Foto bij Chapter 105

Sorry, tien keer sorry. Eigenlijk hoef ik helemaal geen sorry te zeggen, want ik kon gewoon echt niet eerder schrijven. Zondag was ik eeeeeeeenorm kapot van het uitgaan die nacht, ik heb haast alleen maar geslapen. Ik voelde me echt hels. Maandag had ik natuurlijk school en stond ik de hele avond in de keuken, taart te bakken voor mijn verjaardag die dinsdag was! Dus toen heb ik ook niet kunnen schrijven, natuurlijk. Woensdag had ik school tot laat en moest daarna de hele avond werken, waarna ik gelijk mijn bed in ben gegaan. Vandaag was ik iets eerder klaar dus kon ik even snel een gaatje vinden, maar ik moet zo weer werken. Morgen heb ik een lange dag school en daarna een verjaardag. Daarna komen twee vriendinnen logeren en gaan we de hele ochtend proberen 1D kaartjes te krijgen. Zaterdag middag komt wat visite voor mijn verjaardag nog, s avonds ga ik uit met de meiden voor mijn verjaardag, zondag ben ik eerst brak en dan komt meer familie en is mijn moeder jarig, 's Avonds moet ik oppassen wss. Dus hoogstens maandag wordt het weer schrijven. Het spijt me zo en ik verlies abo's en jald;fkjad;lsfkna;ldskjf. Maar lees dit even: Ik werk twee avonden per week, ik pas op twee avonden per week, ik ga één avond per week uit (dat moet gewoon), en ik dans één avond per week. Voor de rest heb ik school en ik moet ook nog wel eens wat anders doen. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben. Ik doe serieus mijn best. Heel veel liefde en leesplezier bij dit toch wat saaie hoofdstukje, Maud. (Het gaat snel héééél INTERESSANT worden!)

Chapter 105.
I
k antwoordde niet. 'Zayn? Wat is er tussen Niall en jou?' Ik haalde mijn schouders op maar keek haar daarna verontschuldigend aan. 'Vertel het alsjeblieft niet door... Meral... Alsjeblieft?' Haar gezicht stond strak. 'Weten Liam, Louis en Harry het?' Vroeg ze. Ik knikte. 'Ja, maar verder niemand. Alsjeblieft, vertel het niet door.' Ik keek haar smekend aan. Ze gaf geen antwoord en stond op van het bankje waarop we hadden gezeten, vervolgens beende ze de kantine uit. Ik liet mijn hoofd in mijn handen vallen. Dit was een ramp, een regelrechte ramp.

'Wat is er Zayn? Je kijkt zo zorgelijk.' Vroeg Harry toen ik naast hem zat bij engels. 'Vertelt Meral snel dingen door?' Terwijl ik mijn blik op haar richtte, ze zat helemaal vooraan in de klas over haar boek gebogen. Normaal was ze daar nooit zo actief mee bezig, dan was ze aan het kletsen. Waarom was ze zo geschrokken door het nieuws? Was het zo erg? 'Ehm, ik heb geen idee.' Mompelde Harry. 'Waarom wil je het weten?' Vervolgde hij. 'Ik heb een probleempje.' Vertelde ik en Harry keek me nieuwsgierig aan. 'Vertel!' Ik boog me naar hem toe zodat anderen ons niet zouden horen toen ik hem zachtjes in zijn oor fluisterde wat er was gebeurd. Harry's ogen worden groot, maar daarna keek hij me geruststellend aan. 'Meral is een lief meisje. Wij hebben het toch ook niet doorverteld, waarom zíj wel?' Ik haalde mijn schouders op. 'Misschien omdat ze nooit over Niall is heen gekomen? En daarnaast, dit is toch groots nieuws?' Harry zuchtte. 'Praat straks met haar, je kunt haar er vast van overtuigen dat ze het alleen maar erger maakt voor jou als ze het doorverteld. Voor Niall ook trouwens, en iedereen weet dat ze een zwak heeft voor Niall. Die wilt ze geen pijn doen hoor, ookal zit 'ie in een ander land.' Daar zat wat in. Ik bedankte Harry voor zijn advies en besloot inderdaad aan het eind van de dag Meral op te zoeken.

En dat was wat ik deed. Het duurde niet lang voordat ik haar gevonden had. Ze stond met haar vriendinnenclubje voor de school. Ik liep recht op haar af, zonder naar de rest te kijken. Ik boog me naar haar toe en vroeg fluisterend of ze met me meeliep. Ze knikte en liep gelijk mee, zonder nog wat tegen haar vriendinnen te zeggen die ons vragend nakeken. Ik sleepte haar mee naar een gedeelte achter de school. Dichtbij het bankje waar Niall en ik heel vaak zaten. 'Meral? Wil je alsjeblieft zeggen wat je ervan vindt? Wat was je eerste gedachte?' Ze slikte. 'Ik weet het niet... Hoelang is het al bezig?' Ik keek naar de grond toen ik antwoord gaf. 'Best wat maanden...' Gaf ik toe. 'Ook toen Niall hier nog op school zat?' Ik knikte voorzichtig. 'Waarom heeft hij het me nooit verteld?' Vroeg ze zich hardop af. 'Dat hadden we afgesproken! Louis en Harry wisten het ook pas toen we elkaar op het vliegveld afscheid kusten!' Vertelde ik. 'En Liam?' Vroeg ze. 'Die betrapte ons een keer.' Het hele gedeelte dat Liam Niall leuk vond liet ik maar achterwege, want dat deed er niet echt toe. 'Oh.' Was alles wat ze zei. 'Vertel je het niet door? Je zou Niall en mij er alleen maar pijn mee doen. Het gaat net zo goed.' Ze knikte langzaam. Ik geloofde het wel dat ze het niet door zou vertellen, maar ik vroeg me af wat in haar hoofd rondging. 'Wat is er? Waarom vind je het zo erg?' Vroeg ik vervolgens. Eigenlijk wist ik het wel; ze vond Niall nog steeds leuk. Ze had nog steeds een zwak voor hem, zoals Harry had gezegd. Maar nog steeds? Het was al best een tijdje uit en Niall had al andere meisjes gehad daarna. Daar had ze nooit mee gezeten. En nu ineens wel. Ik snapte het niet, waarom nu ineens wel, terwijl hij in een heel ander land zit? Waarom geeft ze nog steeds zo om hem, en waarom niet, toen hij meisjes kuste recht voor haar neus? Iedereen zij wel dat zíj een zwak had voor hém, maar ik had er nooit iets van gemerkt. 'Het komt wel goed, Zayn.' En de manier waarop ze mijn naam uitsprak, raakte me. Ik had geen idee waarom, maar er was iets aan de hand, en ik was in staat om dit tot op de bodem uit te zoeken. Zo ingewikkeld was Meral toch helemaal niet?

Reacties (5)

 • xDeletedx

  Zayn je bent echt dom.. Merel is op jou dumass -_-

  6 jaar geleden
 • littlelight

  van mij mag je best veder gaan ik heb er geen problemen mee;)

  6 jaar geleden
 • JellyBuddy18

  Zayn is zo naïve.. Meral vind je leuk!

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  IK HOUD VAN DIT VERHAAL JE MAG BEST SNEL VERDER GAAN EIGENLIJK XX

  6 jaar geleden
 • Unfocused

  Ik had een tijdje terug je verhaal opnieuw gelezen, en bij één van de eerste hoofdstukken stond, ik quoteer;

  Dit word geen lang verhaal hoor!


  Lol, we zitten al op de 105 hoofdstukken ... NIET DAT IK DAT ERG VIND! ;D

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen