Foto bij • 114.

• Candice Brittany Melrose.

Een diepe zucht verlaat mijn mond terwijl ik me nog een keer omdraai. Half 12 en nog geen teken van Harry. Ik ga me echt zorgen maken nu. Wat als het echt niet goed gaat met Eleanor? Wat als ze straks niet meer wakker word?
Candice, stop. Tuurlijk word ze wakker. Ze is sterk en ze heeft geen reden om niet wakker te worden.
Mijn ogen vallen steeds verder dicht, maar in slaap komen lukt niet. Zachtjes hoor ik een deur open gaan en dan de stem van Niall. 'Can? Can ben je nog wakker?' Vraagt hij zachtjes. 'Ja?' Fluister ik terug. 'Is Harry al thuis?' Fluistert hij weer. 'Nee.' Het komt er schor uit. 'Shit...' Hoor ik Niall vloeken. 'Zayn en ik maken ons zorgen.' Zegt hij. 'Ik ook Ni, ik ook.' Fluister ik. 'Mag ik bij je komen?' Vraagt hij zachtjes. Langzaam ga ik recht op zitten. 'Ja kom maar.' Ik hoor de voetstappen van Niall in mijn richting komen en dan voel ik een tik tegen het bed. Het matras zakt in en ik voel Niall zijn armen tegen mijn buik. 'Dat is mijn buik.' Giechel ik zachtjes waarna Niall even lacht. Hij gooit zijn handen wat omhoog en dan voel ik zijn armen rond mijn schouders, waarna hij me naar zich toe trekt. Ik glimlach en sla mijn armen terug rond zijn lichaam heen. Ik zou nooit zonder de knuffels van Niall kunnen.
Ik voel een trans door mijn lichaam gaan en dan merk ik dat ik wakker ben. Ik hoor een deur en voetstappen en dan een tijd niets. Ik voel het bed in zakken en dan een paar lippen op mijn wang. Een kleine opluchting gaat door me heen. Harry is thuis. Ik draai me met mijn rug naar hem toe en voel de vermoeidheid mijn lichaam langzaam weer over nemen. Ik voel Harry zijn hand op mijn heup en dan zak ik weer in slaap.

'Goedemorgen sunshine.' Slaperig loop ik de keuken in. Ik wrijf in mijn ogen en plof op een stoel neer. 'Lekker geslapen?' Vraagt Zayn met een grijns en ik zucht even. 'Nee.' Zeg ik dan. Vragend kijkt hij me aan. 'Dat valt aan je haar te zien.' Lacht Niall en ik werp hem even een dodelijke blik toe. 'Oh, sorry hoor.' Zucht hij en ik zucht zelf ook diep. 'Ik was gewoon ongerust.' Zucht ik. 'Om mij toch niet hoop ik?' De stem van Harry vult mijn gehoorgangen en dan voel ik zijn handen zachtjes in mijn schouders knijpen. 'Wel om jou maf.' Zeg ik en ik draai me om naar hem. Harry kijkt me geschrokken aan en drukt een kus op mijn lippen.
'Ik had je nog wel een sms gestuurd dat je moest gaan slapen, dat het allemaal wel goed zou komen.' Zegt hij terwijl hij naast me komt zitten. 'En jij denkt dat ik daarvan kan slapen?' Zeg ik lachend en Harry haalt zijn schouders op. 'Eigenlijk wel ja...' Zegt hij en ik schud mijn hoofd. 'Nee, echt niet.'
'Wat wil je eigenlijk doen voor je verjaardag?' Vraagt Niall dan terwijl hij een broodje in zijn mond stopt. 'Gewoon een feest.' Zeg ik simpel. Niall knikt en gaat weer verder met zijn boordje. 'Nog een speciale locatie? Gastoptreden van je vriendje?' Vraagt Zayn met een wenkbrauw-wiebel. 'Zou leuk zijn.' Zeg ik lachend en ik leg mijn hand op Harry zijn bovenbeen. Hij kijkt me even met opgetrokken wenkbrauwen aan en lacht dan nep naar me, waarna ik zijn kin tussen mijn duim en wijsvinger pak, en een kus op zijn lippen druk.

- -

Hey babe's,
Ik heb en vraagje aan jullie ...
En eigenlijk ook een mededeling...
Ja, ik ga dit verhaal toch echt stoppen...
Het word te langdradig en ik heb er geen inspiratie meer voor,
Ik ga tot de •120 schrijven, en dan is het denk ik echt over...
I'm so sorry!

maaaaaaar,
Ik heb wel een idee voor een nieuw verhaal, maar ik wil eerst van jullie weten of het leuk is en orgineel, en of jullie het zouden lezen,
voor dat ik weer gedoe krijg dat het nagedaan is of whatever, of dat het eigenlijk helemaal niet leuk is.
De beschrijving staat in de spoiler hieronder,
alvast bedankt voor het lezen !
Ik weet nog niet met welke boy ik het wil doen, dus als jullie mij dat dan ook willen laten weten ? (:
Ik heb ook nog geen naam voor het meisje, dus daarom heb ik er even NM neer gezet.
De meeste stemmen gelden natuurlijk ! (;
x

Déjà-vu - 1Dboy
NM is een dood normaal meisje. Ze is zelfverzekerd, heeft overal lak aan en iedereen kijkt tegen haar op. Haar beste vriendin is dan ook precies hetzelfde en samen zetten ze de hele school op zijn kop.
Maar wat niemand weet is dat NM rondloopt met een groot geheim. Haar dromen voorspellen de toekomst. Ze weet precies hoe alles loopt en gaat, totdat 1Dboy de hoek om komt. Hij speelt op haar dode hoekje. Ze raakt bevriend met hem maar dan word ze zwak.

NM is altijd sterk geweest omdat ze altijd wist wat er ging komen. Ze genoot altijd met volle teugen van haar leven, omdat ze wist hoe ver ze kon gaan, of hoe ze het beste uit haar problemen kon komen. Maar bij 1Dboy is het anders. Omdat ze niet weet wat hij denkt en van plan is, weet ze niet hoe iets met hem gaat lopen. Dat maakt haar leven alleen maar een stuk spannender, en daarom probeert ze bij hem ook graag dingen uit.
Hoe ver zou zal ze gaan?
Zal ze zijn grenzen overtreden?
Zal ze hem ooit in haar dromen kunnen zien, en waarom kan ze hem niet zien?
Komt het omdat ze een zwak voor hem heeft, of juist niet?

Reacties (20)

 • FlyingMinds

  Klinkt goedd! ^^
  Ik zou Liam pakken:)

  7 jaar geleden
 • Larry2fab4u

  Aww zo jammer:(
  maar ik ga je nieuwe verhaal zeker lezen!
  Ik zeg..... LOUIS!

  7 jaar geleden
 • xSaraaaaa

  Jammer van dit verhaal maar ik ben benieuwd naar het andere verhaal!!! Ik zou eerlijk gezegd niet weten wie maar misschien wel niet Harry omdat je die voor deze story al gebruikt hebt(en voor andere):Dzayn of Louis of Liam maar voor mij maakt het niet echt veel uit maar liever deze 3 (ze zijn natuurlijk allemaal suppper HOT);)
  Xx

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Jammer dat je zou stoppen maar kben blij dat je een nieuw verhaal schrijft;)

  7 jaar geleden
 • Gloves1D

  leuk!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen