daarna ging Niall tegenover mij zitten. Hij stak zijn vinger op ten teken dat er nog wat kwam. Hij klapte twee keer in zijn handen en de deur van het zaaltje vloog open. Liam kwam binnen. Zijn haar was netjes met gel platgemaakt en hij had zo'n pinguinpakje aan. Hij had ook een wit handdoekje rond zijn rechter onderarm hangen. Net een echte butler. "Kan ik jullie een voorgerechtje aanbieden?" Vroeg hij met een 'vreemd' stemmetje. "Graag." zeiden Niall en ik beiden. Liam knikte en liep weer weg van waar hij gekomen was. "Vind je het goed?" vroeg Niall met een onzekere blik in z'n ogen. "Het is geweldig." stelde ik hem gerust. "Ik had het je beloofd. Het is wel geen chique restaurant of zo, maar ik denk dat het veiliger is en gemakkelijker hier." vertelde Niall. "Dat geeft toch helemaal niet. Zolang ik maar bij jou ben." Bij dat laatste kregen we beiden rode wangen. "Help!" hoorden we plots van achter de deur van het zaaltje. Niall stond op en ging naar de deur, hij deed hem open en we zagen Liam staan met twee borden. "Ik kreeg de deur niet open. Sorry voor het storen." zei hij en hij kwam naar het tafeltje en zette de borden voor mij en Niall - die intussen ook weer gaan zitten was- neer. ''Smakelijk." wenste Liam nog en hij liep weer weg. Dit keer liet hij de deur op een kier staan. Ik keek wat er op het bord lag en het zag er echt heerlijk uit. Liam of de traiteur had echt zijn best gedaan en Niall natuurlijk ook. Ik had me geen betere date kunnen wensen.

Reacties (10)

 • thatonechild_xo

  Ik heb kaartjes voor concert in t 020 stadion

  5 jaar geleden
 • XXIloveXX

  OMG IK HEB KAARTJES!!!!!!!!!!!!!!!!!
  GEZELLIG MET MIJN ZUSJE
  AAAAAAAAARCHHHHHHHH (snel verder BTW)

  5 jaar geleden
 • annae

  Help Traiteur wat is dat in gods naam?!
  Voor de rest wel super stuk !"

  5 jaar geleden
 • ObeyxZayn

  OMGG dit is zoo cuteee <3 van niall en liam, ik zag liam echt helemaal voor me, en vreemd genoeg hoorde ik een chic liedje bij.. haha

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Aaaaaw

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen